14

Анонимен

преди 5 години

Аз не бих взел жена, която омирсва яко клозета...

13

Ъ

преди 5 години

Повечето притежават всички качества и добре че мъжете не съдим по тези качества иначе много стари моми щеше да има, да не казвам повечето.Докато сте гаджета винаги те слуша за всичко се съглася ,каквото и кажеш или предложиш и харесва.След свадбата става радикална промяна ,пълен обрат.Тя е шефа и ти нямаш думата!И после следва аз се ожених за жена която ме слуша а не за диктатор ,за това развод и довиждане!

12

Анонимен

преди 5 години

Аз като взимах жената една беше, тя друга се оказа. Хитруши!

11

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости.Или си пасват на характерите и живеят добре или не,а на който не му харесва,винаги може да се разкара,раздели и да си намери подходящата(подходящият)!

10

Напоследък възникна

преди 5 години

солидна категория мъже, които бягат от шести тип момичета - бедните.По-рано като че ли зестрогонците не бяха чак толкова много.Може би това се дължеше на факта, че голяма част от хората бяха с почти изравнени заплати, на село всеки си имаше къща, а в големите градове пък почти всеки чакаше за апартамент дълги години.Рядко се срещаха богати момичета, по изключение.Днес обаче има и милионерки, и жени с високоплатени професии, и безброй мъже с ниски доходи, които мечтаят за лукс, получен наготово

9

До 14

преди 5 години

Свенливите мъже и жени, както и твърде придирчивите остават сами - природен закон! Факт!

8

Уеуееее

преди 5 години

До Анонимен 6Що, бе? Да не би днешните мъже да предпочитат други мъже, та затова си стигнал(а) до извода, че бягат от всякакви типове жени?! :))))

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Защото к/вите, Бог знае как, винаги успяват да се омъжат, ако са амбицирани да станат съпруги.На теория никой мъж не ще да се обвърже с ***, но в крайна сметка виждаш, че разтуретините успяват да се омъжат, а повечето стари моми са бивши добри и скромни момичета. Най ме учудва това, че сред такива изостанали стари деви има и хубавици. На тази тема може да се направи изследване и да се напише цял трактат. Някой психолог или социолог нека да се заеме с такова изследване.

6

Само че

преди 5 години

на всяка крачка срещаме свестни мъже, впримчени от някоя глезла, мързеливка или манипулаторка.Помислете също, колко са сред вашите познати онези мъже, които са попаднали в лапите на ревнивка или на "шефка".Затова си мисля, че някои хитруши вероятно много добре си прикриват рогата преди да се омъжат и, ако попаднат на свястно момче, успяват да го впримчат чрез родените набързо едно или две деца.Трудно се омъжват наивните момичета, защото попадат на мамини синчета или манипулатори-използвачи.

5

Анонимен

преди 5 години

"жената шеф"естествено, кой иска още един мъж под покрива?жената трябва преди всичко ... да е послушна на мъжа. всички беди върху жените се струпват и тръгват именно от нарушаване на това природно правило!

4

Анонимен

преди 5 години

Мъжете бягат от всякакви типове жени.И така е правилно.

3

Risto

преди 5 години

Също така:- жената - миризливка- жената - плазмодий, дето не може или не иска да работи и чака хамериканската си мечта да сработи... демек - kурвe...- тази, която не може едни яйца да свари- жената - клюкарка- жената, която споделя с целия свят всичко, което се случва вкъщи (за забавление на колежките)-

2

Анонимен

преди 5 години

Кварталната *** е на първо място по-непредпочитане, странно защо авторката е пропуснала точно нея ?

1

Анонимен

преди 5 години

и като изключим тези типове жени и техните комбинации, то не останаха свестни. а дори да е свястна в началото винаги може да се промени от днес за утре и да стане точно такава.