86

1 лев = 1,95 евр

преди 5 години

До Анонимен 106Защо Българският народ е беден..?

85

za BG

преди 5 години

Медведев откровено се подигра с Борисов..............предложи вместо евро, лева да се върже с китайския юан!!Да.................всеки вади нож на умряло куче!!Дори Македония се подигра с България, на подписването на договора за името "Северна Македония" нямаше поканени БГ-представители!Иначе сме много стабилни............да...............хаха!!

84

За 99

преди 5 години

Кавал ***,Какво точно ще спечелиш от тоз АЕЦ ?Освен че и внуците ти ще го плащат ...Сляпото *** на рушки дирници не значи непременно печалба...

83

Боли ме хуя

преди 5 години

За рассия Нищо руско не ползвамС изключение на някое еФтинко рускинче от време на време

82

До Русия е несигурна

преди 5 години

"Българският народ е беден"...Какво прозрение! А защо е беден? Да не би, че го грабят наши и чужди изедници? Белене. Построена инфраструктура, стоят, увити в найлон, два реактора като слънчица, платени и преплатени от бедния народ (след международен съд!), а Падишахът го нарече "гьол", макар че там стърчаха 7 големи кулокрана. Сега същият този се мазни на Митя Медведев като ченгененце за филийка с мас. Загубихме Южен поток, отникъде нито пари от транзит, нито ток, нито търговия! Производство

81

за София

преди 5 години

София е безгласна буква на световната гео-политическа сцена!!

80

Крим е руски

преди 5 години

Свикнахте ли, западните лицемери и слугите им в България???Въпрос на време е Русия и Турция да се скарат, Ердоган-султан-изнудвача *** и кюрдите да си вземат 1/3 от Турция!!Освен това всички съседни народи мразят турците.................българи, гърци, арменци, сирийци и др.

79

Крим не е руски

преди 5 години

Ердоган разреши да минават руските тръби само ако се намали цената. Кремъл клекнаха и намалиха цената с 11 %(може да проверите). На нас каква ни е изгодата???? Никаква. тогава не ни трябват руските потоци...да си ги заврат........

78

Крим не е руски

преди 5 години

Газопроводът ТАНАП е на турско-гръцката граница . Капацитет - 16 млрд куб.м. Гръцките терминали за втечнен газ работят на пълен капацитет - 5 млрд. куб.м. Инвестиции за газовата връзка с Гърция - 300 млн.лева Турски поток с капацитет - 15 млрд. Инвестиции - 3.3 млрд. лева Грабежа на века !!!

77

ОСТАП

преди 5 години

До Анонимен Уж "Крим е руски" пък рублата слаба. Защо така бе алкаши?ЧЕ РУБЛАТА Е СЛАБА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ РУСИЯ Е СЛАБА. А ЗА КРИМ -РУСКИ Е. СВИКВАЙТЕ КРАВАРИ.

76

Анонимен

преди 5 години

тея от правда по полека с препоръкитеВ Сърбия няма проблем с изявленията на Путин , щото и без това не са много про американски, ама това ни беше достатъчно, идването му близо до бг?

75

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОбясни моля ти се какво точно се случи в Банкя?

74

Анонимен

преди 5 години

Че защо се стремят да заобиколят Украйна като първия трансконтинентален газопровод е Уренгой-Ужгород и откакто е пуснат в експлоатация са изминали 35 год. и технически би трябвало да е изправен като както пишат в бърз интернет 1/3 от газопровода в дължината е на територията на Украйна,дори с новите разклонения по нейната територия строени по късно,а там финансираната сума поне за основния участък е обща за двете както пишат и вече е изплатена до 2014-Майдана как стандартно изплащане дет обяснено

73

Анонимен

преди 5 години

До Sata NATOМного филми гледаш, пич

72

Анонимен

преди 5 години

До Русия е несигурнаНапълно съм съгласен. Който не вярва да отиде до Царево и да види до къде е докаран голям "руски проект". На стотици декари стърчат недовършени сгради в близост до Попския плаж. Обектът е почнат и изоставен от "руски предприемачи". По този начин е унищожена цялата зона на север от града. Никой не плаща неустойки и няма кой да поеме разходите по разрушаването на обекта и почистването на района. Пълно е със змии и има опасност от падащи стени.

71

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

70

Анонимен

преди 5 години

Уж "Крим е руски" пък рублата слаба. Защо така бе алкаши?

69

Анонимен

преди 5 години

Ама си заслужавахте гашника Плевнелиев! Трябваше да ви стане президент Цецка и ви желая скоро да си изберете Соломон Паси! Управлява ви мутра която си обичате като бог, обичахте си и ония плазмодии Плевнелиев( господин "евроценности") и сега имате нужда от някой истински продажник и престъпник като Пеевски! Защото не знам как не ви дойде в тъ.пите глави че с всеки изминат ден сте по зле, и накрая си заслужавате това което имате! То пък другата алтернатива БСП с ДПС е пълна трагедия!От вас зависи

68

Анонимен

преди 5 години

Какво да коментираме повече:Икономически ръст 2017г на България 3.6%, Русия 1.5%, Венецуела -15%.Всякакви икономически *** като Русия и Венецуела са магнит за нас.

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 79Хо-хо-хо-хо-хо..............алооуууу..........джендърче.......ЗАКЪСНЯЛ СИ!!!! ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ГИ СМЕНЯТ ВЕЧЕ!!!! Или си продавай 30-те сребърника или употребяваната зелена тоалетна хартия защото СКОРО ЩЕ СЕ ПРОДАВА ВСИЧКО В РУБЛИ И ЮАНИ!!!! Ха-ха-ха..............надявам се обаче тебе НИКОЙ ДА НЕ ТЕ ИЗПОЛЗВА, защото такива ми-ри-з-ливи същества в НОВИЯ СВЯТ НЕ СА НУЖНИ! Сам ще си се храниш, може би даже ще поровиш и ти по кофите, като нашите пенсионери!!!!