117

Анонимен

преди 5 години

Че има сделка, няма смисъл да го отричате! Не била за вярата, ОК, значи е политическа!!!

116

Анонимен

преди 5 години

"Бедна ми, бедна Българио ...."

115

Анонимен

преди 5 години

Мустафа Хаджи е фалшив мюфтия.Има доста материали за него в нета,всеки може да ги прочете.Премахване на двойното гражданство с Турция е повече от наложително. Нямам нищо против турците които са си в Турция.Не понасям тези тука потурнаци разкрачили се между двете държави.Не ги понасят и самите турци в Турция.

114

Анонимен

преди 5 години

Ехее и тия 3мата са колеги от редиците на КГБ.Аре не ме занимавайте с глупости.

113

Розата

преди 5 години

Знаете ли колко са Хрисими наште "турци" след Капъ Куле?!Все едно са неми,а тук в България започват да недоволстват на момента,щом сме на нашата митница.Това нещо 3 години го гледах.Ония им викат *** и те мълчат.Тук се сърдят ,ама и те не знаят какви са.Щото няма държава.Ако имаше щяха да са български граждани.

112

До минаващ

преди 5 години

Пич, ай земи млъкни, че се излагаш. Басии нагляра!

111

Тракиец

преди 5 години

Стига сте Писали едно и също! Как може да се провери дали новия закон ще ограничи чуждото влияние в муфтийството то 100% Турско и според мен няма да го ограничи. Единствено като в италия трябва да стане литургиите им да са на Български! Е тогава няма да има влияние! И какво каква е алтернативата да гласувам за БСП ли? НИКОГА за която и да е друга световно не известна партия за нея ще гласувам!

110

минаващ

преди 5 години

До до минаващия; А бе , църквата е собственност на българската екзархия в Истанбул. Около църквата има и имоти на екзархията които също бяха реставрирани(Метох). И ВСИЧКИ ПРИХОДИ ОТ ЦЪРКВАТА,МЕТОХА И Т.Н. СА ЗА БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕННОСТ, КАКТО И ИМОТА ЗА 12.000.000 ДОЛАРА В КВЪРТАЛ ШИШЛИ. Направи справка в гугъл, там ще видиш. От *** и главни *** ми втръсна. Чете малко, излезте от 60М2 панелки, вижте света, не е това което е между 4-те стени на вашия скапан дом. Ех злоба, завист..

109

минаващ

преди 5 години

Вместо да лаете като *** върнете разграбеното на турците. Всичко ще бъде наред. Имоти , които трябва да се върнат на Мюфтийството са примерна Ж.п. гарата и автогарата с целия парк на Бургас. В Шумен хотел "Шумен" стария хамам, безестен и парка около тях, в Русе 12 обекта в центъра и крайни квартали които са били земи на Мюфтийството, в София църквата "Свети Седмочисленици", етнографския музей,баните,църквата в Узунджово-Хасковско,старата чаршия в Добрич, имотите в Силистра,Разград,Кърджали...

108

Анонимен

преди 5 години

Етническият мир е издъвканата дъвка на дУпУсЕ.

107

Розата

преди 5 години

Ауууи,взе да става страшно.Включиха се ама късно Тролчетата на чичо Цвък.Закъсняхте,ужасно закъсняхте!Айде, до нови срещи.

106

до минаващия

преди 5 години

Турската държава даде над 3 милиона евро за реставрацията на българската желязна църква в Истанбул-Св. Стефан не от любов към християните а заради приходите от туризъм защото тя е посещавана от много туристи.

105

Радой Ралин

преди 5 години

"Ой ви вази духовници, духовници и йощт полковници. Мислите ли , че иконите не ви съзират пагоните".

104

ПроСоТо

преди 5 години

До това емного точна забележка !..ДЪВКАТА ,наречена "етнически мир", я измислиха основателите на дпс. За да я разтягат и ПЛАШАТ хората.Истината е,че за "етнически мир или сблъсък" ,в България НЕ може да се говори!!!!Тук живеем ОТ ВЕКОВЕ в разбирателство!!!!!!!!За "мир" Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да се говори,защото НИКОГА НЕ Е имало "етническа война" на нашата територия!!!!..Но вероятно,ЯВНО има "сили",които се стремят да променят нещата..

103

Анонимен

преди 5 години

До това е Стига със тоя измислен етнически мир заради тази лъжа държавата се ограбва.--турците нямат 300 хил. купени имота, други имат! другаде е ОПАСТНОСТТА, при това катастрофална опастност с много жестоки последици!българина с турчина може да изяде по един гювеч и по една баклава, обаче ще получи киселини от "жарената картошка с лук" и мириса на самогон

102

Анонимен

преди 5 години

Няколко пъти започвам да пиша коментар и все се спирам: да призова за борба с несправедливостта и продажността-днес трият коментари мн щот зоват неподчинение! Да се възмутя и попсуя-днес трият коментар защото е циничен. Да изкажа гневното си и бурно възмущение срещу наглите мюсюлмански-днес трият коментар, щото е расизъм. Какво да направя освен да "поблагодаря" на Цар Български Боко Светлината , след което като Кочо Честименски да си тегля една сабя през гърлото....друго не ми остава!!!

101

минаващ

преди 5 години

До писна ми; Точно обратното "те" работят, плащат и данъци.Техният труд е обиран и разграбван многократно от 1877 до ден днешен.Последното беше през 1989 г. пред камерите на световните телевизий и вестници.Тогава една овца продавана от турчин струваше 10 лева, едно теле 500 кг.50 лева,цветен телевизор(което беше рядкост тогава) струваше 25 лева...Първо върнете разграбеното от турците през вековете, включително и вакъфските имоти и тогава се оплаквайте.Малко са 8 милиона, дължите ни над 25 милиар

100

Стратег

преди 5 години

Бойко си умива ръцете за взетото решение чрез двамата си раненици - мюфтията и патриарха. Но, важното е, особено за този случай е да се помни поговорката: "Не гледай попа какво говори, а какво прави".

99

баба мара

преди 5 години

всички се правят на ударени при толкова имоти и наеми ще опрощават 8 милионапратете нап да види каква е тази работа мислете на изборите защото виждате каксе подиграват с нас

98

това е

преди 5 години

Стига със тоя измислен етнически мир заради тази лъжа държавата се ограбва.