340

Tова е

преди 5 години

БСП ревнува ГЕРБ че им измъкват ДПС! То се очакваше, ясно е че на тия Обединени Патриоти не може да се разчита! Колкото са обединени , толкоз са и партиоти! Сега най-вероятно те ще отидат с БСП, но вече са компрометирани, всички ги видяха!

339

ха-ха

преди 5 години

Какво щели да правят от Бсп като се пенсионирал вожда? Ами ще ти обсъждат пенсиата бе Боце, дали е малка или голяма, дали я заслужаваш или не. Пак ще си обект за обсъждане, не мисли че ще ти се размине. Такова нещо като теб веднъж на 1000 години се ражда , пък даже и управлява цяла държава. Е, силно казано е че сме вече държава, но все пак ние нали така си мислим,че сме ужким държава.

338

Анонимен

преди 5 години

*** и нахален да безумиеабе що не се публикува писмото от мюфтията да банкянскотода види народа за какво става думаа не да ми реди празни приказкитрябва да го залепят на всеки стълб че на българина дано му светне

337

Анонимен

преди 5 години

такова падение за българия няма на къде повечепрчетете писмото на мюфтията- какви са ги вършили с цв цви как обещава че ще гласуват за герб ак изпълнят исканията мупадение падение

336

Анонимен

преди 5 години

банкянското си е обикновене мекересъс водещ офицер цв цв- и плещи само каквото му наредятами бил в ужас- ами тия във вагона с майки с деца как бяхаи това дали бяха хора дято правеха атентати в пловдив и на буновоза тях сети ли се бре папуастурците в българия имаха права колкото никой друг народ в турция не е имали никой не ги е гонил саме тръгнаха- и половината ги върнаха самите турци защото са им нужни тука а не в турция- голяма част заминаха направо за западна европа- турция не им трябв

335

хмм...

преди 5 години

Някой по-долу пише, че Борисов бил "феномен". Аз бих казал, той е по-скоро нонсенс, отколкото феномен, но както се казва в поговорката, какво е стадото, такъв е и овчарят! Пък и самият Борисов каза преди няколко години " Аз съм *** и вие сте прости и за това се разбираме!"

334

Анонимен

преди 5 години

До хахаБай Тошо никога нямаше да бъде избран в едни нормални избори, никога! Така, че неговото не е никакъв рекорд!

333

хаха

преди 5 години

Борисов ще управлява докато има постъпления от еврофондовете, спрат ли сам ще се откаже от властта! Другият вариант е да стане неудобен за сегашните си Господари и те да го принудят да се оттегли от управлението. А иначе може и да задмине рекорда на Тодор Живков от 33 години на власт, но.... ще видим!

332

Анонимен

преди 5 години

Феномен в българската политика, това е Борисов! Успех!

331

аз

преди 5 години

Борисов е Човека и политика, който е направил най-много за България, през цялата и история...и децата знаят това! А тенденциите и очакванията на всички са да продължи да управлява поне още толкова! Можем само да му повелаем здраве, сили и търпение!

330

1

преди 5 години

До КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ,в Дулово го помнят още,какво л.......и бил там,герой,срещу невъоръжени старци баби и младежи.

329

1

преди 5 години

До справедлив,той че, лъже лъже,но не е бил командир на взвод,а на батальон,по неговите приказки,от майор нагоре могат да бъдат командири на батальони,тези хуморески ,да ги разправя на сегашните младежи,които не са носили партенки.

328

1

преди 5 години

др.борисов ти никога няма да се пенсионираш,кокала не е за изпускане,пък имате и С.М.Ч.,така че вашата работа ,няма да стане.И още един съвет,направи така,че бсп ,да не говорят за вас.

327

справедлив

преди 5 години

*** пак лъже.Бил е командир на взвод!Взвод от МВР -точно те караха насила турците да си сменят имената по волята на ЦК на БКП.А армията ги пазеше ,защото милиционерските памперси бяха все пълни.Тиквения просто има мания за величие.

326

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

КАКВОТО ГОВОРЯТ И СЕГА----ЛЪЖИ И САМО ЛЪЖИ! АМА ИМА МНОГО ВРЕМЕ ДОКАТО СЕ ПЕНСИОНИРА, ЧАКАТ ГО ОЩЕ ДВА МАНДАТА БЕЗ КАПКА СЪМНЕНИЕ ИЛИ ЕДИН МАНДАТ ОЩЕ ПРЕМИЕР И ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ! НЕИЗБЕЖНО Е, СТИГА ДА ИМА СИЛИ! НЕКА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

325

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

КАТО КОМУНИСТ ДРУГАРЯТ БОРИСОВ Е БИЛ НА 27 ГОДИНИ КОМАНДИР НА БАТАЛЬОН!!!!ПРИ ТОВА БАТАЛЬОН ОТ СИЛНО ДОВЕРЕНИ ХОРА НА БКП, ЗАЩОТО Е БИЛ ИЗПРАТЕН ДА СМЕНЯ ИМЕНАТА НА ТУРЦИТЕ.

324

Анонимен

преди 5 години

То тогава няма е останало нищо в тая държава, кви 5 леа

323

Офф ,да се омита

преди 5 години

Към този отблъскващ индивид и неговите избиратели изпитвам само отвращение.В 21 век да си управляван 10 години от човек наричан "Тиква" е обидно ,срамно и отчайващо.Жалко.А тези "академици" от Академия жени Герб оприличавам с "Кокошарник Герб".

322

Анонимен

преди 5 години

ББ!Срам за България!

321

Анонимен

преди 5 години

БОКО СИ ИМА ПРОФЕСИЯМАСАЖИРАЛ Е УШИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ