13

???

преди 5 години

По рано си мислех, че като отворя хладилника ще изкочи Цветанов. Сега виждам, че каквото и да пусна изкача Гешев.

12

Анонимен

преди 5 години

Води се успешна борба с чувството на безнаказаностxa xa XA XA XA XA XA XA XA

11

334

преди 5 години

Ха-ха!

10

Анонимен

преди 5 години

Виж ти каква била истината...Пък хората бяха заблудени, че е поръчкова гербава бухалка за смазване на неудобните. Добре, че се яви този човек да ни отвори очите!

9

бай Иван

преди 5 години

Гешев е истински българин и държавник,който милее за България и българщината,за да я има.Но,още сме с комунистически кадри в икономиката( все отбор в номенклатури и ДС),политиката и в овшорките по лазурни острови,където се изнасят капиталите !

8

Гражданин

преди 5 години

Ами щом съм й работодател искам да я освободя

7

Boko bo

преди 5 години

Евала БГ. Само едно нарицателно име забравяш.!

6

БГ

преди 5 години

ПОРКАРАТУРАТА е заета с "големите " престъпнички ИВанчева и Димитрова ....нема Маджо , Пашата , Маргините ... Иванчева е най-големата престъпничка ! смешна държава с много про***ст народ !

5

?!?

преди 5 години

Тоя вярва ли си щот народа не! Докато наши хора стават адвокати, прокурори и съдии защото има "благодарни" пари. Тоя да не говори глупости, знаем се!

4

бг смешки

преди 5 години

големи смешки ! на всеки с малко акъл е ясно че прокаратурата изпълнява поръчки ...политически и иономически ... никой не пипа големите крадци ! кой лъже тоя ?!!? май се натиска за главен да ....бездарието е признак прогрес днес у БГ !

3

Анонимен

преди 5 години

Или с други думи остатъците от българина, плаща за нещо което работи срещу неговия интерес. Факт е че в държавата няма никакъв контрол никъде, това е работа на прокуратурата.

2

Burzum

преди 5 години

Тоя се гласи за главен прокурор....хахаха....

1

Анонимен

преди 5 години

Роми с по 10-20 присъди и с 5 висящи дела се разхождат необезпокоявани и най-много да ги регистрират за поредното убийство,грабеж или изнасилване. Това ли е работата по справедливоста?