256

До 281

преди 5 години

Погледни Руските медии те ще ти кажат кой спря потока! И той не е Орешарски!

255

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzНо ние какво ще спечелим от това?кои се вие?

254

ognyanz

преди 5 години

Турски поток може и да не мине през България. Ако не се договорим с Газпром, ще мине през Гърция. Гърците и без това от доста време действат да се случи точно това. Ципрас затова ходи на посещение в Москва. Но ние какво ще спечелим от това?

253

Анонимен

преди 5 години

А за Гърция, Италия и други гаранции от ЕК не трябват, защото политиците си държат на думата. С какво ли заплашиха Орешарски , че така светкавично се предаде пред американските сенатори?

252

Анонимен

преди 5 години

До до 275Не, не ми харесва положението в България. Лошото е, че не виждам реалното ти предложение.

251

до 275

преди 5 години

На всеки който харесва Тиквата му пожелавам...децата му да имат инвтелекта на Тиквата. Ако се обиждаш на това, защо го пожелаваш на Бължаярия?

250

Анонимен

преди 5 години

До Излагацияяя, ужас...И кой според теб в тази реална политическа ситуация, оковани от НАТО и ЕС ще се държи подобаващо - БСП или несъществуващото СДС?

249

Анонимен

преди 5 години

До бунтарЗнаеш ли, че Радев е подписал два анекса към НАТО за санкции против Русия, така че...не виждам надежда...Който и да дойде Черно море ще е сцена и туристите ще си намерят други по-приятни и сигурни места. Пак ще духаме супата...

248

Анонимен

преди 5 години

правешката газова мутра, като студент в масква се е хвалел на състудентите си, че баща му бил "овчар, пасящ 12 хиляди в селото!"такъв е речника и отношението на всички другари от всички бои - презират хората, гледайки с насмешка на тях!

247

Анонимен

преди 5 години

Руските тръби през България задължително ще вървят с бонус - зелени човечета, които да ги пазят!Не на нас тия номера.

246

Анонимен

преди 5 години

Руснаците се клеха, че от 2019 г. газа няма да минава през Украйна. Вече трети месец това не се случва. Политика на инат може да се прави, но не и икономика. На руснаците им трябват пари и газа ще си върви както досега.Борисов добре знае, че ЕС няма да пусне Турския поток през България. поне го каза на Медведя, а той да го съобщи на своя господар в Кремъл!

245

бунтар

преди 5 години

До АнонименДОИДЕ ЗА ДА КАЖЕ---БОРИСОВ ПИТАИТЕ ГОСПОДАРЯ СИ ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН ДА ОБЯДВАТЕ КАКЪВ СРАМ И КАК БОИКО НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА ПРИ ТАЗИ ЯСНА ПОДИГРАВКА

244

Тъй, де!

преди 5 години

Руският "Турски поток" никога няма да мине през България!Има си газопровод през Украйна и газа ще продължи да идва по него.

243

Анонимен

преди 5 години

До ВладоКолкото и да искаме Турски поток--кои сте тези, дето го искате ? този паток е ненужен физически на българите, той няма практико-приложно значение, защото като цяло българина не е потребител на битова газ, а останалата идва през украинския паток.тоза паток е просто за обслужване на лични и частно-корпоративни транзитни интереси, които ще плащат българите (чрез още по високи цени на всичко), собствеността ще е на гъзпром, а транзита - в джобчето правешкия другар.ТОВА Е ГРАБЕЖ!

242

Ala_Bala

преди 5 години

Ако вчерашните изказвания на ББ не са съгласувани с Козек и не са игра, ББ ще е щастлив ако му се размине само с отстраняване от властта. Влиянието на Америка у нас ще бъсе заплатено с огромнио загуби.

241

Владо

преди 5 години

Колкото и да искаме Турски поток ще мине колкото мина и Южният.Няма да го допусне Америка.Ние сме в ЕС и в НАТО и трябва да сме послушни.САЩ не искат Русия да транзитира по-големи количества газ от сега,за да не се повиши влиянието и в Европа,а нейното на се отслаби.

240

Сержант

преди 5 години

Борисов, Борисов. Обясняваш се като някоя ученичка.

239

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМИ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС И НАТО

238

прородо защитник

преди 5 години

Искаме референдум за Турски поток.

237

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 262 "България е ненадежден за всички партньор "Истината...