6

Анонимен

преди 5 години

Никой не мисли за развод, когато се жени. След 10-тина години брак, когато започнат да се налупват рогата, човек започва да съжалява че не си е вързал гащите навремето.

5

Анонимен

преди 5 години

Любовта си е любов, брака си е брак - всичко до време, но всеки трябва да си опича акъла.

4

От 01.10.2009 г. ли?

преди 5 години

Поне от няколко места чувах и по-рано за подписване на предбрачни споразумения, които уреждат точно тези въпроси.Дори си спомням, че една колежка говореше за конкретна своя позната, чиито родители получили от реституция няколко магазина на централни улици в София. По същото време единствената им дъщеря вече планирала сватба и хората настояли да се сключи такъв договор. Същата колежка спомена, че имало два вида такива договори. Ставаше въпрос за началото на 90-те години на 20-и век.

3

Анонимен

преди 5 години

С кого правят секс не само спят иначе другото е вярно

2

Анонимен

преди 5 години

За какво ви е изобщо Брак. Това е просто документ с който уведомявате държавата с кого спите и. И заради него вие почвате да делите имущество. Ако се обичат ще живеят заедно и без брак. Ако някой иска да се разведе или да изневерява няма да го спре че има вече сключен брак. Брачният договор може да бъде заобиколен от закона на 100% и нищо не гарантира.

1

Анонимен

преди 5 години

За!Стига вече нагли златотърсачки са присвоявали спечеленото с труд от мъжа и неговите родители.Стига вече зетьове с манталитет на жигола са живели на гърба на тъста, а като тръгнат да се развеждат си изкарват решение на ТЕЛК и искат от бившата си жена издръжка, без да са работили и ден по време на брака им! И това го има.