15

аз

преди 5 години

Няма значение-и без това всички са в Гърция.

14

Анонимен

преди 5 години

"поставяне на плажни принадлежности и палатки върху дюни" - това очевидно го казва човек, който никога не е виждал палатка. КАК? и защо? Трябва да си уникален *** с S образна форма на гръбнака да опънеш палатка там. Има си нормални къмпинги - място колкото искаш.

13

Мен

преди 5 години

Ние по-простите си опъваме плажните принадлежности в гърция. А госпожата нека се разва на компанията на руски алкохолици и кристалната отходна вода...

12

Анонимен

преди 5 години

Герберастията пак се оправдава и от девет кладенеца вода носи само да прикрие кражбите си!Могат да ги осъдят поне ро десет закона...ама парите вече са взети!

11

Пол Пот

преди 5 години

На крана!

10

Истерии разни

преди 5 години

Феномен, че феномен било. Камара пясък. Стига истерии!

9

ТОТЮ

преди 5 години

До Анонимен 1 : ПАК СТИГНАХМЕ ДО ДАЛАВЕРАТА НАРЕЧЕНА КОНЦЕСИЯ,КОЯТО УПОРИТО СЕ ПОДДЪРЖА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ! ЗАЩОТО ,АКО ПЛАЖОВЕТЕ СЕ ВЪРНАТ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОБЩИНИ/КАКТО ИСКАТ 80 % ОТ ХОРАТА /,ДАЛАВЕРАТА ЩЕ СЕКНЕ. А,ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ ИСКАТ ОБЩИНИТЕ ДА СА ПО БОГАТИ -ТЕ ИСКАТ ДА ЛАПАТ ВСИЧКО.

8

КОЛЬО

преди 5 години

До Boko bo : КЪДЕ " УМРЯ " ЗАКОНА ЗА ЗАБРАНА СТРОИТЕЛСТВОТО В 200 МЕТРОВАТА ИВИЦА КРАЙ МОРЕТО ?ОТГОВОРА ТРЯБВА ДА ДАДАТ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ СДС ,НАРЕКЛИ СЕ ДЕМОКРАТИ ! КАКТО И НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ ПОЗЕМЛЕНИ КОМИСИИ ,КОИТО ВЪРНАХА НА ТЯХНИ ПРИБЛИЖЕНИ, ЗЕМИ ПО ПЛАЖНАТА ИВИЦА ,ДЮНИ И Т.Н., ЗАЩОТО ЗЕМЯТА НЕ ИМ СТИГНА. ЗАЩОТО ПЪК ВЪРНАХА ЗЕМИ ,ЛОЗЯ ,ОВОЩНИ ГРАДИНИ И ДР. НА ХОРА /ПАК ТЕХНИ/ ,КОИТО НЕ СА ИМАЛИ ТАКИВА КОЛИЧЕСТВА ПО НАСЛЕДСТВО.ТОВА Е КАРТИНАТА ЗА ЧЕРНОМО

7

Boko bo

преди 5 години

Ица няма закон все тая. Химяди и хиляди случаи го показаха и доказаха. Държавата на мафията и Тиквата.

6

Анонимен

преди 5 години

Абсурдистан кърти Третия свят, намираме се в Четвъртия свят.

5

Слънчарски

преди 5 години

"по която може да бъде наложен акт, но няма гаранция, че ако той бъде обжалван, ще издържи в съда."Какво означава, че няма да издържи в съда? Дюната е разрушена. Има снимки видеота, очевидци. Ако за такива доказателства не може да се докаже, че има престъпление, за какво въобще имаме съдилища? Само за да глобяват просяците по улиците, задето седят по пейките ли?!

4

В. Магриотов

преди 5 години

Аве кви дюни, кви 5 лева бе, не ви ли стана ясно че ако има дюни, няма мангизи! Мангизи ли искате или ще ядете дюни? Май месец продавам земи на морето и почвам да вдигам втори хотел, няма дюни - мюни при мен!

3

Анонимен

преди 5 години

"Ако сега действаше предложеният Закон за устройство на Черноморското крайбрежие, можехме да наложим санкция от 10 000 лв. за разрушената дюна на "Смокиня"."Направете ги на 10000 лева и 50 стотинки, за да прекършите окончателно бизнесмена, чиято кола (Нисан Скалайн GTR) струва 10 пъти повече. Да се научи, че унищожаването на природна забележителност, обявена за такава със закон струва колкото джантите му.

2

Анонимен

преди 5 години

Седя и се питам, защо останах..

1

Анонимен

преди 5 години

Плажуващите върху дюните сериозно увреждат интересите на чадърджиите - концесионери, затова се прави този закон