8

Распутин

преди 5 години

Пич, както казах предпочитам Доктор Живаго,,класическия,, Но никъде не помня да съм казал ,че е Руски непременно! Така ,че Айде да четем по внимателно а?

7

Анонимен

преди 5 години

Да охарактеризираш този филм със "Смут в семейната идилия" си е меко казано неинтелигентно...

6

Анонимен

преди 5 години

Баси кой гледа руско кино бе ?

5

до Разпутин

преди 5 години

Доктор Живаго е американско-италиански романтичен исторически филм от 1965 година на режисьора Дейвид Лийн.Той се основава на едноименния роман на руския писател Борис Пастернак и е филмиран по адаптирания сценарий на Робърт Болт.... И това е класическия и не е руски.

4

Анонимен

преди 5 години

От руското кино предпочитам старите филми,по класически произведения като "Война и мир","Анна Каренина","Тихият Дон" и др.такива.

3

Анонимен

преди 5 години

На мен Филмите за Виетнамската война повече ми харесват

2

Анонимен

преди 5 години

Олег Меншиков играе много силна роля в Легенда N 17, има го в ютюб HD формат със английски субтитри. Персонажа му е двупластов - представя на преден плана хокейния треньор Тарасов, на исторически план Сталин. Филмът е метафора на управлението на Сталин и какво направи Сталин от Русия, както Тарасов с хокейния отбор, сюжетът е как руският хокеен отбор (СССР) победи канадците 70те години. Този филм едва ли ще се осмелят да го пуснат по българската телевизия.

1

Анонимен

преди 5 години

Никита Михалков е талантлив търговец. Накъдето задуха вятърът - такава стока продава. С тази разлика, че при СССР правеше наистина стойностни филми. След това вече започна да прави качествени филми без никаква морална и художествена стойност. Заслужава си да се гледа "Жмурки", забавен филм комедия, който напомня и мутренските времена у нас през 90те, има го в ютюб.