38

бай Ван

преди 5 години

Ако еврото беше толкова удачно Великобритания нямаше да напуска ЕС. И въобще откакто е създадено еврото печелившите да само Германия и Холандия.Ако това ви устройва, всички други са губещите. За справка Института по международна политика в Райхсбург излезе с изследване по въпроса миналия месец.Така че БГ управляващите да не бързат с неграмотните си напъни да баламосват хората преди избори, да няма случки.

37

Така ли?

преди 5 години

И защо, нима Британия,Чехия,Швеция, Дания, Швейцария, Унгария да са зле?Какъв е този напън за еврото, който иска и сега си обменя, къде и какъв е проблемът да запазим националните си валути, резерви и злато в БГ (ако ги има, и са в БГ). Желязната Лейди със зъби и нокти отстояваше националната валута на Британия, или тя не е имала добри икономически съветници?Същата пропаганда и при приема ни в НАТО, от които полза никаква, но плащаме ЕДИН МИЛИАРД и четиристотин милиона годишно.

36

Анонимен

преди 5 години

До :):)Датската крона е във валутен борд с Еврото, но те за разлика от нас, може да направят "твърд брекзит" и пак да има 12 пъти нашите заплати. А Полша много им знае устата, но са по-пръснати и от българите.

35

Анонимен

преди 5 години

И този "експерт" не съобщава какво ще стане с валутния резерв на България в евро. Дали ЕЦБ ще го прибере в нейния резерв, или ще бъде изхарчен от българското правителство? Ще бъде ли прибавен към Сребърния фонд за увеличаване на пенсиите?

34

Анонимен

преди 5 години

Еврото разруши такива силни икономически страни като Италия!!А тоя ни лъже да минаваме на евро!!Така че..................спрете да ми манипулирате!!Искаме си БГ-лев, не искаме герберите да продължат да продават и предават България!

33

:):)

преди 5 години

въпрос, защо Чехия не иска евро, стандарта нс живот там е два пъти нашия. Ами Полша те защо не искат евро...., ами Дания те мизерстват ли, нещоиздиша тази теория ....пак някой иска да удари кьоравото и да обрули доходите на българите с едни поне 30%

32

Анонимен

преди 5 години

Искате ли да обеднеете два пъти?Ако искате............гласувайте пак за ГЕРБ-ерите и минете на евро!!Добър ден, селяни прости!!

31

Анонимен

преди 5 години

Ммм ... по-скоро не.

30

Анонимен

преди 5 години

ааастика лъжи стига измами с тая еврозонакоя държава от бившите соц е най-добре- чехиякоя държава за нищо на света няма да премине към еврото- чехияайде сега идете им обяснете на тия г.лу.па.ви чехи що на са в еврото и бягат като дявол от тамян от негобългарите най-умни само про.даж.ници слушат че и им се връзватда ви пи.кам на еврозонатакакто казваше чешкия президент вацлав клаус - разликата на ЕС и СССР е само в буквите- и два мандата не позволи еврознаме пред президентството- можело зн

29

Анонимен

преди 5 години

Предлагам мераклиите за еврозоната да се изнесат някъде и да и се радват, а вземащите страна в посока САЩ да си вземат Зелена карта! Тогава може би голям брой емигранти ще се върнат, за да работят за България!

28

дедо Ташунко

преди 5 години

Този влак скоро ще катастрофира, така, че не ни кандърдисвайте. Цените ще станат в евро, а възнаграждения и пенсии стават наполовина. Недейте да считате, че народа е *** като вас.

27

Ха-ха

преди 5 години

Тоя е ясен-щом казва,че задължително трябва да сме със САЩ,а не с Европа.Явно е от хората тип Роско Плевнята или Цецо.Вярно е че САЩ са тръгнали на рог срещу Света-"Който не е с нас,е против нас!" и наказват слабите държави брутално,но времето им на хегемон изтича!Не става въпрос да им се противоречи излишно,а просто да се търсят нови възможности и да се подготвя еманципация.За да не останем изолирани,след като САЩ рухнат,което е неизбежно,рано или късно.Колкото до Турция-тя преодоля атаката!

26

България в НАТО и ЕС

преди 5 години

Пропуснал е да спомене за петата колона на Русия в България, тя задължително трябва да бъде изселена отвъд Урал.

25

Анонимен

преди 5 години

Така всички останали страни се оказват в позиция, в която трябва да избират дали да са със или против САЩ. Ние трябва да сме с тях.---------------- Абе, ей, льольо, кой го казва, че трябва да сме с тях? Защо, бе? Ами, защо не сме с Китай? Или с Русия? Или с Бразилия? Навремето така ни вкараха в двете световни войни.... Тоя се пак - Ние трябва да сме с тях. Не тъ бива, човек, дано поне са се отчели, че да ги плямпаш тия.... Плевелът е човекът.

24

Анонимен

преди 5 години

В България ,дори 1/3 от населението няма основно образование ...и ще приема Еврото ?!::))))

23

Анонимен

преди 5 години

"Американците вече направиха показно с действията си спрямо Турция как за няколко месеца може да се разруши икономиката на една държава,.."Тоест да слушаме голямата, яка мyтpa от квартала, защото бие много лошо и може даже да ни счупи костите?Това ли трябва да разбираме?

22

Анонимен

преди 5 години

Хора,които са "никой", за да съществуват,винаги се прилепят до някой !

21

Zohan

преди 5 години

Абе момчета. Чета редовно коментари тук и се чудя! Русофили, русофоби, про Нато срещу Нато, про Европа, контра Европа... Ами всички тези настроения и характеристики доказват, че няма НИКОЙ който да е за независиомост и за България. Все трябва да сме с някой. За съжаление и политиците са така, ама са преди всичко за себе си и им вършите перфектна работа. Всички!

20

Анонимен

преди 5 години

Не ми стана ясно. Новия ЕП ще го има така или иначе скоро.Да направим каквото трябва, пък да стане каквото ще.

19

Zohan

преди 5 години

Може да не е толкова положително настроена... Защо ли?