26

Анонимен до 4

преди 5 години

Банкянския плъх и Цвъки са американски слуги които извършват геноцид над Българския народ. При управлението им се смъкнахме под седем милиона, при тяхното управление се самозапалват хора и посягат на живота си. Най бързо изчезваща нация и най бедната в ЕС. Оправданията с другите партии вече не вървят трети мандат управлява най крадливата партия и затова сме на последно място по всички показатели в ЕС. ГЕРБ е най некъдрната партия управлявала някога.

25

много важно

преди 5 години

На сърдит Петко - празна му торбата.

24

Анонимен

преди 5 години

Да запушат всички заводи на тежката индустрия да има работа за младите тук да се обработват суровините и после износ за братска русия

23

Анонимен

преди 5 години

Мечкарев не посмя да посегне на човека от Банкя, че ще се прибереше в Москве с начупени ръце и смачкан нос.

22

Анонимен

преди 5 години

В СССР, ОНД и сета РФ. ВИНАГИ УПРАВЛЯВА Тоталитарно с НОМЕНКЛАТУРАТА. Няма други, народа това е масата без права . По известна е на запад като " роби на болшивизма.

21

Исти

преди 5 години

Подписани договори няма, понеже оня е дошъл с намерение отново да ни прекара а Бойко не се е съгласил да бъде продаван народа ни и е отказал предложения подкуп.

20

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

19

Анонимен

преди 5 години

Да се върнем под руско да заработят заводите на тежката индустрия тази младеж за друго не става

18

Анонимен

преди 5 години

Медведев що не го напляска пред камерите тъпата тиква от Банкя .

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Чемодан, вокзал, Москва.

16

Анонимен

преди 5 години

Бсп и русия са велики те ша ни управат

15

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е натъпкал Бойковия хъб,ударил му е една баница зад врата за сбогом и толкоз!

14

ПроСоТо

преди 5 години

ама Тиквун няма "карт бланш" да подписва каквото и да било бе!Тая визита беше с някакви очаквания от страна на руснаците,но понеже са били наясно за "предизвестения резултат",за това и дойде Медведев,не Путин....Докато тоя Банкянски Слуга- мало-умник е "ФАКТОР" в държавата ни,НИЩО,ама НИЩО добро и полезно за нас не очаквайте!!!!!!!.."Надежда всяка тука оставете!"...

13

:))

преди 5 години

Добри новини - руските ракети няма да ни удрят с водород, а само с атом!

12

Анонимен до 4

преди 5 години

Абе мишка, това което си го написал е абсолютно вярно, с една голяма подробност управлява тиквата Борисов а не президента Радев. Ако не ти е известно ние сме парламентарна република не президентска. А иначе си описал напълно точно за некадърното управление на ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 5 години

С тоя вечно нахмурен грандoмaнгo как да не ги пропуснеш темите? Явно е свикнал да надига чашката редовно, а тия дни у нас не можеше и това яко го е измъчило - не му ли личи по физиономията?

10

Анонимен

преди 5 години

И каква изобщо е връзката на Медведев и Русия със созиалното ни законодателство не мога да проумея!?Значи Медведя идва до тука само на разходка!

9

Анонимен

преди 5 години

Сблъсак на две различни философии - правилно.Философията на нашите продажни политици е да слушат САЩ в разрез с българските интереси. Руската философия е за цащитава националните си интереси.От какъв зор Русия да се интересува от бойковия хъб, след като там чужд, по-скъп газ ще се смесва с руски и миксираната цена ше е по-висока от руската, но по-ниска от тази на чуждия газ. Тоест за сметка на Русия, някой ще пробутва своя газ.

8

Анонимен

преди 5 години

Нищо положително няма от срещата. Всички се държаха като лакеи, слуги пред Медведев.Нарочно дойде на 3 март- да ви напомни, че Русия ви е господар и може да прави с вас, каквото си поиска.

7

Щирлиц

преди 5 години

ДемоНократе,нима Радев управлява България,и то вече 10!години!?Избърши си демоНократската пяна,да не отравиш някого.