12

марш!

преди 5 години

С космически заплати, нулев резултат и похарченина вятъра пари на данъкоплатците!

11

Mi6osp

преди 5 години

В държавата където " Ало, Ваньо "е без реакция, борбата с корупцията е пародия с предизвестен край.

10

Анонимен

преди 5 години

Според мене просто се получила селекция на кадрите в БОРКОР отначало са се занимавали V-Modell XT и отдел за образование на децата (за наши хора), след това кадрите от V-Modell XT отдела са се ориентирали към IT Сектора и така е останал само втория отдел.Но не е редно да бъда закрит защото там са хората на важни хора.А няма кой да бачка сериозна работа.По принцип разпределението бачкатори без връзки и специални хора трябва да е равномерно разпределено , но понякога има и гафове като в случая.

9

Анонимен

преди 5 години

А депутатите, министрите и кметовете преминаха ли курс? Може би, но той е бил "Как се прави корупция и мерки срещу откриването и"!

8

Ха-ха

преди 5 години

По добре 300-400 некъдърника да се занимават с нещо безполезно, но безвредно. Представяте ли си, ако тия са на постове, където реално се работи какви мизерии могат да натворят

7

Анонимен

преди 5 години

И какво ги учат децата че ако лелката им иска два лева за нови пердета в детската градина това е корупция.И понеже не могат още да пишат , и не могат да подадат оплакване защото още са малки и неграмотни да се обадят на телефон 112 и да бъдат много упорити докато обяснят какъв е проблема защото вероятно лелката отсреща няма да е много вежлива но с упоритост има шанс да бъдат чути .За политика и бизнес корупцията са малка още така че тези теми са за следваща организация.Която ще се създаде.

6

до 2

преди 5 години

Ами това е вярно , но представи си тези наши хора ако ги скарат в някоя отговорна работа каква бъркотия ще се създаде , разбира се те им познават капацитета и предпочитат да им плащат заплата без да има опасност да създават бъркотия от некомпетентност на отговорни постове.Това принуждава да се създават подобни организации ,за некадърните служители.

5

пародия на държава

преди 5 години

12 милиона на година за приказки в детската градина.Не знаех че корупцията почва от яслите, детските градини и училищата.А си мислех че е във властта която усвоява и разпределя фондове и данъци.

4

Анонимен

преди 5 години

А Крушова градина, кога?

3

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

2

Анонимен

преди 5 години

Добре, че не се казва Курупция, понеже тази измислена структура за лапачи щеше да се нарича много столно! Наптавете всичко електронно и няма да се налага да се дават пари под масата.

1

Анонимен

преди 5 години

Едно време УНСС се римуваше с 200 марки и едно прасе... Сега сигурно е евро...