92

Митьо Издръжката

преди 5 години

До МитьоЩом е жена ще я издържаш.Такива селяни като беше в изобилие.На бас че някой ден тази жена ще те напусне.Само да се намери един свестен и ти отпадаш от списъка.

91

Тоягата

преди 5 години

*** е див и крадлив по природата.И като вкара две ракии става юнак без калпак и ***.

90

Митьо

преди 5 години

Ша яде бой, който носи парите той определя правилата. Да е учила, да не е гледала само мекото. Аз мойта кощрамба, я издържам, парцали коли, ама си знай, ай съй напрайла на важна, ай без пари. Таквиз кат нея на улицата чакат 100 някой д а ги хрантути и да им плаща козметика и ноктите.

89

asdf

преди 5 години

Добре де, какво ги кара тези жени да се хващат с насилници? Не е ли това техен личен избор. И не ми казвайте, че насилника не си личи в началото и едвали не, жените биват излъгвани. Това не е вярно, те целенасочено търсят мъжете, които са агресивни, защото ги възприемат за по силни. Обаче, когато агресията се обърне с-у тях, започват да реват. Личен избор, никой не им е виновен. Същевременно е пълно със скромни и свестни мъже, които си стоят само, защото попадат в графата "смотани".

88

Анонимен

преди 5 години

Мен такива насилници ме тормозеха още по Татово време. Искам да кажа, че егоисти егоцентрици насилници имаше още при т. нар. тоталитаризъм или социализъм или както си щете така го наричайте. Аз живях и по "онова"и по "това" време. И смея да твърдя, че т. нар. егоисти и егоцентрици, които с насилие си постигаха целите имаше и тогава, както същите мекеренца ги има и сега. И знаете ли защо е така? Защото човекът си е егоист и егоцентрик без значение на формата на управление.

87

Анонимен

преди 5 години

за мен всичко е насилие, дори това че съм роден. всички са глупави в известна степен и всички търпят какво ли не, независимо дали са в домашна клетка или по-голяма клетка каквито са градовете, като роби на системата.

86

Forever

преди 5 години

Някои тук много обичат да дават съвети и рецепти за щастлив семеен живот и да съдят,не сте минали по чуждия път,и няма и да минете,живота на всички хора не започва с еднакъв старт.Не сравнявайте живота си с този на другите,безсмислено е.

85

Орелул

преди 5 години

И да н е забравяте да докладвате в ДАНС, когато мама или тате недоволстват от правителството!

84

Анонимен

преди 5 години

На верните и миролюбиви съпрузи, които бившите им жени не ги допускат да си виждат децата, искам да кажа, че идва видов ден за тези злобни подобия на същества. Новият закон, който мина на първо четене в парламента предвижда 10 хил. глоба за такива родители, които си мислят, че могат да ограничат правото на другия родител над децата му, докато той си изпълнява задълженията към децата. Успех на всички мъже, с които се гаврят някакви откачалки от женски пол.

83

Анонимен

преди 5 години

Ъъъ, канарчето в клетка без професия и живот Веселка слугинята не ме интересува. Масово глупaвите жени търпят всичко. Нулева самооценка, страх, че не могат да се справят без великия мачо до себе си, който ги бие. Сами са си виновни- страхливи, бездарни парцaлани, които сами не могат да се опраят. Аз съм мениджър в немска компания- жена на 29 съм самостоятелна, мъжът ми- мениджър в IT компания на 32. Имаме пререкания какви ли не, но приятелски, обикновен спор, защото в спора се ражда истината.

82

акъл

преди 5 години

Ааа не. Всеки човек има избор. Ако не ти харесва мъжа, развод и напускаш. Същото важи за мъжете с откачени жени. Не ни бутайте западния феминизъм, там семейството е мъртво така или иначе.

81

Анонимен

преди 5 години

Психическият ежедневен тормоз и поставянето в иконом.зависимост е още по-страшно

80

MGTOW

преди 5 години

Реално ли си мислите, че като изложим кой по-тормозен е нещо ще се подобри? И като им кажем на мъжете, че са насилници реалните насилници ще си кажат "Ауу, да аз съм насилник, спирам". Точно обратното, ще се получи според мен, по-голямо разединение на жени/мъже.

79

MGTOW

преди 5 години

Личният опит и доста по-нови глобални статистики ми показват, че е. Не те убеждавам, но за мен си в грешка и се надявам да я осъзнаеш в един момент за твое добро.

78

Анонимен

преди 5 години

Няма значение дали повечето случаи на тормоз са над жени или над мъже. Насилие и тормоз идват когато уважението към човека до теб си отиде и започнеш да се мислиш за по-важен от другия. Това е причината за домашното насилие, за насилието в училище, на пътя, в заведения. Липсата на възпитание да уважаваш хората, човека, ближния, както и повсеместната липса на базови морални ценности водят до създаване на насилници (физически и/или психически).

77

Оня

преди 5 години

MGTOW,Иска ти се да е дезинформация но не е :) много ти се иска да е но не е.

76

MGTOW

преди 5 години

Оня, На мен ми е ясно, че аргументите ти ще са "ами сами са си виновни". Ама я виж ако го кажеш за жените това какво става? Не знам какъв ти е казуса с "шкембетата", но не ме и вълнува. Вълнува ме да се спре тази дезинформация, че жените са жертви.

75

Оня

преди 5 години

до MGTOWАми да не си траят :D ама така са възпитани от шкембестите си бащи дето са шамарили майките им. Корав си и си мъж и ше си траеш. Света е голям вдигат си куфарите и си заминават. По-добре така отколко да стоят в счупени семейства и да възпитават счупени деца.

74

MGTOW

преди 5 години

Съжалявам, не съм съгласен. Точно обратното е по мой наблюдения и от опит. Мъжете просто си траят. Психичният тормоз е също толкова лош, ако не и по-зле.

73

чарли

преди 5 години

...апартамента е записан на неговото дружество......Изглежда това обяснява нещата.