13

бай ганю

преди 5 години

съдбата на великобритания е да бъде индивидуален играч защото е силна страна с мислещи управници умеещи да разрешават всякакви проблеми и т.н...за нация като нас е по добре да бъдем част от отбор понеже сме слаби индивидуални играчи но за британците оставането ведин отбор е като да си под възможностите си .за нас е жалко че силен играч и голям голмайстор като британеца напуска нашия отборза британеца обаче това е отваряне на договор за по добра индивидуална изява.

12

Анонимен

преди 5 години

По-скоро след две седмици ще излезете от ЕС без сделка. След 2 години и половина не се договорихте, защото очаквахте само ползите от европейския пазар. Сами активирахте излизането си. И да имиграцията в момрнта е най-висока и то от цветни създания от бившите ви колонии. Честито! Показахте на Европа кои сте.

11

Вие нормални ли сте?

преди 5 години

На какво се надявате? Англичаните засрамено да се извинят и да целуват краката на европейските *** бюрократи ли?Сега вече и 5 референдума да направят резултатът ще е твърд BR Exit!Англичаните няма да приемат този позорен унизителен шамар от EU , даже това да им струва национална катастрофа.А и след неминуемата криза след развода, ще си сключат двустранни договори както им харесва и накрая ще излязат по-силни. И пак ще си ходят където си поискат без да се съобразяват с разни евро идиотии.

10

Анонимен

преди 5 години

е искат нов референдум и Великобритания да не напуска Съюза--ще има, ако на изборите за европарлама, хакерите на пу - тя успеят да спечеля. тогава ще има референдум "за оставане".ако пу - тя НЕ успее да спечели - ще има много Твърд брекзит без никакви шикалкавения повече. цялата патаклама от 2 години е заради изчакването на изборите за европарла-мента

9

Щерю

преди 5 години

Няма начин! - Искат, но от 17-ти век Блитания на практика се управлява от еврейски масони, които искат унищожаването на Германия (ЕС) и Русия...

8

75%

преди 5 години

Такова съдбоносно решение трябва да се потвърди на нов референдум, но за такава кардинална промяна трябва да гласуват поне 3/4 от всички, имащи право на глас.

7

Макето

преди 5 години

ЕС лв падне!

6

Анонимен

преди 5 години

А онзи лешпeр Фараж, дето му платиха от Кремля да нахъса англичаните с референдум за напускане на ЕС, де изчезна бе?Вместо до го натирят като мръсно коте, Фараж си вее дир.ика в ЕП и ние му плащаме заплатата.

5

100 % финансова

преди 5 години

помощ за брексаджиите от Русия--защото само тя има някаквоа полза от разбита на парчета Европа--много по лесно щеше да си върти преговорите с някакви малки държавички и къде с пари къде с натиск да си прокара интересите---твърди се че бая националисти са и на хранилката ... няма как да и харесват такива ЕС резолюции в които и се заявява ,че не искат да работят с нея и не я смятат за партньор и че всички значими проекти ще бъдат ревизирани отново/ може би спрени /

4

Гледна точка

преди 5 години

промени облика на "свръхнаселения" Лондон и ще накара "някои хора да си заминат", добавя АФП.И къде ще "заминат"? В колониите им и сега никой не ги спира да ги връщат. Големи алабyги!

3

Алов

преди 5 години

И ние не искаме Тиквата ама Машината на Цеко и ромите ни определят за кой ще се гласува и тук е така жабета

2

Анонимен

преди 5 години

Ти ли си дежурнжото тр ол на Кауноглавия тази сутрин ?Защо си мислиш, че англичаните са проЗДи като вас герберастите ?

1

Гoшу

преди 5 години

На Пуtю плановете пак не сработиха :) А онзи лешпeр Фараж, дето му платиха от Кремля да нахъса англичаните с референдум за напускане на ЕС, де изчезна бе? Харчи на Путеka паричките сигурно на някой хавайски плаж :)))) Следва фиаско и с Мъдурчо във Венецуела, само почакайте да видите, другаре