35

Анонимен

преди 5 години

До ехаЗависи от общите условия. Моята такса е за поддържане на сметка.

34

бял т.е. р0б

преди 5 години

р0бе, плащайте!!

33

Новия световен ред!

преди 5 години

При новия световен ред е така. Всичките ви пари са електронни а банките могат да се разпореждат с тях както си искат. Заложената прогресивна инфлация яде спестяванията докато не остане нищо в сметката. А ако властта ви нарочи за враг на режима или "терорист" могат за една секунда да ви конфискуват всичките пари. Също правителствата ще могат да събитат данъците автоматично и ако искат по всяко време могат да ви сложат и 80% данък върху доходите. Няма на кой да се оплачете. Системата е автоматична

32

еха

преди 5 години

До Анонимен 21не само за сметка, има и за карта. Ограмоти се!

31

Анонимен

преди 5 години

До 31Банката е една - на Ротшийлд и ортаците му.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Има много банки. Не виждам къде е монопола.

29

Анонимен

преди 5 години

До Елемаг 23И пенсионерите могат да използват карти и отделно много пари се харчат за изработването на монети и банкноти.

28

David Icke

преди 5 години

Юдео-масонските хулигани накрая изцяло ще премахнат кеша и ще имплантират чипа. Гоите трябва да бъдат чипирани и да слушкат. "Спестяванията" ви ще бъдат нули и единички на екрана на Цион в центратата в Тел Авив. Който не слушка влиза в черния лист и се обявява за терорист.

27

Анонимен

преди 5 години

Още едно монополно и принудително обирджийство с всевъзможни такси....

26

Я

преди 5 години

Медведев на шега или на сериозно ни е посъветвал да вържем лева с юана, не с еврото !Може да изглежда странно, но ми се струва, че бъдещето ще покаже колко много е прав !

25

евро-жендер

преди 5 години

важно е още и въвеждане на безполово образование още от детската градина и узаконяване на педофилията. Юдейският Световен Ред в действие! Да живее, Ваал, да живее Бафомет, да живее Синагогата - Храмът на Сатаната!!

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14В 21 век само престъпниците носят няколко хилидарки в брой.

23

Елемаг

преди 5 години

20 както казах,който работи по този начин получава ползи и облаги,но ще си и плати повече такси?Къде видя да отричам удобството?Но както всичко в живота ,удобството си има цена.Като банкираш от различни краища,ще си и плащаш.Но не можеш баба Гинка да и слагаш такса щото тя не била като теб?Аналогична логика,дай данък на пешеходците щото те не внасят толкоз данъци,колкото бизнесмена с колата :) Който има кола плаща повече към държава,който няма с Влака за Добринище и се кефи?Къде е проблема?

22

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли защо толкова искат да наложат еврото?! Който крие кинти под дюшека обеднява. Купувайте апартаменти, за да могат да ви гърбят мафиотите с данъци. Муахаха, хубаво ли е да нямате избор?!

21

Анонимен

преди 5 години

До ехаТаксата се взема за обслужване на сметка.

20

Анонимен

преди 5 години

До ЕлемагБез електронното плащане нямаше да можем да използваме интернет услуги регистрирани на различни места по света.

19

еха

преди 5 години

Няма такъв тоталитаризъм! И това се прави само с една цел за д аможе банките да взимат такса обслужване на карта и такса плащане с карта и клиентите да не могат да се махнат.

18

Анонимен

преди 5 години

Автентичното определение за олигархия е сливането на капитала и властта. Напоследък доста произволно се използва думата "олигархия", а това което пишат в статията е олигархия в чист вид - със законови и административни мерки се осигуряват печалби на банките.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Много по удобно е парите да са в банката а не да се чудиш, къде си оставил.

16

Анонимен

преди 5 години

Народът осъзнава ли колко е поробен и обречен в тая система?!