36

Анонимен

преди 5 години

Преди две години мои близки си купиха къща за 200 хил. до Военна академия и месец по-късно представиха в Общината инженерно-технически проектоплан за ремонт и подобрения, включително на покрива. Междувременно живеят на квартира за 800 лв. месечно.Може ли да познае някой какво движение има по техния въпрос за две години?Браво, познахте!По едно време им казах - ромбо цели къщи строи и никой дума не му казва; почвайте, като видят, че сте свалили керемидите, веднага ще дотърчат да ви глобят!

35

Анонимен

преди 5 години

kmetskite voivodinski slugi sa teroristi, te razvajdat nezakonni novi teroristi....bg zakoni sa obeseni tam....

34

Митко

преди 5 години

Какво изобщо се обсъжда това ?!?! Законна ли е остава - ако е незаконна се маха ! Какво има да се обжалва и тн. Да им предложат да ги озаконят да плащат данък сметки както всички останали. И най-вече да ги накарат да си платят земята на пазарна цена ! Ако не могат и не искат да се махат !!!

33

Анонимен

преди 5 години

Аз съм на тяхна страна - на ромите.Изнудват ги да гласуватза когото трябва, а най силният инструмент е, да им разрушиш жилището.Ако държавата беше на мястото си, до сега, проблема.ът щеше дае решен.Имам познат, който казва - събориха ни колибата, цяла зима се опитваме да не измрем, а кметицата взема злато и пари от тези, които имат, за да не събаря колибите им.Има Бог, казва той, защото тя пукна.Кметът, казва все обещава срещу изборите.Кметът е ясен, кварталът -също. ГЕРБ.

32

SS

преди 5 години

Българи не разчитайте на никого освен на себе си.На никой не му пука за вас.Въоръжавайте се кой с каквото може.Нашите прадеди не са били ***, а са разчитали на меча или карабината.ПИТАМ:КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ДЪРЖИ ХОРАТА БЕДНИ И ЩЕ ПРОКУДИ 2,5МИЛИОНА ЕМИГРАНТИ,АКО ЗНАЕШЕ ЧЕ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО ИМА ПУШКА И 40 БОЙНИ ПАТРОНА?Кой щеше да се *** така с вас?Не бъдете роби!

31

Анонимен

преди 5 години

Какво е това "роми"? В българският език няма такава дума.

30

Анонимен

преди 5 години

Чакайте Кракачанов да ги образова, да станат професори и началници на българите. Сега има нова концепция, ще трябва да им построят безплатни жилища и да се вкарат в затвора селските бунтовници и расисти.

29

Анонимен

преди 5 години

нека се надяват, но накрая ще боли повече.

28

House M.D.

преди 5 години

А бърбъните какво мислят по темата? Високите също са пропуснати в статията.

27

Анонимен

преди 5 години

Наглостта на това племе няма граници!

26

Васил Левски

преди 5 години

До Анонимен 28Че и аз бях като тях навремето, ама виж, сега съм ви национален герой! И на мен не ми се ореше нива и садеше градина, та затова като ми трябваха пари, я ракетирах някой богаташ, я обирах къщата на някой чорбаджия, я обирах хазната! Та и те да не са глупави да работят за султана!

25

Анонимен

преди 5 години

До Васил Левски (по-точно, до безсрамника, който използва като ник това свято име)За теб какво означава "чиста и свята република"? Да заграбите наготово всички материални блага, които ние и предците ни сме създали с труда си? Да вилнеете безнаказано? И когато оопоскате всичко, да се преместите в друга държава, та да ядете и мързелувате и там наготово?НЕ СИ ПОЗНАЛ! На досегашното тантуркане ще сложим точка по начин, много неприятен за нагли готованци-хрантутници!

24

активист на ГЕРБ

преди 5 години

Ромите са наши братя ! Да ги приобщим към Майка България ! Да увеличим детските надбавки и социалните помощи за тях ! Да им раздадем безплатни къщи и безплатни климатици !

23

смок

преди 5 години

А тия дето оспорват, данъци плащали ли са?

22

Анонимен

преди 5 години

Свобода за ....... и равни права с братята българи.

21

Анонимен

преди 5 години

Нямаше да упорстват така, ако някое НПО не ги подбуждаше.Те са свикнали от векове - настаняват се някъде, вършат дребните си шмекерии. Идва момент, в който правят някоя по-голяма беля и го подгонват. Те си събират багажа и се махат, настаняват се другаде и пак продължават старата песен.Така е било от векове. Вече щяха да са забравили Войводиново и да са си изградили копторчета някъде другаде. Но нали НПО-тата трябва с нещо да оправдаят парите, които сосат от чуждестранни източници?

20

bolbov

преди 5 години

Дебелогъзият войвода с цел предизборна реклама създаде условия за сериозно етническо и социално битово напрежение.Такива типове трябва да носят нматериална финансова и наказателна отговорност,а не десетки дори стотици хора да страдат заради техните амбиции.Каракачанов отдавна трябваше да е политически покойник наред о Го *** Мистър 10 процента и други отрека на тъпия преход.

19

АК 7.62 мм.

преди 5 години

Аз имам решение :) Гласувайте за мен и ми дайте 1 месец!Всичко ще подредя!

18

Анонимен

преди 5 години

Чудя се това Български сайт ли е или чужд ? Тази статия е окупирана от НПО слугинаж и хора мислещи се за турци. Тук един по долу пише че държавата не им усигурявала жилища, а на Българина кой му усигурява жилиже ? Много просто учиш, след това започваш да работиш изкарваш пари и си закупуваш жилище или си строиш. Без да си учил и работил не можеш да имаш никакви претенции към държавата.

17

за един приятел пита

преди 5 години

Ама бутнете и на Доган сараите или за тях важат други закони?