97

минаващ

преди 5 години

Турската държава даде над 3 милиона евро за реставрацията на българската желязна църква в Истанбул-Св. Стефан.Примиерът Б.Бойрисов и много видни политици и дипломати бяха на откриването на църквата Българската държава разграби и одържави най-апетитните имоти на Мюслюманите в България и не плаща и стотинка за тях в Мюфтийството.Много паркове, ж.п. гари,автогари, културни центрове и жилищни комплекси са на места които са вакъфски имоти.Просто ги върнете на мюфтийството и няма да има нужда от опро

96

Розата

преди 5 години

До оня с Анексите Ти си си СЛОЖИЛ ЧАЛМАТА КАТО ЮДА,АМА НЕ РЕШАВАЙ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА!!!ЮДИ,ЮДИ КАТО ЮДА ОТ БАНКЯ!

95

писна ми

преди 5 години

Те харчат не пращат данъци защото знаят че държавата ще ги опрости?!те са хитри и ни правят на луди а наемите от над 4000 имота къде отиват това са милиони......?!

94

Анонимен

преди 5 години

До 97КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ И ДПС УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО! ТОВА ВЕЧЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ ГО РАЗБРАХА!--от 30 години управляват партиците-агенти на късната безидейна бкп! това го знаят и децата от началните класове !

93

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименТИ ли си "собственика" на кислорода,та ще го "спираш и пускаш" на който решиш,бе пси-хар?!?!?!

92

Анонимен

преди 5 години

До 94то Е късно: анексията на варна и бургас и всичко около тях е сигурна!--300 хил. бля да - агенти , чакат "бял дим" от крим...при 6 млн. население - това е ОКУПАЦИЯ с катастрофарни последици и НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО от страна да допусналите тази тиха окупация!

91

ОСТАВКАТА 3

преди 5 години

ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

90

АнонимеН

преди 5 години

КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ И ДПС УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО! ТОВА ВЕЧЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ ГО РАЗБРАХА!

89

бай Спиро

преди 5 години

Мюсолманите се финансират основно от Турция, а т.н. БПЦ предимно он пРосия. Трябва да прекратим тези порочни практики, но не само с траншове от бюджета, а "деликатно" да им намекнем, че нерегламентирано и безотчетно прибират сериозни суми от вярващите. Да я карат по-кротко за да не им сложат касови апарати за извършваните ритуални услуги. Щото всички сме виждали пияни имами на рамазан и преяли попове на пости ...

88

Розата

преди 5 години

В ДС работеха грамотни хора.Доколкото разбирам ти не си работел там.Не виждам ти да имаш проблем,че някой някъде бил работил.Явно някои го могат,а други се дразнят че не могат да ги настигнат.

87

Анонимен

преди 5 години

До РозатаАма за нашите деца ЩЕ Е КЪСНО.НАРОДЕ,ОПОМНИ СЕ!--то Е късно: анексията на варна и бургас и всичко около тях е сигурна!

86

Розата

преди 5 години

Той,светинята му накрая ще завърши в КАРЛУКОВО.Ама за нашите деца ЩЕ Е КЪСНО.НАРОДЕ,ОПОМНИ СЕ!

85

1

преди 5 години

До Розата,защото беше действащ офицер в ДС

84

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоИ без това не сте наясно защо хабите кислорода на планетата..--ти НЕ се изживявай като собственик на кислорода, да не ти го спра, при лична среща!

83

Мен

преди 5 години

Нещо не мога да разбера. Съдейки по повечето коментари си мисля, че са останали най-големите и.диоти в България или поне да такива във форумите. Никаква мисъл, само хейтвания независимо от новината -политическа, спортна или за лайф стайл.

82

ПроСоТо

преди 5 години

"Това ми е важно, всичко останало ще го наредим"!!!!!!!!....Това МУ било "важното"!!..НА НЕГО-Тиквун..............Не схващате ли,че това същество има тежки проблеми със себе си?..То така и не можа да се разграничи от държавата,принадлежаща НЕ на него,а на милионите българи!.."НА НЕГО" му било важното.....Един ден ще разберете,но ще бъде късно..Тоя вече прекрои България "По свой образ и подобие"...а вие спете,спете!..И без това не сте наясно защо хабите кислорода на планетата..

81

Анонимен

преди 5 години

До83и двата попа с ехидни, лукави, самодоволни ченгесарски усмивки!"духовни" лица били те--8 млн. да ти подарят ей така, от нищото, които естествено "ще съберат" от "танцуващи пред читалището" - по 1.5 лв на калпак / денп.п. закривай цялата тая прокълната територия, която "в името на Капитала и Лихвата" УБИВА сънародниците си.имплозията на тази територия е гарантирана, което е и целта на ханку брата!да горите в ада всички, до един!

80

Розата

преди 5 години

Що не поканят за коментар д-р Недим Генджев,та да чуете какъв ГЛАВЕН мюфтия е този с тия тънки джули?Колкото Баце е балерина,толкова и тоя е мюфтия.

79

men

преди 5 години

като си тръгнал да минаваш заминавай направо. когато турската държава върне всичко заграбено и разрушено от византия тогава ще им върнем вакъфски калъфски имоти. саудитска арапия нали им строи гъзилници и им плаща на джихад проповедниците, за какво са им имоти. освен това имат 4700 имота. да не говорим че турция е заграбила цялото земеделие на българия и ни кара бавничко към гладна смърт за упоритите които са останали тука. 6 милиарда на година загребват туршагите от там и ги инвестират в джамии

78

Розата

преди 5 години

Абе ,ти даже не знаеш,че на знамето пишеше-погубиха.Аз го перефразирах,АМА и ти си с една гънка.Точно като Винету.Айде ходи да си доучиш,че много имаш да наваксваш.