34

Мнение

преди 5 години

Наказанията за подобни деяния трябва да бъдат само едни - обществено полезен труд към "Чистота" - де мете 3 месеца града в централната част, където минават най-много хора. След 4-5 тийна наказани по този начин, агресията рязко ще спадне, имайки предвид зависимостта на тийнейджърите от мнението на околните ("какво ще кажат хората" - това е психологическа сила, която трябва да се използва). Важи и за така наречените "батки" с мускулите, които се чудят къде да се сбият.

33

Гoшу

преди 5 години

Жена не се бие при никакви обстоятелства, но ако бях на бащата на битото момиче, щях да платя на някоя тренирана кобра да я хване тази и да и покаже как се бие по-слаб от нея.

32

театър

преди 5 години

Именно театър е. Виж на backdoornews

31

65

преди 5 години

Биячката е за болница ,после затвор.Тя е бъдещ изпълнител на мокри поръчки.Ако това не е театър.Щото след такъв бой да има само охлузвания по врата?

30

Анонимен

преди 5 години

"... a докато двете се бият, ..." ===Странна и неловка интерпретация на случващото се от страна на журналистическия екип. Тези да не са част от малоумната ви медийна група? Каквито сте в днес.бг, такива са и в Bulgaria On Air - некадърници и ***. Най-доброто, което човек може да направи, е изобщо да не ви посещава сайтовете, за да си спести щетата върху психиката.

29

Анонимен

преди 5 години

Е, това е славитрифоновата "България". Яко - простотия.

28

Анонимен

преди 5 години

Като ги няма ТВУ така ще е. Ако имаше и знаеше ,че ще трябва да речем 1 година да стои там и преди обед на училище ,следобед да работи и да спи там без да си ходи вкъщи. Щеше да се замисли преди да направи някоя простотия. Това се отнася за голяма част от сегашната разюздена младеж.(чалга поколението)

27

Анонимен

преди 5 години

това не е наистина, само кеч. просто леко погалване в сравнение, а другата какаво стои като препарирана, що не избяга

26

Benhamin

преди 5 години

10 000 Evro

25

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е по добре в клипа Суджука от Банкя да се появи от някъде и да ги разтърве.Така супермена ще изпъкне и ще натрупа още точки.

24

мхм

преди 5 години

До АВССамо да вметна, че евентуални последствия като лишаване от джобни пари и телефон нямат нищо общо със семейни ценности. Има общочовешки ценности като например, че насилието е недопустимо.

23

АВС

преди 5 години

МОЯТА ВНУЧКА Е 7 КЛАС ИМА КАФИЯФ КОЛАН ПО КАРАТЕ ШО ТО КАН ДО СЕГА НЯМА ЕДИН ПОБОЙ ЦЕЛИЯТ КЛАС Я УВАЖАВА.СИНЪТ МИ И КАЗА ЕДИН ПОБОЙ ОТ ТВОЯ СТРАНА СТИЖКА МЪЖКА И ЛИШАВАНЕ ОТ ТЕЛ.И КОМП И ДЖОБНИ ПАРИ.ВВСИЧКО ИДВА ОТ СЕМЕЙНИТЕ ЦЕНОСТИ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА

22

Анонимен

преди 5 години

Да се оправят

21

Derstreichholz

преди 5 години

Битата е на 15 и е седмокласничка. На 12 започнах 7. клас и на 13 го завърших. Нещо намирисва на гнило...

20

Анонимен

преди 5 години

Какви педагогически стаи ми фантазирате- да и се повдигнат обвинения и да мине през съд . Родителите да платят разноски, глоби и обезщетения- пък тя пак да ходи да бие по улиците.

19

:

преди 5 години

Култивират се чалгари и сеирджии, никаква отговорност, нисък морал, високо самочувствие, нищо между ушите, няма изненади, вървиме по дяволите. Каквито лидерите , такъв матряла, такива са му и малките, простотия, чалга, беззаконие, безнравственост.

18

Мъж!

преди 5 години

Еми браво! Нали трябва да има еманципация! Няма само момчетата да се бият за момичета! Крайно време и момичетата да започнат да се бият - я за някое момче, я щото едната погледнала другата накриво и така! А иначе, ако трябва да бъдем напълно честни и моето поколение (първото, което израстна след падането на комунизма) пък и тези преди нас също сме се били, че и доста по-диви работи сме правили! Само че нямахме телефони с камери и социални мрежи, да са си показваме простотиите пред цяла България!

17

до 21

преди 5 години

ти сигурно си от БГ , за да можеш да измислиш тая про-сто-тия

16

Анонимен

преди 5 години

аре каракачанов , кога ще измислиш концепция и за БГ-тата ?Ще излезеш ли по телевизията да ръсиш безсмислици като за малцинставата ?

15

Ристу

преди 5 години

Защо са ходили при директора на училището? Нито боят е в училището, нито и двете учат там. Трябвало е при ученичките да отидат, да видим семействата им, бащите им да разпитват.