9

Анонимен

преди 5 години

Битките през 1913г.при Кукуш срещу гърците,и на р.Брегалница срещу сърбите са интересни !Пишете нещо за този славен погром над бг армия!

8

Анонимен

преди 5 години

Българското воено чудо го видяхме в Междусъюзническата война ,където сърбите и особено гърците записаха в историята си победи над бг армия!

7

Русия не предаде

преди 5 години

До нищо подобно!!!ТРИКЛЕТА ДА Е ЕВРОПА, ДЕТО НИ РАЗДЕЛ!!!!!

6

резултати

преди 5 години

До нищо подобно!!!три национални катастрофи! Отделяне на Македония - сърцето на България!*** Защо воювате със Великите сили и РусияДнес България е гнездо на оси -от КГБ и ДС. По-добре си живяхме 500 години в турско!

5

нищо подобно!!!

преди 5 години

До ИсторикВсичките заслуги са на БКП и Коминтерна!!!! ... и никой друг. Завоалираха ги!

4

svetlio

преди 5 години

А на хан Аспарух кога?!

3

Sata NATO

преди 5 години

Сава Миткуров е трепал русофилите като пингвини. Командващ войската по време на русофилските бунтове срещу Стамболов и Н.В. Александър I Батенберг, княз Български.

2

Историк

преди 5 години

Добра идея за популяризиране на славните българи от нашата История.Крайно време е да се премахне паметника на съветската армия в София и в парка на негово място се поставят паметници на достойните българи, както и един подобаващ паметник на българските войници загинали по време на ВСВ .

1

Додо

преди 5 години

Да живее Царство България! Шуми Марица - истинския химн на Отечеството! Обединена България - Мизия, Тракия, Македония! Богъ да пази България!