84

Galipoly1915.....

преди 5 години

Bulgarska sleda...Dano nyama....21

83

Анонимен

преди 5 години

"Заради Нова Зеландия: Премиерът спешно събра спецслужбите"---Голем смех е тоя! Сигурно съвсем е изкукал.Абе, умнико! ***.те (ромите) вилнеят из България, трепят се помежду си ежедневно с брадви, крадат, пребиват, ограбват и убиват стари хора!! Заеми се тях !!, Къде си тръгнал да оправяш Нова Зеландия! ОпрАви Западните Балкани (според нашите медии, де!), опрАви ЕС, 'айде сега и Нова Зеландия !!

82

Анонимен

преди 5 години

И в Нова Зеландия разбраха сатанинската същност на култа към христа .

81

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е казал,че това е дело на организирана група и иска да се разследва случая,както и да се залови групата,......загинали са и трима турци,....пише в 24 часа

80

Анонимен

преди 5 години

този австралиец трябва да получи награда, такава реклама е направил на България, сега от всички страни ще тръгнат към всичко, жалко че не е написал Батак!

79

анонимен

преди 5 години

Раздавай Калашниците.

78

Анонимен

преди 5 години

Абе Дедо какво общо имаме Българите с тоя психопат. Ти не четеш ли чужди сайтове не прочете ли че този е бил в Украйна и е бил наемник на Потрошенко. От къде мислиш е оръжието му да не би да си го е купил от битака в Нова Зеландия. Няма ли да го изкарате че е Българин роден е Левуново. Все съм си мислел че през тези 30 години са на власт УМНИЦИ ама чак толкова не съм и сънувал. Чети бе Дедо образовай се научи чужди езици да се информираш от първа ръка а не от преводачи които те лъжат както искат

77

Анонимен

преди 5 години

Този австралиец като е голем ербап ,защо не отиде да трепе ислямисти в Сирия и Ирак?!Да ,ама там главорезите са въоражени и е опасно, и затова по същото време обикаля Балканите като турист!

76

Аз

преди 5 години

Вече нямам думи за коментари - отвращението е тотално!

75

Анонимен

преди 5 години

Исляма изцапа със свинската си прокажена кръв и най чистата земя на Земята!

74

ПроСоТо

преди 5 години

До Учуденне се учудвай!..Като нищо нашите предатели да го нарочат за Новозеландския "Сергей Антонов"

73

Sata NATO

преди 5 години

Г-н Борисов, намерете по-обтекаема формулировка и затворете всички руски представителства. И с метличката метете, метете руската агентура. Иначе ще патим.

72

Анонимен

преди 5 години

Смех голем!Терористичен акт на другия край на света и Боко свиква спец.службите!Гл . секретар на МВР ни съобщава че е съставен антитерористичен съвет!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Фирмите на Кирил Домусчиев - Киро Гела изнасят прекурсори и дрога за терористите в Сирия!!!Много хора има за затвора...............да, и други олигарси и оръжейни БГ- босове изнасят оръжия за терористите-главорези , които убиват сирийски деца и за фашистите в Киев, които убиват руски деца, жени и мъже!!

70

Анонимен

преди 5 години

защо не е почнал първо от тука....Ами искат се топки тука, то е лесно да избиваш невъоръжени в джамия

69

ай сиктир

преди 5 години

Суджука да събере психиатрите доколкото са останали у нас и да го преглед, ама по-обстойно, че нещо не минава ден без гербавите да се оAкат.

68

Анонимен

преди 5 години

Не само, че е бил в България, ами и с кола е обикалял по доста градове, това е изявление на Цацаров. Тук още не е излязла новината, по други сайтове я има.

67

ЯЛБОП

преди 5 години

Тука имаше един богаташ-българомразец $Идни Австралия!Де се загубитоя бе?Да не е бил той?Ето ви българската връзка!

66

Анонимен

преди 5 години

Каква стана ?Преди месец, два го извикаха в Мароко , заради наркотици ,след това в Израел заради приятеля му , престъпник с осигуряване на кол центрове за кражба на 100 милиона евро !Да тръгне за Нова Зеландия !

65

Анонимен

преди 5 години

БГ-фирми "ВМЗ"-Сопот и "Арсенал" изнасят оръжия за терористите в Сирия и за фашистите в Киев!!!