86

Анонимен

преди 5 години

Вижте му провисналите от водката клепачи и подутия от шмъркане на марихуана нос - ще ти ли е зле ако седнеш един следобед на чашка с такъв? Единственото неприятно е, че докато ти изпиеш 100 грама, той ще ти изшмърка останалата ракия а докато се молиш на съседите за още, ще си намериш къщата без телевизор и климатик.

85

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО СИ НАПРАВИ ПЪЛНА ГАВРА С МЕДВЕДЕВ И НЕ ЗНАМ,ЗАЩО СИ ВЯРВА МЕДВЕДЕВ,ЧЕ ЩЕ МУ СЕ ПРИЛОЖАТ ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРОЕКТИ,НАПЪЛНО БЕЗСМИЛЕНО ПОСЕЩЕНИЕ!

84

Анонимен

преди 5 години

Всъщност това е един хубав ден за България. Стига сме снабдявали Русия с долари.Газ ще вземем от други страни и народи и те да вземат парите.Явно Русия вече няма да може да цоца от България.

83

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 85: Ако отклонението от Турски поток ще е само за България, то и за Русия не представлява особен интерес. Русия иска да доставя газ от отклонението за Сърбия и Унгария, а ние, ако си знаем интереса (и сключим изгоден договор), можем да спечелим от транзитните такси. Но засега за договор с Газпром не се говори - само коментираме кой какво е казал.

82

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ КАЗА:"ТУРСКИ ПОТОК Е САМО ЗА НУЖДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ"В МОМЕНТА ГАЗ ЗА НУЖДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ИМА БЕЗ ТУРСКИ ПОТОК.ЗА КАКВО МИ Е ТУРСКИ ПОТОКПИТАМ АЗ ПАРИ У РУСКИ ДЖЕБ НЕ НАЛИВАМБАСТА

81

Анонимен

преди 5 години

Без Южен поток и без Турски поток...............хаха................голям смях (умен е султана Ердоган) герберите да учат турски и да се молят на султана за по-ниска надценка в полза на Турция за руската газ!Защото пак ще купуваме руска газ!Ще чакате втечнена газ от Америка , когато цъфнат налъмите!Добро утро, селяни прости!!

80

Анонимен

преди 5 години

Ако няма АЕЦ - Белене, ще купувате ток от Румъния и Турция!!Те строя нови АЕЦ-ове - Румъния - с канадски реактори с тежка вода, а Турция - с руски реактори!!Добро утро, селяни прости!!

79

Анонимен

преди 5 години

А правешкия про стак зЛатеФ кога ще го арестуват? Трябва ли да дочакаме военноморски бази преди това.........?

78

Анонимен

преди 5 години

"През 1998 година Иван Костов продаде Нефтохим Бургас на Лукойл и сега те определят цените"Доста години ни определяха цените....... сега е време да си вземем националната сигурност в ръцете на България и Нефтохим да няма нищо общо с Лукойл /московия/.

77

Анонимен

преди 5 години

Не ни занимавайте с тази "cousa perduta" московия повече.

76

До 77

преди 5 години

Кръгла ти е шайбата само на телефона, а главата ти като шамандура, като на мутричката която онзи с "шлем ужаса" натресал?

75

Анонимен

преди 5 години

Положението в Русия е като затишие пред буря. На Мечкаров му трябваше да го поканят отнякъде за да се разбере че още е легитимен и да откаже нещо за да стане ясно че той държи и хляба и ножа.Нямаше очаквания и разбира се нищо не стана. Просто поизгладихме имиджа му.

74

Анонимен

преди 5 години

А бе, министърКАТА на туризЪма отиде на крака в МАсква да се моли за руски туристи и да им опростява издаването на визи, ама на вас "московскта орда" ви е в устата...Германия си строи СП2, но вие не искате рускА газ.Румъния ще строи още два блока на ядрената си централа на 100 км от Силистра, но вие не искате Белене.Да, както каза Р.Овч. искате да сте център, но на кръговото,

73

Анонимен

преди 5 години

Въобще газовта тема с Русия е супер тема в съчетанието на конотацията с туризма? Но Бойко нали е експерт по баналните ученически смисли, откъде да знае, а кво правят в Европа в отношенията си с Русия, той не знае, а и нямало откъде да се информира, естестврно

72

Анонимен

преди 5 години

Сега пенсиите естествено искат да изнасяме зеленчуци за там, щото компютрите били компоти, а и никой не ги произвежда вече у нас?Страшно предложение!Но не сме през комунизма в соц блока а в ЕС и там им предлагат технологии

71

Странно

преди 5 години

С други европейски страни си говорят за други неща: технологии! Явно за да не се получава (в украински стил) руска газ+туристи. Не знам кой го е измислил това? Тези, които хейтят и ще си намерят перфектен повод за хейтене или тези,които искат да няма нищо в реален бизнес план, ми хубаво, браво! И по-добре да започват да си говорят за технологии, щото темата газ, туристи и т.н. нещо дразни (тези които са нормално информирани). То като не знаят какво да правят поне правят като другите в ЕС

70

Анонимен

преди 5 години

До 71 Ти краставици и домати купуваш от Турция, та какво ти пречи и газ да купуваш...нали и без това ти го плаща Меркел !

69

Анонимен

преди 5 години

България не иска да стане втора Украйна !Братушкането с Московската Орда е нездравословно за всеки който е опитал !

68

Анонимен

преди 5 години

Като отрежат газа на хохолите, ще купуваме газ от Турция.

67

Анонимен

преди 5 години

Кратко и ясно - Русия "няма" интерес към хъба на Борисов защото няма да може спокойно да извива ръце !