29

Анонимен

преди 5 години

Всичко е точно защото Винету така каза .Пък в Англия на никой не му дреме в ЕС ли е или не.При двата варианти прокарва американските интереси.

28

Гербераст - комунист

преди 5 години

Тиквопитекът оправи западните балкани, беше европреЦедател, оправи ОАЕ, емирствата и Украйна, обяви, че ще има хъб и АЕЦ. Абе големец, не мога да изброя постиженията му, най - голямото му, е че живеем добре и цъФтим и връзваме. Оставка, ***! Не се меси и не изразявай мнения за държави, които са на светлинни години пред нашата. А извинявай, БСП, президентът и Путин са ти виновни.

27

Свобода за Бойко

преди 5 години

никакава оставка от тия компири, Оставка означава да си изуят потурите и без да са обрисват в клекнала стойка да артисат екситните си радости като животински маркери за собственна територия.Затвор за тия позволили да измамят лидери, администрацията, полицейските служби и народите на Европейската Уния.Да си екзитват акото в шепите на най-близките си.В никакъв случаъ това не късае Борисов.Той бе използван от Плевналиев.С добрината и честността му Борисв бе лашкан да решава проблемите направен друг

26

....................

преди 5 години

brexit няма да има. Ще има EXITbrexit!

25

Анонимен

преди 5 години

Gъзекзит е терминът чрез който се изразява говоренето от сед орган на всеки политкомпир

24

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБЗИТ! ОСТАВКА!

23

Анонимен

преди 5 години

От кога социалните медии станаха някакъв източник на информация? Навремето PR-овете му го хвалеха, че в писмо Камерън го нарекъл "скъпи" (Dear). Явно и те никога не са виждали официално писмо.Брекзита касае пряко хората имащи някакъв бизнес, живеещите или пребиваващите европейци там. Английския посланник в България може да коментира или българския в Кралството. Баце каква информация дава и за кого? Всеки който е гледал или чел новини знае какво става по света.

22

Герберастки крадец

преди 5 години

*** разгради и разруши България, тръгнал да оправя света. Отврат.

21

Уффф

преди 5 години

Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook по темата Брекзит.-------Кога ще излезе да говори пред народа ,а не от фейсбук-а ???

20

бай ганю

преди 5 години

брех този боко много разбирал от международни политики тцтцтцццкой да се досети за тази негова гениална логическа мисъл ?усеща се много мъдър анализ и заключение само ведно изречение

19

Анонимен

преди 5 години

До Анониментози от кога може да мисли?---Ми, откакто прочете 2/3 от "Винету"... :)

18

Анонимен

преди 5 години

До Даскала"Каква е тая мания на Борисов да се завира в сложните въпроси и проблеми на Европейския Съюз?"---Това не е мания на Банкянския, той не може да стигне мисловно до тези неща. :)Това го измислят платените г.зо.лизци и медиите. "Премиерът смята, че ЕС си е свършил работата". Хе-хе! Като, че ли разбира какво "работи" ЕС. :)

17

О-о...

преди 5 години

Чи ний откога сме готови! Дреме ми на дядовия за кралицата...

16

Анонимен

преди 5 години

този от кога може да мисли?

15

Ужас

преди 5 години

Леле... колко е *** *** този "човек"?!

14

Анонимен

преди 5 години

И кой ще им бере ягодите, и ще докарва "паунду" в мизерната БГ?

13

10

преди 5 години

Тебе пък кой те пита за тези работи , че се обаждаш ни в клин ,ни в ръкав !Гледай си там рахатлъка , оправяй горивата как да крадете повече с бургазлии !

12

Анонимен

преди 5 години

"... по темата Брекзит ..."Да Ви ... на "Ингилизкия";)Brexit = Britan+Exit (Великобритания+Изход)

11

Наблюдаващ

преди 5 години

Нещата вървят по-скоро към отхвърляне на вота за брекзит без зделка довечера. След това одължаване на крайния срок за излизане а после може и да видим отменяне на брекзит.

10

Анонимен

преди 5 години

ама умен.. бе