137

ПАТРИОТ

преди 5 години

БЪЛГАРИ ПОДАВАИТЕ МОЛБИ КЪМ МЕСНИТЕ ОС --ОБЩИНИ ЗА ОПРОЩАВАНЕ НА ТАЗГОДИШНИТЕ ДАНЪЦИ СИГУРНО ЩЕ ВИ ГИ ..ОПРОСТЯТ ..

136

иван

преди 5 години

Искането за връщане на т.н. вакъфски имоти е пряка заплаха за националната сигурност на Р. България ТОЧКА

135

Анонимен

преди 5 години

Ееее Мустафа Хаджи,срам и от Аллаха ти, нямаш....

134

Анонимен

преди 5 години

кАКви писания, каква мъдрост.....Закривай...

133

Бюлент Мустафа

преди 5 години

ДА ЗАКРИЕМ БУГАРАЯ, И ДА Я ВЪРНЕМ КАТО ВИЛААЕТ НА МАЙКА ТУРЦИЯ...ТУНА ВИЛАЕТ ! ХАЛАЛ ХАЛАЛ .

132

Анонимен

преди 5 години

Българи, нищо не става от нас НИЩО ! Гласувайте още за отрочетата на БКП като ГЕРБ, Атака, Патриоти разни и други *** мазни и чакайте овцата да роди ЧОВЕК ! Бъдете ТОЛЕРАНТНИ докато задн'иците ви заприличат панти ! "*** народ слаба държава" - тази поговорка е създадена само за кошара "България"

131

Анонимен

преди 5 години

МАФИЯТА превзе всичко! ОСТАВКА!

130

Анонимен

преди 5 години

А германската фондация кога ще спре финансирането за ГЕРБ?

129

Анонимен

преди 5 години

Българската държава си плащала да не плащат други държави, каква измама, каква нагла тъ'пня ? Кой ще спре Турция или С.Арабия да не дават пари на джамиите и кой оджа ще откаже пари от тези държави или от други мюсюлмански такива ? Колко тъ'п трябва да си за да изкажеш това ? Испания е била 830 г. под мюсюлманско робство, но няма една построена джамия след освобождението си и никой не я обвинява в расизъм, или национализъм, или нетолерантност...България е НАВЕДЕНА държава без бъдеще...

128

men

преди 5 години

Порко наш който си като прасето, да се свети тиквата ти, да пребъде *** ти, оставяй ни баце по 300 лева на нази откровени сиромази да не омрем савсем от глат и да ни завладэ исламиския султанат, както в земеделското министерство и по долината на ефрат. евала, ашколсун, мерхаба аскэр. ПС: днесове, молитвата на бащицата е това, без нея нема баничка на молитвеназта закуска а и дюнер дурум преди легане. помнете го това и не орязвайте повече

127

men

преди 5 години

добре че е Пурко да ни спаси от радикалните елементи. ако не беше това опрощение и дюнерджийниците щехме да сме бетер сирия. не че не сме де, ама това е друга тема и по други причини. радвайте се, направете курбанец, палете свещи и целувайте предизборните плакати на ГЕРБ. молитвената закуска да започва така: Порко наш който си като прасето, да се свети тиквата ти, да пребъде *** ти, оставяй ни баце по 300 лева на нази откровени сиромази да не омрем савсем от глат и да ни завладэ исламиския

126

бай ганю

преди 5 години

глупости и празнодумщене в боков стил

125

Наблюдател

преди 5 години

Само за обща култура - патриархът не е владика и мюфтията не е ходжа.А иначе - поредната игра с ДПС и т.нар. етническа карта. Каквото и да правим, важното е да не ядосаме електората. Като казваш, че опрощаваш задължения, за да има мир, означава, че си плащаш за мира, тоест ръководиш изключително слаба държава. И да, европейските държави като цяло са слаби заради криворазбрана толерантност. Във Франция от десетилетия има квартали, недостъпни за полиция, което не е нормално. Същото е в Германия.

124

Анонимен

преди 5 години

За колко престъпления се оправдахте с етническия мир. Мирът е в душите на хората, а не в плащане на неплатени сметки. "Мижай да те лажем"

123

Анонимен

преди 5 години

Защо НАП не им иска несъстоятелност на ходжите, и защо никой не поставя този въпрос?

122

Анонимен

преди 5 години

Браво на "висшите духовници"! Целувайте им ръка и ВЕРВАЙТЕ в етническия мир, който се купува срещу власт за крадците от ГЕРБ!

121

Анонимен

преди 5 години

Какъв д-р е Мустафа Хаджи? Д-р по дълговете явно.

120

Анонимен

преди 5 години

който може, ще влачи хомота,другите ще крадат

119

Анонимен

преди 5 години

Безродниците от ГЕРБ си купуват индулгенции от всички религии, защото са затънали до ушите и няма БОГ, в който да вярват с душите, а не с портфейлите си! Алчни и страхливи ***! Няма ненаказано зло!

118

Анонимен

преди 5 години

Безверници търговци правят сделки с вярата.Ето това са тези на снимката.Вярата няма имоти,не прави дългове,не живее в разкош,не афишира показност...БОГ няма нужда от посредници в бляскави одежди.Той е в душата на всеки вярващ човек.