106

Анонимен

преди 5 години

къв ПАРЛАМЕНТ Е ТОВА........НЯМА РАБОТЕЩИ ТАМ

105

Xa ха

преди 5 години

По заповед от Масква !

104

дисциплинарно уволне

преди 5 години

Марешки дължи отговор на избирателите, които, дори да не са гласували за него, изхранват него и партията му от данъците си. И ето - парламентът не уволни дисциплинарно депутатите от БСП, та сега всеки, който го мързи да работи, измисля си причина да е сърдит и не ходи на работа.

103

Един

преди 5 години

Ясно е кво прави - усетил е, че е необходим за кворума и дава възможност да бъде купен. Капитализира ситуацията.

102

Янко...

преди 5 години

След глад и мизерия настъпи тежка индустиализация за др.Марешки.

101

Анонимен

преди 5 години

Той и ГЕРБ ще му се иска да напусне. Ще останат патриотите. Те горките яко се опетниха и това им е запоследно, та затова ще стоят до последно. Патриот = седесар. Сбогом

100

Анонимен

преди 5 години

До Да допълня... 105Такава прогноза и аз мога да дам. Ама качествата на Алена ще ги призная, ако каже кой ще спечели изборите, а не кой ще се кандидатира.

99

Анонимен

преди 5 години

До Дядо СоциСлепия си ти в случая ГЕРБ съсипа България и унищожи физически повече от един милион Българи за 10 години. Ако си пенсионер гледай си пенсията, ако си *** ще видиш какво мислят хората за най предателската партия управлявала България на изборите.

98

Анонимен

преди 5 години

И Марешки опрощаване на задължения ли ще иска, като Мюфтийството?

97

Гербераст - комунист

преди 5 години

Не казвайте на Баце, че ще му провалите излета в Азербайджан :-)

96

Дядо Соци

преди 5 години

До Анонимен 103 България унищожена.... Абе ти сляп ли си ,че не можеш да се огледаш ?Борисов промени държавата.Съжалявам за половината си пропилян живот при социализма.Гледам и се радвам за развитието на съвременна , европейска България.Само за година се строи повече от Живков за 33 г.Не съм богат . Пенсионер съм , но не мога да кажа на бялото черно , като теб.

95

Зозо

преди 5 години

1. БСП напусна Парламента;2. Воля напусна Парламента;Извод: Атака ще напусне Парламента.Бойко му е време да си събира чантата и да си ходи! То не бяха вдигане на данъци, регистрация в ДАНС, касови апарати - идиотии, нападжии на всяка крачка, накрая тръгнал и пред ДПС да кляка ... Вън!!!

94

Анонимен

преди 5 години

Затова трябва да се намалят субсидиите, комунистите кой знае в кой спа си почиват и се кефят, че са излъгали пак хората!

93

Анонимен

преди 5 години

Потекли са реки от рубли за да саботират България, това е от ясно по ясно.

92

Охобохо

преди 5 години

Проруската партия напуска парламента....

91

Да допълня...

преди 5 години

До Факт 88 Алена. Национални избори ще има и имената на двамата претенденти за премиерския пост говорят красноречиво.БОЙко , ***.

90

Майтапчия

преди 5 години

Знаех си че трябваше да напиша стихотворение и за Марешки,ама ме домързя...

89

Дядо Соци

преди 5 години

Ммм, да ! Действията ня БСП са заразни. Марешки нямал такава ваксина в аптеките си.И от него политик не става, като от Корнелка.

88

Анонимен

преди 5 години

Въобще не е нужно БСП да идва на власт!Важното е ГЕРБ да падне!---АМИ И АЗ ТАКА МИСЛЯ;БСП ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ И НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ НИКОГА;ГЕРБ СА ЕДНИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ СЪЩО ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ;АТАКА СА ЗАТВОР;ДПС СА ЗА ГОНЕНЕ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА, НЯКОЙ ЗА ПАНДЕЛАТА ДИРЕКТНОДРУГО ДА ТИ КАЖЕМ

87

Анонимен

преди 5 години

ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА А....ТИЯ ВСИЧКИТЕ ОТКРИТО ПРОЯВЯВАТ НАГЛА БЕЗОТГОВОРНОСТ..Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАК РЕШАВАТЕ ДА СИ БИЕТЕ КАМШИКА ОТ РАБОТА ...ЗА МЕСЕЦКЪДЕ ГО ИМА ТВА