28

Анонимен

преди 5 години

От както е дошъл Медведев, Борисов се движи пречупен под прав ъгъл.

27

Гост

преди 5 години

А за какво ни е този АЕЦ, верно набутахме се здраво за обурудване, ама това значи ли, че трябва още да даваме. Има ли дата за затваряне на Козлодуй, или на въглищните централи?

26

не може да бъде!

преди 5 години

Струва ми се,че сега през пролетта нещата може да получат развитие и като цъфнат налъмите ще построим и Южен поток,и Белене ,Турски поток може да мине като луда крава през телето и т.н.може да има и ХЪБ ,както казват на тази газоразпределителна станция!

25

Анонимен

преди 5 години

Какъв е този газов хъб балкан? Оказа се, че и Газпром не знае за него.

24

Анонимен

преди 5 години

ее баш Боко спря Белене едно време, сега видиш ли било въпрос кога ще се направи. Е като е имало план да се направи, що не го направи за 10 години мандати бе ***? нарязаха и разрушиха всичко де що има там и сега щели да го правят... на ново?

23

Не на БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

22

Анонимен

преди 5 години

На Орешарски не му бе даден и 1 ден покой от протести да не говорим за 100 дни. Питам се кога Борисов лъжеше сега през 2019 или през 2010 г. за АЕЦ Белене. То беше гьол, то беше пладнешки грабеж то беше чудо. Ако сега това, което казва за АЕЦ Белене е вярно то той самият дължи на обществото отговор защо се забави този проект за 10 години. Ако беше почнат през 2010 г. сега АЕЦ Белене щеше да работи и да се изплаща като инвестиция.

21

Анонимен

преди 5 години

Орешарски като беше на власт 2014 година защо не построи Белене?

20

Анонимен

преди 5 години

Печалба без инвестиции няма. Затова даваш милиарди за АЕЦ или за преноса на газ и чак след това изплащаш вложеното и започваш да печелиш. Това е азбучна истина.

19

Jojo

преди 5 години

44 МАР, 18:10Обновлено 18:14"Газпром" не планирует участвовать в проекте газового хаба "Балкан"Глава компании также рассчитывает, что проект строительства газопровода "Северный поток - 2" не повторит судьбу нереализованного проекта "Южный поток"СОФИЯ, 4 марта. /ТАСС/. "Газпром" не планирует участвовать в проекте газового хаба "Балкан" в Болгарии, сообщил журналистам глава газового холдинга Алексей Миллер после встречи председателя правительства РФ Дмитрия Медведева и премьер-министра Болгарии Бойко Борисова.НА ЭТУ ТЕМУПоправки к Газовой директиве ЕС. Что ждет "Северный поток -

18

Сата НАТО

преди 5 години

Най-добре да ги осъдим за неустойка и да си вземем 1,5 млрд чисти, отколкото да влизаме в сложни схеми и да чакаме почти същата печалба, но имагинерна след 10-15 години. Бийте им шута и толкова. Те ако искаха сериозен бизнес, нямаше да пратят тоя запъртък, а някой важен държавник.

17

Сата НАТО

преди 5 години

Всеки нормален бизнесмен и всяко нормално дете ще ви каже, че е по-добре да вземем 1,5 млрд днес, отколкото да се бръкнем 2 млрд днес, за да спечелим 2 млрд след 10 години.

16

Анонимен

преди 5 години

До от ЮАРРуската газ НЕ Е ЕВТИНА. Газът вече е световна стока и е без значение дали идва втечнена от оня край на света или по тръби.Ха ха. Хайде сега разкажи от ЮАР колко е скъпА рускатА газ и кой ти я дава по-еФтинаА.

15

гост

преди 5 години

Като гледам журналистите на снимката с какви физиономии поднасят новината, явно Совите не са това което са ....

14

До Активист на БКП

преди 5 години

9, вярно си чул, така каза, самолети винаги може да дойдат, но става дума за руски самолети! Ф16 няма да видим, но руски изтребители ще ни затрият за един ден, американските тенекии даже няма да успеят да литнат, ще ги направят за скрап още на земята!

13

от ЮАР

преди 5 години

До АнонименРуската газ НЕ Е ЕВТИНА. Газът вече е световна стока и е без значение дали идва втечнена от оня край на света или по тръби. Даже технологията за пренос с втечняване прави преноса по-евтин, отколкото по 2000 км тръби. Останалото е москалска пропаганда.

12

от ЮАР

преди 5 години

Никога. България няма нужда от безполезни за Българите железа. Няма да има нито поток, нито Руски Атомен Самовар.

11

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е кога Б. Борисов лъга за АЕЦ Белене, през 2010 или сега през 2019г? Каквото и да си пишем и говорим е явно, че Борисов е долнопробен лъжец.

10

Анонимен

преди 5 години

Газът да е на единна цена в ЕС независимо откъде идва, а то сега едни искат евтина руска , а други ще са солидарни и ще са на скъпа течна. Следователно, да ни компенсира Брюксел ако сме оставени на скъпа течна, тези с евтина руска ще плащат акциз на Брюксел за да има справедливост.

9

АнонимеН

преди 5 години

АКО БОРИСОВ СЕ БЕШЕ МАХНАЛ СЛЕД ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ЩЕШЕ ДА ИМАМЕ И БЕЛЕНЕ ДОСЕГА! А ВМЕСТО ТОВА ПЛАТИХМЕ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА НЕУСТОЙКА НА АТОМСТРОЙ ЗАРАДИ БОРИСОВ ЩОТО ТОЙ НЕ ОДОБРЯВАЛ ПРОЕКТИ АКО НЕ МУ СЕ БРОЯТ 10% ПО СМЕТКАТА ОТ ТЯХ!