20

Вал

преди 5 години

Аз предлагам да ловите папуаси от Амазонка и на кораби да ги карате,ама ако разберат,че идват да работят на вг робовладелец ще скочат в океана

19

Анонимен

преди 5 години

В Манхатън вече почнаха да товарят американци на конски вагони, за да ги внасят в България.

18

Виготура

преди 5 години

Гръбнакът на една развита икономика е малкият и средния бизнес. А той в България е смачкан от държавата. Поредната простoтия е с касовите апарати. Един семеен бизнес ако не е в сивата икономика, не може да оцелее. В същото време нямало картел при горивата, банките, търговските вериги, пък всички продават на едни цени. Баце опрощава 8 млн данъци на мюфтийството, а събираме пари с смс да лекуваме болни българчета и да купуваме кувьози, че от 30 години не са сменяни по болниците. Геноцид!

17

Анонимен

преди 5 години

До Внасяйте, бе...То ми намирисва че ще ги излъжат и ще им обещаят повече.

16

Анонимен

преди 5 години

И защо един чужденец, който иска да работи в Европа, ще дойде в България, а не в Германия, Франция или Холандия? Дори сирийците не искат да останат в България, а гледат час по-скоро да се изнесат оттук.

15

Анонимен

преди 5 години

С тези заплати трудно бихме внесли работници независимо дали става въпрос за хора с определена квалификация или общи.

14

Работодател

преди 5 години

До ХахахахахахаАйде да не стигаме до такива крайности.

13

Анонимен

преди 5 години

За да повишим стандарта трябва да си внесем работна ръка!--чий стандарт ?п.п. питай лихварите - "къде са хората?", те знаят... ла-пат ли хурката сега - и те, и вие! и по-зле ще става, защото когато тръгваш да лъжеш, лъжи с мярка. Но когато "влизаш с бутоните", накрая получаваш червен картон ...

12

Анонимен

преди 5 години

Идеята на всякъде по света е емигрантите да вършат черната работа. Например в Англия има много българи берящи ягоди понеже англичанина неиска да бере ягоди.

11

Внасяйте, бе...

преди 5 години

, ЗА 300-евро/мес., Голема работа ше пада.... ха, ха, ха, ха ааааа....Нема лошо!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Ще си внесете работна ръка с тия заплати, ама друг път...

9

хахо

преди 5 години

Заплащането също е важно,но битовия климат е далеч по-важен.Отвреме навреме ме пращат по европата да поработвам.Такова нещо като междусъседска вражда,открита завист от познати,агресия на под път и над път не съм попадал.Тук си е ежедневие.Хората,които напуснаха тази държава и я напускат не от добро.Няма да се върнат.Не ги чакайте.Ще се върнат да погребат родителите си,ако са още живи и пак обратно.

8

Анонимен

преди 5 години

Чудесно...младите с образование и без работа.С дипломи с висше образование сервират в чужбина...или тук се подиграват с тях...а те ще внасят кадри.Е не няма такава държава....Само куриози.

7

Булгаристан мющери

преди 5 години

Ха ха ха

6

Свети Аврам

преди 5 години

Тези, които ще дойдат по-големи роби ли ще бъдат или ще изтърпят дивотията само за да вземат европейски паспорти?

5

:-)

преди 5 години

Внимание! Качвайте се на дърветата, че чужденците ще си счупят краката да дойдат и да работят на родните чорбаджии!

4

Анонимен

преди 5 години

Значи трябва да вкараме граждани от трети страни, а не да повишим стандарта, за да се връщат българите от чужбина, да остават младите тук и да раждат деца. 8 милиона българи живеят извън страната - 8. Вие да не си мислите, че гражданите на третите страни ще ви работят за жълти стотинки? Свърши тази с робите! Или ще плащате или ще фалирате и ще дойдат още повече чуждестранни компании, които не предлагат заплати под 2000 лева.

3

номер

преди 5 години

ИМА работници в Столипиново и Факултета,ГЕРБ да ги организра,ама незнем да ли говорят езика.

2

Rumen Vasilev

преди 5 години

kato vdignete zapltatite i mutrenskite istorii priklu4at moje i da uspeete da vurnete nqkoi drug BG ...VKLU4ITELNO I MEN

1

8

преди 5 години

Това няма да реши проблема на *** бизнесмени, единствентоо решение е да легализираме робството и да им отворим робски пазари