8

Активист на БКП

преди 5 години

Изтребители винаги могат да дойдат,но е важно газ да дойде ! Евтин газ от Велика Русия !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Населението на България се топи,младите ,и не само те, заминават в други държави,след15год. в държавата ще живеят не повече от 4млн!Държави с толкова населене в Европа,а и в света не строят АЕЦ!!Хърватска-3'5млн.,Словакия-5млн.,Сърбия6'5млн.,Гърция10млн. и т.н. ,явно са по-глупави от нас ,та не хвърлят милиярди за АЕЦ!

6

тя

преди 5 години

Ще ги построим , когато останем без ток и Зимбабве ни изпревари по стандарт!

5

Анонимен

преди 5 години

До :) 5Хи-хи-хи..............."щял да ни направи клошари"......ЧЕ НИЕ ВЕЧЕ СМЕ СИ КЛОШАРИ!!! Щом като не можеш да вземеш САМОСТОЯТЕЛНО решение даже да се почешеш, щом просиш помощи и нищо не произвеждаш КАКЪВ СИ????

4

:)

преди 5 години

ГАЗПРОМ заявиха открито, че нямат интерес да участват по какъвто и да е начин в Тиквените хъбове. След като спрат газа през Украйна (договора изтича тази година), оставаме с пръст в ....уста.Пак за предателя Буда да гласувате. Той ще ви направи клошари.

3

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Че те Руснаците ви казаха бе когато ЕК даде гаранции.....Нали Бойкото ги спря по заповед на запада и сащ е щом не можете да взимате решения сами то други ще ги взимат вместо България.

2

Ией

преди 5 години

НиВгаж, за Балкан императорите няма да позволят, да се свети името им.За АЕЦ може и да стане, но поради много посредници, токът ще стане непосилно скъп.Тази година цената на парното мина социалната търпимост 150 лв., дори с най-висока пенсия с таван 900 лв. е подобна цена е непосилна.Както стана и с тока, евтиният ток от Козлудуй не участва в сметките ни.Или само за ток и парно плащаме средно 250 лв повече от 1/3 от най-високи пенсии.Честито, приятно чоплене на семки и нови милиардери в БГ

1

Кратун

преди 5 години

Пак зафанахме на Гоце "Големийот Шлем". Ще фърлиме едни милиарди на руснаците и пак няма да имаме нищо. Те, руснаците, няма да ни ги откажат. Ще ги приберат и пак ще ни любят.Не знам какъв трябва да си, за да настъпваш една и съща мотика няколко пъти....