10

WorldWideWar

преди 5 години

Интернет в миналото: да сваляш една картинка половин час - скучно, да блокираш домашния телефон (дуплекс) на комшиите с dial up modem за цял ден - безценно.

9

Анонимен

преди 5 години

Пак съм онлай ... демк на линия [на задне фон] ... демек на линия.

8

Анонимен

преди 5 години

1997 28.8 модем, като пускахме Windows-a само за Интернет, защото просто тогава имаха по-добър браузър, който вървеше на 3 годишната ни брак. 5 годишният аз го учиха да създава файлове, да инсталира игри, както и да ползва Yahoo. Супер времена :)

7

Анонимен

преди 5 години

Позволява на койт знай д прави парички :)

6

Присмехулник

преди 5 години

в началото интернет бе "тера инкогнита" дори за своите създатели. и докато много хора се радваха на свободата и с "опипване" разучаваха новите възможности това мощно средство не само за комуникация, обмяна на данни и т.нт, то други не се поколебаха да го превърнат в средство за масова манипулация, тотално следене и контрол. колкото повече държавна диктатура, милициунерски контрол и цензура има в нета, толкова повече се скапва той. а в началото бяха отворени всички портове на win... :-)))

5

kukla

преди 5 години

Преди 30 години само отделни хора имаха интернет. Масовото му използване започна някъде към 1995-6 година с въвеждането на Уиндоус 95. В България нямахме пари за собсвени компютри по това време, ползвахме Интернетклубовете за тая цел. Някъде с Уиндоус ХР в началото на 2000-те години започна масовото купуване на компютри за в къщи.

4

Анонимен

преди 5 години

В България Мрежата дойде преди 20 години, с маааалко закъснение.

3

А истината е

преди 5 години

Интернет стана собственост на милициите и се загуби свободата!Трябват нови свободни мрежи това е бъдещето!

2

Автора,автора

преди 5 години

И кои сме онлайн вече 30 години ?

1

бай Даньо

преди 5 години

Интернета вече е чисто зло! Поколението което идва ще сложи точката на цивилизацията.