92

Анонимен

преди 5 години

Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо................този започва да ми прилича на Кашпировски!!! И той така, със сладки и безмислени приказки успиваше хората, но бързо му мина модата!!!

91

Любопитен

преди 5 години

Дали е случайно,че Баце е развил афинитет към ислямски страни?А и конушмакът с ДПС....Намирисва ми на циркумцизия!

90

Анонимен

преди 5 години

ЕС но без България в това число

89

8

преди 5 години

И какво му хубово скъпотия пари няма

88

Гербераст - комунист

преди 5 години

Баце, след твоето 10 годишно управление като "европейски премиер" на европейска България, е редно да се оттеглиш към Белене и да си получиш наградата за неуморния труд.

87

ПроСоТо

преди 5 години

мда,четете бръщолевиниците на тоя лунатик....Как не ви омръзна да се САМОНАКАЗВАТЕ, като му обръщате внимание?..Та "Бик бродерс" е по-интересен за вас бе,не разбрахте ли?

86

Европейски Съюз

преди 5 години

Кончита Вурст

85

Анонимен

преди 5 години

Европа е най-доброто място за живеене, но ЕС- не!

84

Мултикулти мен

преди 5 години

В ЕС сме мулти-култи, йе йееее, хайде всички, хайде всички на гей-парад!

83

Анонимен

преди 5 години

Абе,на тозза това,колко хубаво място била кошарата ЕС,ДЪЩЕРЯ МУ НЕ ЖИВЕЕШЕ ЛИ В фащ?Защо тя е избягала толкова далече от това толкова хубаво място за живеене и особено от *** Територия,чиито управляващ е той самият?!

82

Анонимен

преди 5 години

"Европейският съюз е най-доброто място за живеене. Европейският съюз е мястото, което е безалтернативно и свободата на словото, и демокрацията, и върховенството на закона."Бойко, не те ли е срам да го казваш това при положение, че България също е част от ЕС, а нито едно от изброеното го няма у нас, предвид, че вече 10 години си на власт?

81

Анонимен

преди 5 години

Всеки един българин член на ЕС във всеки момент може да бъде арестуван и екстрадиран с белезници в САЩ. Достатъчно е само някой щатски прокурор да издаде заповед за арестуването му заради нарушение на някой абсурден местен закон и васалното правителство в София е длъжно да го арестува достави в САЩ.

80

бабето Меркел

преди 5 години

изчезна от новините и ти скоро ще изчезнеш барабар гнусния ти ЕС !!!

79

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз е най-доброто място за живеене---ТИКВА КОГАТО ТИ СЛОЖИ ПРАНГИТЕ ЕВРОПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ВДИГНА КУПОНЩЕ ЛЕЖИТЕ С ЦАЦАРОВ

78

Анонимен

преди 5 години

В ЕС България е слугинята. Гледат на нас с високомерно презрение. Вече 10 години ни използват и си играят игрички с нас - това го заяви в прав текст дори самият Борисов да се сложи пред изборния матреял, ама сега са му наредили друго да говори. Бъдещето на България е с Русия в Евразийския икономически съюз - там са суровините на света, там са нашите пазари, там е даже и нашият етнокултурен код.

77

Анонимен

преди 5 години

отказ от всякаква етническа идентичностотказ от политическа идентичностотказ от културно-религиозна идентичностотказ от държавна идентичност-----ТОЧНО ТАКА; ДЕМОКРАЦИЯ, ДЪРЖАВИ БЕЗ ГРАНИЦИ И ВИСОК СТАНДАРТ ЗА ВСИЧКИНЕЩО ДРАЗНИ ЛИ ТЕРУСИЯ Е БЛИЗО - ТИЧАЙПрочети още на: https://dnes.bg/eu/2019/03/14/borisov-es-e-nai-dobroto-miasto-za-jiveene-bezalternativno.404607#comment-newest

76

Агенция Бухал

преди 5 години

От повечето коментари до тук, Бойчо губи изборите.

75

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз е най-доброто място за живеене---ТИКВА , Я ДА ЧУЕМ ЩО С ЦАЦАРОВ СЕ ОПИТАХТЕ ДА САБОТИРАТЕ КЪОВЕШИ ?

74

Анонимен

преди 5 години

"Британец е уволнен защото е изразил мнение срещу гей-пропагандата в училищата."Това трябва да е "свободата на словото" в ЕС, за която говори Боцко.

73

Най-доброто място

преди 5 години

Толерантност и евроатлантически ценности:отказ от всякаква етническа идентичностотказ от политическа идентичностотказ от културно-религиозна идентичностотказ от държавна идентичност