82

12345

преди 5 години

Това ли са "модерните левичарки "?Липсва само ония дето имъчва дядовците ,а понякога и бабите ....:):):)

81

математика

преди 5 години

До Анонимен 78БСП да се връща на власт,че гробарите закопаха страната! -----------------------------------------------------------------------Само като погледеш лайковете на коя страна са по повод твоя пост, ще ти стане математически ясно колко сте далеч от исината!

80

ognyanz

преди 5 години

И какво ще извадят сега т'роловете на Цецо срещу Елена Йончева? Кой разкри шуробаджанашката дружинка на Делян Добрев в Хасково. Кой показа недостроената ограда по границата с Турция, далаверите с обществени поръчки? И ето какво сега се тиражира: Телевизията, за която Елена Йончева писала репортажи е получавала пари за закупуване на телевизионнат техника от КТП. Ау, ужас! И това било "пране на пари в особено големи размери, и то не от телевизията, а лично от Йончева.Това е опорната точка.

79

Гацо Бацо

преди 5 години

Още 99 пъти трябва да го повтори за да стане истина....

78

Анонимен

преди 5 години

На снимката вляво единствения министър уволнен за корупция, а вдясно - водача на листата им, разследвана за пране на пари в особено големи размери!Голям смях ще падне в ЕП като ги видят тия двете :)

77

анонимен

преди 5 години

Тая столетница трябваше вече да е мъртва... Явно се храни с човешка кръв и е въмпирясала.

76

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 5 години

80 години грабежи и ге.ноцид Стигат! Комунисти-анти.христи колко торби с пари ви трябват за оня свят??? или ще идат подарък на арабите като ви изметат..

75

X

преди 5 години

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

74

akud

преди 5 години

хахаха йончева наистина е лицето на бсп, лице на една озлобяла старица, абсолютно си съвпадат нещата

73

изнервен

преди 5 години

До 112. Голяма глу.пост си изписал. Или си зомбиран позитанец или наистина не помниш какво е БСП на власт.

72

Няма значение

преди 5 години

Баси майката, ако тази е символ на почтеността. Изборът е илюзия. Трябва рестарт на системата като цяло. Искаме специалисти с морал и знания, а не необразовани хитреци на дребно.

71

Анонимен

преди 5 години

БСП да се връща на власт,че гробарите закопаха страната!

70

Azamara

преди 5 години

Като е "лице на борбата за справедливост" да започне с разкриването на далаверите и игрите в нейната партийка. На комуниста все някой друг му е виновен.... Да сте видели досега доблестен *** да си каже - аз съм виновен и да си подаде оставката.... Нееее, кокала братко се пуска само с кръв. Срам ме е от вас господа ***..

69

Анонимен

преди 5 години

Нинова има странни представи за справедливост

68

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева ми падна в очите решавайки да става политик и то от листата на БСП. да не говорим че са първи дружки с кака Корнелия. ужас! Никой истински журналист не се занимава с политика, той просто винаги върви против течението а не плава по него. а Елена е решила да става казионен политик. Край. За мен тя е аут. Репутацията й се срина тотално, не искам и да я знам повече.

67

Minuva42

преди 5 години

Флагменът на борбата срещу корупцията!

66

D

преди 5 години

Елена да върне откраднатите пари от КТБ.*** да върне техноимпекс и да си прибере мъжа от баницата на Лукойл.Мошеници. Абе вие народа за *** ли го мислите

65

To6

преди 5 години

Кой е С.Станишев, Кой е Б.Борисов ???? ЩЕ ВИДИМ НА ИЗБОРИТЕ КОЯ Е !

64

до 89

преди 5 години

,,Гъзът на партията", скъпи сербезино са всички ония, които я напуснаха, когато видяха, че келепирът е другаде и най вече в партията на Тиквите от Греб!

63

Само питам

преди 5 години

Някакво изискване ли има лицето да е страшно?