12

Справедливост

преди 5 години

Дано това подобие на момиче понесе цялата тежест на закона! Също к родителите и!Пропаднало подобие на човек, наливащо се с алкохол, пребиващо беззащитно момиче, вандалски прояви плюс порно снимки и.т.нНаказание строго!!!!!Ако се разровите малко за тази персона ще бъдете потресени от проявите и!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Стига сте цитирали тея евроатлантически ценности, сякаш те са ви виновни за липсата на морал и възпитание на тази територия, наречена държава. Като няма правосъдие, ред и дисциплина какво очаквате да се случва? Ако тези знаят какво НЕИЗБЕЖНО ги очаква след подобно действие, повярвайте ми, нямаше да го направят, колкото и да са кухи. Въпросът обаче е, че нищо не ги очаква. Там е проблемът.

10

Анонимен

преди 5 години

боядисване - не. Такива агресивни трябва камъни да дялат.

9

Анонимен

преди 5 години

Цитат: '"Това не е епизод, това са децата на обществото и то трябва да бъде съпричастно, директорът на РУО в Габрово Георги Маринов пред БТА." Край на цитата.Демокрация ли? Евроатлантически ценности ли? Гарантирани права ли? Да е съпричастно обществото, а? Море, само бой ще оправи положението.

8

Анонимен

преди 5 години

Да внимават полицаите момичето да не ги набие

7

dd

преди 5 години

Дааа, кога бях ученик най-големите *** и тъпачки бяха в манджата, текстила и туризма. Нищо не се е променило за 30 годин

6

Анонимен

преди 5 години

До N 3Явно си правил проучване как казват на казанчето в другите градове. Саше Сашеееее

5

Анонимен

преди 5 години

трябва някой да набие биячката и ще се оправят нещата. бой му е майката, няма друго за такива животни.

4

Терсенето

преди 5 години

Изчистване на полицията от мършляци, и назначаване на истински полицаи. Пушели цигари. И аз пуша бе, не от контрабанда.

3

Анонимен

преди 5 години

Навремето за такива имаше ТВУ. Така и така са престъпници от малки - да свикват със съдбата и да знат какво ги чака като навършат 18.

2

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от жителите на единственият град в България, в който на тоалетното казанче казват баеркаса.

1

Аз

преди 5 години

Крайно време е да въведат обществено полезен труд за такива. Облечени в сигнално оранжево и да боядисва тротоари, да мете, да боядисва дръвчета и под зоркото око на полицай в центъра на града така че всички да видят!