26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзлиза за че най-важното за руската Пeдерация е да заобиколи Украйна .Жалко че повече от половината жертви във войната 1877-1878 година са етнически украинци. Такава е благодарността на България.В другия случай излиза, че най-важното за Булгария е да се отблагодари на етническите украинци във войската на "руската ***", като подари транзитните си такси на Украйна, която дори не е съществувала като държава 1877-1878г.Смислено...

25

не може да бъде!

преди 5 години

Нашият министър председател има удивителна способност да усеща накъде почва да духа вятъра даже при най-слабия и откъде ще дойде студеното или дъждовно време.Ако беше станал метеоролог,всички физични уреди щяха да са излишни .Ветропоказател,откъдето и да го погледнеш.Само че това за държавник е вредно!?Това ,което пишат руските медии е гавра и подигравка,за което имат пълно основание.-изядохме,боя ,сега ще изядем солта,а после ще си платим -може би доста повече, отколкото беше предвидено!?

24

Анонимен

преди 5 години

Явно тарана на бистришките тигри много се е уплашил от парфюмите Новичок с които идват братята му у нас. Затова дава и дyпе само и само да не го нарочат за русофоб като Гебрев.

23

Анонимен

преди 5 години

Нали си го знаем наш Боко 5ва е фурнаджийска лопата!Някой вече слуша ли го изобщо какви ги дрънка?Сутрин едно,на обед друго а вечерта трето!Важното е да е наведен и във влактта,че иначе -гуд бай животец!

22

Анонимен

преди 5 години

този тръболяк, т.н. турски паток, който си е газпромовски паток, е ТОТАЛЕН ГРАБЕЖ на хората! един тръбалок, без никакво приложно значение за хората, просто ще преминава транзит, мафиотският картел гъзпром ще има собственост в/у него (с всички произтичащи от това последици), хората ще платят строежа му, а транзита ще го прибира правешката енергийна мутра и картела около него! Това ако не е ГРАБЕЖ и злоупотреба с власт, не знам кое друго е! Най-големите *** винаги искат да са ПОСРЕДНИЦИ!

21

про стотии

преди 5 години

А Цвъ нали е прохамерикански се покри в миша дупка.Нема начин.Детенце работи там при Кристалинка - Сталинка...

20

Анонимен

преди 5 години

Посещението на първия руски везир в България окончателно срина авторитета на на бай *** Борисов. То бива бива подлизурство и биене на челото в краката на малкия Мук но това което демонстрира Борисов на нищо не прилича.

19

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

18

aa1830

преди 5 години

Щом Русия казва, че президента ни е проруски.....жална ни майка!

17

Анонимен

преди 5 години

До 16НЕ, 16-а республика сме--тато отказа на времето, обаче пазача му, с ударни темпове се стреми да поправи тази "грешка"

16

Иван

преди 5 години

Постъпки достойни за уважение? Ругае президента че е руски агент а се влачи по корем пред братушките... Ще падна от смях...

15

Анонимен

преди 5 години

До 15Ние в НАТО ли сме и ЕС?--НЕ, 16-а республика сме

14

Анонимен

преди 5 години

Ние в НАТО ли сме и ЕС?

13

Анонимен

преди 5 години

До 13бсп няма да спечели, обаче герб ще ги загуби

12

Анонимен

преди 5 години

боко е подменен, това не е борисов-1 н който всички му се радваха , това някакво зомби , може би обработено с нов вид "новичок", променаш на 180 градуса съзнанието.бсп нямя дя спелечи избори, обаче и ще ги загуби и това е повече от видимо.облика на старият герб все повече се носи от цветан цветанов, а на борисов все повече му старчи червената книжка от задният джоб

11

Анонимен

преди 5 години

Двоен аксел на трътлестия Борисов. В беленския гьол ще плува турския паток.

10

Гост

преди 5 години

В момента сме членки на ЕС и като такива ще изпълняваме каквото ни кажат от Брюксел, без значение дали ни харесва или не,иначе спират кранчето и България умира

9

Анонимен

преди 5 години

Една руска телевизия вчера показа за 1 минута срещата,а 2 минути отдели за лупинга на Румен Радев с руски самолет на авиошоу.

8

Анонимен

преди 5 години

Етнически украинци ;д какви историци има тука ;дПо някой път наиситна искам да не ни бяха освобождавали да видя какво щяха плачкат хората тогава ;д

7

Анонимен

преди 5 години

Пък наш Боко щял да осигури съвместна защита на руските туристи.Не каза ОМОН ли ще покани или група Алфа.