123

Анонимен

преди 5 години

До Комунистите ограбихаДесните ограбихте доста повече от комунистите. Недейте толкова да им завиждате, биете ги с много. Десетпроцентичици, вие направихте 90 процента от грабителската приватизация.

122

Анонимен

преди 5 години

Тази нощ в Ню Йорк е застрелян мафиотския бос Франческо Кали Гамбино пред дома му с 6 куршума от един син пикап. Защо тази новина не се споменава, цензура ли има?

121

Тра-ла-ла

преди 5 години

Ади, бе!Че кой го подкрепя тойзи другар?

120

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

119

Ха, ха...

преди 5 години

Гей СтаниШеф е припознат за водач на евролистата на ОПГ"герб" от КапоДиТутиКапото на "Шайка"...!!!Ха, ха, ха... :::)))Дааа...!!!

118

Анонимен

преди 5 години

Елена Йончева Е ОТЛИЧЕН ЖУРНАЛИСТШАПКА И СВАЛЯМА СТАВА ЛИ ЗА УПРАВНИК, ЧЕ ТАМ СОЦИАЛИЗМА НЕ ВАЖИ

117

Анонимен

преди 5 години

БАТКО...И......БРАТКОА СТАНИШЕВ

116

СТАНИШКА

преди 5 години

КЪДЕ Е БАТКО БЕ.....

115

Анонимен

преди 5 години

ПОДКРЕПЯМ ДЕМОКРАТИКАПИТАЛИСТИ

114

СМЪРТ НА СОЦИАЛИЗМА

преди 5 години

СОЦИАЛИЗМА Е ПРОВАЛ НА ВСИЧКОПЪЛЕН ФАЛИТ И ОБЩЕСТВЕН ОБИР

113

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ГО ПОДКРЕПЯ ТОЯ СОЦИАЛИСТ

112

До 116

преди 5 години

Защото основната цел и задача на БСП е да дискредитира България.Ако я излъчат в Европейския парламент, скоро информацията за нейното криминално минало и настояще ще достигне до рейтинговите агенции и с България е свършено.

111

Играч

преди 5 години

Страхотно с водач Станишев , да готвят още от сега анализите защо са загубили, за да не говорят на пресконференциите , че ще анализират....

110

будала

преди 5 години

Цалата листа на евроизборите на ГЕРБ е от еврогейове и джендърки. На БСП един Станишев и то ГЕРБ са готови да го пишат в своята листа, публично го заявиха по телевизията. Не е лесно на троловете на ГЕРБ.

109

Ставрю

преди 5 години

Що триете коментари бре. Тоя лъжез ако се кандидатира за евроизбори с БСП е приключено. Тоя предател, нямам думи мисля че това е шега. Нинова какви ги върши.

108

Анонимен

преди 5 години

Гербави ***, време е да минете към БСП. Щом сте против Истанбулската конвенция, защото Бойко и Цецо са за нея, а вашата министърка каза, че макар и да не е прието тя ще се прокара през гербавото законодателство. Освен това вашите вождове Винету и Ташунко са готови да включат Станишев в листата на ГЕРБ ако БСП не го включи, така че е време да си станете *** на Корнелия, тя е против Истанбулската конвенция и изразява най-добре вашите тролски мечти. Гласувайте с преференции срещу Сергей

107

анонимен

преди 5 години

Не стана ясно защо номинират Йончева за кандидат депутат в ЕСНали е следственна за кражба на 650000 лв. на вложители в КТБ.Не е морално който краде, да е номиниран от БСП.

106

факт

преди 5 години

Нинова да не лъже че БСП е против Истанбулската конвенция защото ето 150 червени структури от общо 168 я подкрепят след като гласуват най-голямо доверие за Станишев-радетеля за ратифицирането на конвенцията.ЛеваШка партия си БСП=БКП още от пръкването си.

105

Анонимен

преди 5 години

Браво на структурите, обичат да ги лъжат или са късопаметни. Преди 5 години Серж нали нямаше да ходи в Брюксел, отиде най-нагло, като втори. После ще се чудят защо пак не са спечелили изборите.Давайте в същия дух

104

Ха, ха...

преди 5 години

Ако СтаниШеф бъде включен в листата на БСП за евроизборите - БСП ще ги загуби тотално, защото гласоподавателите които имат намерение да гласуват за БСП СИЛНО МРАЗЯТ СтаниШеф, заради неговата досегашна продажна дейност, и няма да гласуват...!!!Тогава всички мутрогерберастки аналлизатори ще проглушат света че Корнелия Нинова е загубила тотално, а не Гей СтаниШеф...!!!Предизвестен ФАКТ...!!!Затова - ВЪН от БСП на СтаниШефовете...!!!Дааа...!!!