24

Анонимен

преди 5 години

Прилича на манджурски кандидат . обработен от руските служби

23

ПроСоТо

преди 5 години

от целия свят,само нашите политподметки решиха да свикват "всички спецслужби" за нещо,което било станало на 10000км от България!!!!!!!........НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!!!!!КАКВО ВИ СТАВА бе хора?!...Спите ли,пияни ли сте,друсани ли сте?!??!..Клета ми клета Българио!...

22

Анонимен

преди 5 години

Няма никаква връзка с България,бъди сигурен в това,някой използва българската история и княз Фружин за собствени цели!

21

Анонимен

преди 5 години

03.03 танци и гайди из цяла европа .минават покрай нас, и учудено ни птата за какво е тази веселба и ние .против исламат съм .21 век ?

20

Анонимен

преди 5 години

бойчО , с колко милиона олекна с 12 часовия ,, бойкот" на Мърльошки ?

19

Анонимен

преди 5 години

Нещата са ясни и Брендън геройски загива във възродителния процес на Нова Зеландия. Явно не е издържал на строежите на нови джамии и ислямизацията.

18

Анонимен

преди 5 години

Не може да не оплескат нещо наш'те умни управляващи, така че по-добре въобще да не се събират!

17

Анонимен

преди 5 години

Няма славяни, както няма югоСлавия......но звучи по добре от монголоид.

16

Анонимен

преди 5 години

"Ще се търси връзката на стрелеца с България"След дълго и продължително разследване службите стигнаха до заключението, че връзката е историческата препратка към българската история, изписана на пълнителите на извършителя.

15

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ще ни плаши Собственика на ГЕРБ ??!!

14

до факт от славянин

преди 5 години

Той няма толкова акъл в главата, за да измисли съм това свикване, някой с повече акъл от него му го е поръчал!

13

Бай Иван

преди 5 години

Тоя англосаксонски малкопишковец тръгнал невъоръжени тюрбани да стреля, че и за наглост да се асоциира с БГ героите от миналото, типична клоака от британски произход, като е много смел, да отиде в Сирия и Афганистан да се бие ;) !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Какво ме интересуват чуждите държави?Ти оправи нашата,за да не бягат хората от страната!Ако разбирате от история,забележете,че не се споменава цар Костантин 2 Асен,нито Мирчо Стария,които също са участвали в организацията и възстанието,а се споменва само братовчеда на Костантин 2 Асен - княз Фружин,синът на цар Иван Шишман и Сара-Теодора...... а сега се сетете защо?

11

ПроСоТо

преди 5 години

28-годишният австралиец Брентън Тарант няма нищо общо с България!!!!!!!Това,че са прочели някакви текстове, не означава нищо!!!!И Тиквун може да гравира на някой от пищовите си "Винету",но това няма как да означава,че е участник във войната на индианците със завоевателите!!!!Какво целят с тая скоропостижна сбирка?...-Да НАМЕКНАТ,че вина има България?!?!...........ПАК бързат да се натегнат на чорбаджиите си националните ни предатели!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Никаква връзка не трябва да се търси, защото това може застраши живота на много българи, които работят в арабските държави! Защо никой от управляващите не мисли за това?!

9

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !Днес твоите послушни парламентарци отмениха всички измишльотини , които приеха миналата седмица ! Така отрицателния индекс в ,, работата " им стана от " - " на "0" Поздравления от избирателите в Столипиново и Филиповци ! Заслужават псувните !

8

Тинев

преди 5 години

По телефона:-Вие се свързахте с телефона на НАП*Ако искате да си платите данъците, натиснете звезда*Ако не искате , натиснете решетка*Ако искате да Ви ги опростят, натиснете полумесец

7

Факт

преди 5 години

Тоя докато не унищожи България, няма да миряса!

6

славянин

преди 5 години

Както вървят нещата, Брентън Тарант ще се превърне в глобална антиислямска и по-точно в глобална антиосманска/антинеоосманска икона! Което е отлично!

5

Анонимен

преди 5 години

Турците считат Левски и Ботев за терористи и ги ликвидират както кюрди сега.