276

Ха да видим!?

преди 5 години

За какво му бяха целувките на Борисов, мляскат се като *** в ЕС, а когато дойде време за облаги на България, започват ограниченията. Явно САЩ диктуват, трябва да се купува газ от САЩ на петорна цена от тази на руската. Тези западняци ще ликвидират България, защото *** ни управляват! На Орбан не му пука, че го критикуват, а нашият го милват по ***, но българите духат супата!

275

Анонимен

преди 5 години

Ми те ако са нямали намерение да строят газопровод, никой не може да ги накара.А да си даваме парите за нещо, което ще ни докара санкции, само за да направим тръба до Сърбия - какъв е смисъла?

274

Анонимен

преди 5 години

правителството на Русия и ЕК не се провеждат разговори.---Темите на всички руски МОНОЛОЗИ напоследък са само две:"РАКЕТИ" и "НЯМА ДА ВЪРНЕМ КРИМ"

273

Анонимен

преди 5 години

Не виждам доказателства че Турски Поток е изгоден за България---Кво цъкате "-" бе? Какво пчелим искам да знам ? Вие да не би да знаете?Южен Поток също го лансираха , накрая излезе че губим от негоИконимическа обосновка трябва, не да се правят тръбопроводи щотое изгодно за Русия

272

Анонимен

преди 5 години

Гаранцията за Турски поток,минаващ през Територията,е подготвена в посолството на ФАЩ,под формата на поредния среден пръст!Бъдете сигурни!Още повече,че нашите господари от Берлин ще го поднесат на краварите,като малка компенсация,за строящия се Северен поток 2!Гледайте поредния унизителен за нас,сеир,роби!!!

271

mango

преди 5 години

До АнонименКато ти е празен последния етаж ,,,,,, бегай при бочко да те образова

270

mango

преди 5 години

TACC Официално , ГАЗПРОМ не планира да участва в проекта за газов хъб БАЛКАН.Те това е резултата от срещата м/у нашите предатели и Русия. Американеца дойде и нашите се посраха за пореден път. На изборите масово гласуване за който и ще да е но не и за тези.

269

ЕС

преди 5 години

ЕС започна преди 70 години като обединение за въглищата и стоманата, а сега трябва да се включи и газа и газа да е на единна осреднена цена за цялата ЕС независимо къде се потребява и откъде се внася! Инак немците искат на евтин руски, а ние на скъп течен... и после ще чакаме инвеститори... и няма да идват щото сме били корумпирани... Кой е корумпиран в случая!

268

Анонимен

преди 5 години

Не виждам доказателства че Турски Поток е изгоден за България

267

Анонимен

преди 5 години

Медведев дойде пак да ни освободи , нас само ни освобождават , и така не спря тва освобождаване вече 141 г.

266

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzостави патока, от него бай спиро от поликраище не печели НИЩО, не го заблуждавай, че печели! печели правешката енергийна мутра.по резонно е наистина да се помисли за тока, там може да стане критично след време. за гьола може би, колкото и да е морално остарял, може би да се намери по широко обществено разбирателство, но не за патока! патока няма да го бъде!

265

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 287: Не може да се спори с патоци. Щом потока бил транзитен, бил безполезен. Има ли нещо разумно в това? Сега България печели по над 200 млн. лв. на година от транзита на руски природен газ към Турция. А и ние го ползваме. Тръгне ли Турски поток, край с този транзит. И ще бъде много полезно да загубим 200 милиона, ние сме богата държава. Защо да правим транзит към други държави.За нас това са жълти стотинки.Да, не може да се спори с патоци.

264

Анонимен

преди 5 години

Май Бойко ще види майката на Кузкя...

263

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzКои сме ние?--кои ста вие, от гледна точка на "искащите патока" ? кои сте тия, дето го искате ?!

262

Анонимен

преди 5 години

До ognyanzНикому ненужната газ?--Абсолютно никому не нужната газ! потреблението на газ като цяло е спаднало двойно. Изобщо, старите енергийни източници - наистина остаряват - свери си часовника! Който залага нефт и газ, в дългосрочен план, че ла-па хурката!а пък бг е от страните с най-малко потребние на газ, особено на битова газ.този паток е транзитен, т.е. безпредметен за реалната икономика, но "важен", зе нечии джобчета! е НЯМА да го бъде, дапиши си го дебело!

261

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 283: Паток си ти, драги, и то от тиквената разновидност на патоците. Никому ненужната газ? Стига г'лупости.А до 280: Кои сме ние? Доста оригинален въпрос. Историците са на различно мнение. Преди считаха, че сме от тюркски произход, сега преобладава мнението за иранско-алтайски произход. А наши военнослужещи, които са ходили в Афганистан казват,че и там има издялан в скала Мадарски конник, и даже местността се казва Мадор.

260

Ще бъде

преди 5 години

Управляващата клика- БСП, ДПС и ГЕРБ опростиха на Русия- глобите за скъпият газ/ ние сме единствената страна ,която го направи/, сега ще неглижират / опростят/ над 1 милиард, коИто ни се полагат като неустойка по договор...ЕТО ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.ЗА ТОВА ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ.А МОРАЛНО ВЕЧЕ СА ОСЪДЕНИ ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ЗА ДА БЪРКАМЕ В КОФИТЕ ЗА ***-ВИНАТА Е НАЙ-ВЕЧЕ НА ТЕЗИ ИНДИВИДИ.

259

Анонимен

преди 5 години

Не се притеснявайте хора газ ще имаме...американска втечнена на тройни цени...българския народ е като брашнян чувал колкото да го тупаш все пуска...

258

Анонимен

преди 5 години

този паток - няма да го бъде!по-вероятно е да го бъде гьола, но не и патока, а и тока е в пъти по-важен от никому ненужната газ

257

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова, че сме в НАТО и ЕС беше наложен избор, но...там сме. Лошото е, че такива като теб нямат наяждане с европейските пари и проекти и разграбихте всичко!