9

Анонимен

преди 5 години

Удряш си два шамара, стягаш се, теглиш една и продължаваш напред, правейки конструктивни неща, а не деструктивни. Да се тръшкаш, че другите били едикакви си. Няма смисъл. Те са си такива - не можеш да ги промениш. Единственото в цялата ситуация, на което можеш да влияеш е себе си. Как ти приемаш нещата. Работиш, търсиш смисъла на живота в малките неща, радваш се на тях, даваш си сметка за това, което имаш, а не това, което нямаш... Това, че някой не те е оценил е негов проблем, не твой. Работиш.

8

Анонимен

преди 5 години

Започнете работа.

7

До 1 и 2

преди 5 години

При всяко положение е по-добре да направиш това не с платен партньор(ка), нито с надуваема кукла, а с човек, който наистина те харесва.Не само изчезва по-голямата част от натрупаната негативна енергия и мрачни емоции, но и самочувствието ти става друго. да не говорим пък, че е полезно за здравето и във физически аспект. Разбира се, ако не е вирусоносител този партньор(ка) :)

6

Израз на болката

преди 5 години

даваш само пред човек, който няма да се възползва от твоето деликатно положение, няма да разнесе клюки, нито ще се подиграва зад гърба ти.Да пишеш дневник? Та някой после да го намери и все едно, че ще надзърта в душата ти през шпионка, без да го е грижа, че ти не искаш това.Можеш да дадеш по-друг израз на болката си - като си върнеш тъпкано на онези, които са те наранили. така поне ще ти олекне.Да се радваш на "тук и сега"? - Това правим всички ние, когато реално има на какво да се радваш.

5

Анонимен

преди 5 години

Да престанеш да бъдеш жертва?Всеки полага старания да не бъде жертва. Но ако се е оказал в тази позиция, няма да се отърве чрез самозалъгване и взимане на решение да не бъде занапред жертва.3 дава добър съвет - по-добре рационализирай поведението си.

4

Да простиш?

преди 5 години

Често даван съвет, но не винаги това е правилното решение. Залъгваш себе си, че си простил, защото си проявил разбиране. Но всъщност се опитваш да приглушиш мъката и обидата, а онзи, който те е наранил, те счита за будала. Ако е по-нагъл, ще ти се изсмее в лицето и ще каже, че не му пука за прошката ти. И ще направи това пред други хора.Да спреш да обвиняваш другите?Ами ако наистина са виновни? Какво погрешно има в това, да анализираш, за да идентифицираш причините за неуспеха си?

3

По-добър съвет

преди 5 години

Вместо да се чудите къде да си заврете емоционалните "травми", започнете да рационализирате поведението си.

2

Анонимен

преди 5 години

е за какво да си плащаме когато може да е безплатно и за двете страни ваимно искат да го получат. по-скоро ще си взема кукла за многократна употреба за да избегна инфекции и емоционални травми от раздяла която се натрува с времето. но няма да платя никога за такова нещо за да си изхвърлям мозъка и мъжката енергия буквално на килима за 5 секунди щастие.

1

Съвет

преди 5 години

Е*ете!Не се шегувам. Това е най-доброто лекарство.Вървете на ***/жиголо (в зависимост от пола и от предпочитанията). Платете си, вършейте наред. Е*ете здраво и наред.И ще ви мине!