163

мда

преди 5 години

Аз предпочитам Елена Йончева!

162

тя

преди 5 години

Кой гласува за тоя ----?

161

точка

преди 5 години

Който подкрепя серГей станиШЕФ,значи подкрепя Истанбулската конвенция защото той е пръв застъпник за приемането и ратифицирането и в България.На Станишев и Йончева мястото им е в Украйна ,не в България още по-малко като кандидат евродепутати.

160

van horn

преди 5 години

До Панталей ПартизанинаМай червените са като прав тегел на шевна машина..........Сложете Станишев за водач и после ще си хапете долните части за пореден път!!!

159

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ БСП ,НЕ ИСКАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ ! ВКЛЮЧВАНЕТО НА СТАНИШЕВ АВТОМАТИЧНО ОТХВЪРЛЯ НАД 200 000 Х ИЗБИРАТЕЛИ Е ПОКАЗНО ЗА НЕЖЕЛАНИЕТО СА ИЗБОРНА ПОБЕДА .

158

Анонимен

преди 5 години

До Тежко и горко А министър -председателя ,Червеногербера от Банкя ,осъден за лъжи от Български съд ....?????2

157

Анонимен

преди 5 години

Кой е по-умен Борисов червено, Станишев зелено

156

Панталей Партизанина

преди 5 години

Станишев е един харизматичен лидер който прелива от великолепие! Но не само това. Той е и безгранично мъдър човек с чувство за загришеност към бедните и онеправданите. Народа обича неистово Станишев и желае и се моли всяка секунда Станишев да вземе властта от тирана Борисов и да възцари мир и благоденствие в България! Г-жа Нинова и Г-н Радев са другите двама мъдреци на народа.

155

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко не върнете Станишев,няма да гласуваме за БСП!

154

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоНарича се клептокрация.От клептокрация са болни правителствата в 99% от държавите.

153

един каза

преди 5 години

един гуру на бе-се-*** каза, че такива статистики, като по-горе изобщо не били верни и другарят не е бил първенец, а бившата му другарка излязла начело. Някой съмнява ли се, че недолюбваният другар няма да бъде избутан назад, въпреки всичко! Щом баш другарката не го понася!

152

Що така

преди 5 години

всички рубладжии са се наредили да идат в Брюксел, а не в Москва.

151

Тежко и горко

преди 5 години

на майка България с такива в ЕП.... Ленчето -подсъдима, Волен-осъждан,Бареков..Станишев...и т. н......

150

Анонимен

преди 5 години

Това е пълна лъжа. Обикновените ,които гласуват за БСП не го подкрепят. Не може нормален човек да подкрепи истанбулската конвенция, джендърството,налагането на гей браковете,терора над бг семейство,и др такива,а Станишев е ЗА всичко това. Дане говорим какви заробващи за бг народ закони пире Станишев като беше премиер,и сега от тези закони се налага терор над бг народ от монополите, и ЧСИ.

149

ПроСоТо

преди 5 години

некой може да каже:-"Защо намесваш Тиквун тук?"....ами много просто,уважаеми:-И единия и другия вие ги наричате "бивши комунисти",но те НИКОГА не са били такива!!!!!!..Тия същества са просто..ОПОРТЮНИСТИ,тоест,ИЗПОЛЗВАЧИ!!!!!!Ако беше още турско тук И ДВАМАТА първи щяха да се обрежат и да приемат исляма!!!!!!!!.........спим ли,зомбирани ли сме,...ПРОСТИ ли сме си,не знам!..Във всеки случай май сме обречена нация...

148

Анонимен

преди 5 години

БАТКО И БРАТКО СТАНИШКА...

147

Анонимен

преди 5 години

КЪВ СТАНИШЕВ БЕ...ТВЪРДО НЕ ПОДКРЕПЯМ СТАНИШЕВ

146

Валентин

преди 5 години

Този ненаял се цоцалист е една от мразените личности. БСП-то май искат да отблъснат всички нетвърди социалисти и неядро. Тиквун май пак ще му поднесат победата на тепсия. Имам чувството, че Сергея и Тиквун играят заедно. Колкото пъти Сергея води БСП - все губят от ГЕРБ. Не зная - може би нямат мозъци...

145

ПроСоТо

преди 5 години

най-трагичното е,че както се изхвърли Тиквун:-"Фанах ѝ цаката на властта!"А каква е "цаката"?1.Лъжеш и мажеш,ПОДГРЯВАЙКИ публиката,с ЛЪЖЛИВИ и ПЛАТЕНИ "социологически изследвания"2.ФАЛШИФИЦИРАШ резултатите,но МЕНТЕТО вече ""отговаря на изследванията"3.Теглиш кредити на поразия,които българина ще изплаща до 10-коляно и с тях куваш "патериците" си..А България?...Тя не съществува на картите на "Големия наш отвъдокеански брат".В ЕС сме само "петно"..СЛУГАТА "бориссоф" има грижата за това..

144

Анонимен

преди 5 години

Ужас!!!!!По убеждение съм социал-демократ и привърженик на социал-демократическата идея, НО имено заради множество такива Фейк Социалисти като този "очевАдно капиталистически Хамстер" в Бг беше унищожена Социал-демокрацията от Западен Тип!Държави като Финландия, Швеция, Норвегия, Дания доказаха качеството на социалдемокрацията, за съжаление у нас тя бе унищожена от подобни политически "хамелиони" като този Хамстер!