10

отегчена

преди 5 години

Ей,какви ли маймунджулъци не пробва тая и колкото повече се пъне, толкова по-не и минават номерата. Аз ако бях на нейно място да съм скочила от някое високо място.

9

Анонимен

преди 5 години

Червеното злобно човече накрая ще получи инфаркт, нема пай от баницата.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до да заема да питамТам е работата, че когато БСП управляваха с ДПС, гербаджиите реваяха като хималайски мечки срещу тях, а сега правят същото.С тази разлика, че БСП поне го правеха открито, а ГЕРБ години наред криеха коалицията си с ДПС.И с тази разлика, че БСП никога не се е заигравало чак толкова с ромите, както сега се заиграва ГЕРБ.Всъщност от двете злини определено ГЕРБ е по-голямото зло от БСП.А, Бойко Борисов не случайно го наричат ***

7

До 2

преди 5 години

В сравнение с БСП, Бойко е не цвете ами красива орхидея

6

Анонимен

преди 5 години

БСП скоро ще кажат че ГЕРБ са издигнали Пеевски за шеф на ДАНС

5

Некой гербарисъ

преди 5 години

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

4

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ го измислиха - няма да опрощават, а ще им дадат пари като субсидия да си платят дълга. Айде сега някой да каже каква е разликата дали държавата ще опрости 8 млн. или ще им даде 8 млн., с които да си платят, казвайки, че дълговете не са опростени, а разсрочени. И в двата случая държавата олеква с 8 млн. лв., а мюфтийството си ликвидира дълговете. Май ни правят на май.муни.

3

Анонимен

преди 5 години

СДС, после НДСВ, след това БСИ и сега Герп ще потънат благодарения на ДПС, Бойко се опитва да го играе хитро и официално не е с Доган но пак лъсна всичко накрая макар и късно, само големите патриоти къде са в играта не е ясно - или по-скоро е ясно какви патриоти са ! Като цяло всички са големи .... ! Изчерпах темата.

2

Една истина

преди 5 години

Понякога се случва и на БСП да каже истината. Наистина НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА.Не че Бойко е цвете, но да назначиш Пеевски за шеф на ДАНС или да докараш страната до хиперинфлация или просто всеки път да те махат с протести е специалитет на БСП.Нека стоят извън парламента а на Бойко ще му търсим заместник между новите лица.

1

Анонимен

преди 5 години

Тази жена не знае кога да спре, заличава всичко изградено от ГЕРБ.