6

Анонимен

преди 5 години

Трябва някой да анализира и да обяснява на простия народ. Куп народни будители анализатори, цоциолози, полутолози, експерти по международна сигурност, енергийни експерти обясняват дружно на народа. Журналисти и техните анализатори взаимно се измъчват да си изкарат заплатите чрез анализиране всекидневно. Омръзва им, но трябва да се яде.

5

гошо тъпото

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ СА ДВА ТИПА ХОРА . ТЕЗИ ПО УЛИЦАТА ПИЯНИЦИТЕ КОИТО СЕ ДЪРЖАТ СВОЙСКИ И МОЖЕШ ДА ГИ ТУПАШ ПО РАМОТО И ТЕЗИ КИТО СА НА ВЛАСТ ПРИ КОИТО ИМА ДИСТАНЦИЯ. БОКО ЯВНО Е ОБЪРКАЛ НЕЩО В ПРОТОКОЛА. ЖИВЯЛ СЪМ 9 ГОДИНИ В МОСКВА ....

4

Слънчеви градини

преди 5 години

Това заслужи борисов и това и получи. Жалко за нас като народ но поне хората видяха за какво става въпрос и се надявам при Корнелия като министър председател нещата да са коренно различни и да се започне от нулата към добро.

3

Демократ

преди 5 години

ОСТАВКА НА ФАTМАКА РУМЕН РАДЕВ, ПРОРУСКА ***, ПАТЕРИЦА НА КРАДНЕЛИЯ НИНОВА -ТЕХНОИМПЕКСА, ПОЗНАТА КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛИОН И ПАРТИЙНА ПРОДАЖНИЦА!ПРИ РАДЕВ ВСЕКИ ДЕН УБИСЙТВА, САМОУБИЙСТВА, МИЗЕРИЯ, НЕСИГУРНОСТ, НИЩЕТА, ГЛАД, БЕЗРАБОТИЦА, БЕЗПЪТИЦА, КОРУПЦИЯ, ПРЕСТЪПНОСТ С ПОВИШАВАЩИ СЕ РАЗМЕРИ, ПРЕБИТИ, ОГРАБЕНИ, НАРКОМАНИЯ, ПРОСТИТУЦИЯ, ЕПИДЕМИИ, МОРАЛЕН СРИВ, МЕНТАЛЕН РАЗПАД НА НАСЕЛЕНИЕТО!РЕШЕНИЕТО Е ОСТАВКА НА РАДЕВ СЕГА!

2

Анонимен

преди 5 години

Няма подписани договори за АЕЦ белене и Турски поток щото Господарите Колонизатори не дават. Мислите ли си че като избирате тикви курнелии орешари и тем подобни зеленчуци че те ви управляват държавата. Големи наивници сте бе, ако така си мислите. Управляват ви империалистите колконизатори а тези дето уж ги избирате са марионетки или преведено на български кукли на конци. Как една кукла на конци може да решава съдбините ви някой може ли да се изходи по въпроса за да ни се проясни.

1

Анонимен

преди 5 години

Язък за напинянето на Баце! Оля се да се държи "свойски" с Медведев и накрая нищо.