129

Анонимен

преди 5 години

Ти може да излезеш от селото и да влезеш в президентството, но селото никога не излиза от теб..

128

Анонимен

преди 5 години

Селенията не прощава

127

Анонимен

преди 5 години

До изнервенПийни един валериан, а може и нещо по-сериозно, та да смъкнеш напрежението! Ако не се успокоиш - лошо, така и до Карлуково ще стигнеш!Г-жа Радева ви интересува дотолкова, доколкото можете да засегнете г-н Президента. Там ви стиска чепика, глутница чакали!Един човек с достойнство и самочувствие, блестящ професионалист, който бързо се научи да се държи като професионален, даже наследствен политик. За сравнение - оленцето Москов, потомствено величие, министър, син на министър, десен

126

Анонимен

преди 5 години

До юбералес 123За пръв път ти слагам +!amanЕ, *** ни управляват, верно е! Но не и този - един доблестен мъж, до него статна, интелигентна жена. Не като онази, която в Лондон се забавляваше с един би! Или не знаете? Браво наЮлиана, тока и не се появи до главогъзото, което било в предния си живот ирландска чобанка ибило "един от най-големите математици на България" по собственото му признание.А вие и до чатала на г-жа Радева не можете да стигнете!ШилиРииби, и за теб се отнася! Мърляч!

125

Мен

преди 5 години

Умните хора се поучават от грешките си.

124

дрът ГеРБаджия

преди 5 години

Радева целува мъже и ги цапа с червило = Радев е лош!Бойко Борисов целува мъже и ги цапа с трохи от фъстъци = Борисов е велик!

123

М, да ...

преди 5 години

На Д.Радева тъй като е жена и прилича това леко фриволно / флирта е изкуство/ поведение. Дори е очарователно! Но на Борисов е грозно отблъскващо, недостойно, притеснително, смешно и тъжно да скъсява дистанцията с политическите партньори / тази близка проява на интимност, т.с навлизайки в личното пространство на гости и/или домакини

122

изнервен

преди 5 години

До Иван Иванов. Сега тук коментираме Радева. Къде пак ни в клин, ни в чорап замесваш други истории. Като излезе новина за Борисов, тогава се плюнчи за него. Аман от олиго,френи в сайта.

121

Иван Иванов

преди 5 години

Радева супер готина и точна! Има гафове и гафове, жеста напротив е много мил и съм сигурен е разчучупил обстановката.. По всичко личи, че Президента на Словения е интелигентен човек с чувство на хумор, и е оценил жеста на Президентшата! КАК БИХТЕ ОЦЕНИЛИ поведението на Борисов на пресконференцията с Медведев..?!? Тъпите неуместни шегички, и попипването и побутването.. как реагира Медведев, не помръдна и не го погледна.. ТОВА Е ГАФ!!!

120

Леонид Илич

преди 5 години

Ни съ цалуват сифилистицити нъ запъд.Ний нъ изтук кът сми здрави са цилувами пу устити.

119

ОСТАР

преди 5 години

КОЛКО СТЕ ГНИЛИ СОРО.СОИДЧЕТА ГАДНИ? И ДА ПЛЮЕТЕ И ДА НЕ, ТЯ Е ТАМ ГОРЕ А ВИЕ СТЕ С МИШКИТЕ ДОЛУ. СВИКВАЙТЕ С ТОЗИ ФАКТ. СЕГА ЩЕ МЕ ПЛЮЕТЕ ОЗЪРТАЙКИ СЕ КАТО СТРАХЛИВИ ПЛАШОЦИ СКРИТИ ЗАД АНОНИМНОСТА НА ФЕЙСА. ***!

118

12345

преди 5 години

УЖАС! Държавата загива! Целуват се на поразия! Басси проблема!

117

Анонимен

преди 5 години

Ако можеше някой да направи снимка на коленете и

116

Анонимен

преди 5 години

Модната икона. Рокля за няколко хиляди а червило- цапащо за 5 лева.

115

Анонимен

преди 5 години

Другарката така е свикнала с целувки по бузата,иначе защо мислите я е назначил пилота на две длъжности в командването на българските Военновъздушни сили на България.Та и наема на жилището са и плащали.С целувчици по бузката и изтриване на червилцето съпругата му да не забележи.Манталитета и е такъв,така се катери нагоре.С пилота това ги привлича,влечението ом към кича.Добре че депутата от БСП Свиленски се отърва от нея.

114

:)

преди 5 години

Старчето Дол най-нагло обарваше Фандъкова пред камерите, вие за една целувка ревете. За Тиквун да не говорим - то не бяха "трима папи са ме галили", то не беше "всички сме парле ву франсе", последното с Медведев също беше много "протоколно". Умникът дърпа Премиера на Русия и му вика: "Нема се плашите!" - шегички за самолетите разбираш ли? Представете си какво си е помислил Медведев за българите?

113

юбералес

преди 5 години

Протокола е за президенти на суверенни държави. В случая имаме среща на губернаторите на еврогуберниите Словения и България. Така че не се косете толкоз.

112

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен 111 И целувка тип Стонишев.

111

Баста!!!

преди 5 години

По ТВ вече седмица ме занимават с ръбестите ограничители по "Графа" (пратени с наши пари и ще бъдат подменени пак с наши, без да има виновни!), с Ветко и Мариннела , с Жоро Шопа, с грозни гледки на скубещи се момичета! Само дребнотемие и досада по казионните медии!А тук - втора "публикация" за измислен скандал! Е стига! Баста! > от 110 поста за едно нищо! Дълбока провинция сме, жалко за деградацията на един буден народ!

110

Само си представете

преди 5 години

Румен *** и Деса *** начело на Президентска Република България!И тротоарните плочки ше имигрират тогаз!;)))