28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Бъгларите, може да си харесват, каквото си искат. Ако не теб не ти харесват българите, защо не мигрираш ти нанякъде?

27

Анонимен

преди 5 години

"България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ."Бря-бря-бря-бря-бря-бря-бря-бря ...И ко? Какво ти променят това в живота?

26

Анонимен

преди 5 години

България да се стегне и да играе и търгува със всички играчи, а не само с един.

25

България е несугурна

преди 5 години

До Русия е несигурнаБългарите са несигурни партньори. С тях не трябва да има общи енергийни проекти. Видяхте какво стана с "Южен поток" и атомната централа "Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове - българските решения не се вземат в България.

24

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Много хора от богати държави напират да се заселят по някакви островни или латиноамерикански държави с бедно местно население и това не прави въпросните държавици велики. И с България е така - бананова република с нисък стандарт, където един среднозаможен човек живее сносно. Ако това ти е критерият за величие...

22

Анонимен

преди 5 години

А в тая мизерна държава България, само руснаци напират да се заселват. Явно им харесва. Представяш ли си явно от какво идват.

21

Анонимен

преди 5 години

До България е великаКой те излъга, че България е велика. България е мизерна държава от която собствените й граждани напират да избягат. България е зависима държава, управляват я продажници и в това няма нито величие нито достойнство.

20

Анонимен

преди 5 години

Докато в германия заплатата е 2500е, а в русия 9500 рубли, спор и замисляне не може да има.Няма какво да се сърдят руснаците. Никой не им е виновен, че при такава територия БВП е по-малък от италианския.

19

България е велика

преди 5 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Ами те и на запад пак си остават русофили. Отиват на запад не от обич, а от необходимост. Една майка, ако отиде на запад да работи и остави детето на бабата да го гледа, това означава ли, че не обича детето си?

17

така не може

преди 5 години

Русия искаше да заграби българската газопреносна мрежа Не допускаше в тръбопровода и други оператори /например Азърбеджан/ отказваше да върне заграбените архивиИ да ни молят, ние не трябва да отстъпваме от горното!

16

Анонимен

преди 5 години

Преди това дойдоха руските господари и казаха - ще ви строим южен поток през територията, ще ви дадем кредит, който и децата ви ще изплащат.

15

Анонимен

преди 5 години

Хм.Странно. 70% от българите били русофили.А емигрират на Запад.

14

антизападопоклонник

преди 5 години

Въобще не е било лекомислено "затриването на Южен Поток"! Просто дойдоха американски господари и ни казаха в прав текст, че тези решения не се вземат в София, а във Вашингтон! Поне вече всичко предварително се съгласува и няма нужда да разкарват(те сегашните са по-послушни)!

13

Анонимен

преди 5 години

Този наглец, бих му обяснил аргументацията на "руската карта", ама няма кой да ме покани в телевизията. Западът бил нашия избор, абе ей наглец 70% от българите са русофили, кои сте вие с вашия избор - предатели!"Руската карта", да бе тоя д..л прочел поне нагласите на общественото мнение в Европа. В Германия 52% смятат САЩ за основна заплаха, 30% смятат за такава Русия.На тоя баща му 100% е бил ***-русофил, а тоя комсомолски активист. Фурнаджийски лопати, това е проблемът на България.

12

Анонимен

преди 5 години

Глу.пости русофилство било. Просто газа за страната в края на тая година спира, а продължаването на турския поток през наша територия досега е само в сферата на българското политическо празнословие. Никакво филство и фобство - това управление го сритаха след като спряха южен поток и сега *** на умряло.

11

Анонимен

преди 5 години

Предполагам инициативата за посещението е българска. Има опасност транзита на държавната Булгартранзгаз от Румъния към Турция, Гърция, Македония и Сърбия посто да изчезне, а това са няколкостотин милиона евро годишно. Руския договор за транзит през Украйна е до 2019 г. След като лекомислено затриха Южен поток, нашите отчаяно се стараят да запазят нещо от транзита и да осигурят количества за България. Само че няма да стане, руснаците искат гаранции от Брюксел, а от Брюксел ще шикалкавят.

10

антизападопоклонник

преди 5 години

една страна уж се пишат за опоненти на запада, а от друга децата им живеят в западни страни, държат огромни капитали с американски ценни книжа, свързаните с тях руски богаташи инвестират на запад и т.н.

9

Анонимен

преди 5 години

Идеята на такива интервюта е, че една лъжа като се повтори сто пъти, почва да се приема като истина. Канят в студията все такива, няма алтернативна гледна точка, няма друго мнение и като че ли леко полеко хората почват да приемат това, което казват за даденост и за нещо несъмнено. А всъщност хората никой не ги е питал дали избират изтока, запада... или собствената си страна и просперитет. Просто непрекъснато им внушават "избрали сме запада".