15

Анонимен

преди 5 години

Вече ме питат, дали всичко е наред в семейството! Жената къде е не могат да я видят въобще!

14

Анонимен

преди 5 години

На мойта съм и казал, че редовните закъснениея и втори смени ще и се отразят на джоба и сексуално. Мен на луд няма да ме прави постоянно да ми се прибира в 23-24часа и да седя с нея на масата до 2часа, докато направи вечеря!Да слага картите на масата,че си има друг, а не да ми излиза с номерата,че година и половина постоянно е втора смяна и закъснява след 21,30 часа.Канят ни на кръщене не и е удобно и не почива. Канят ни на гости пак сам ходя.Идват ни гости азги посреща, а тя е шефа на кухнята.

13

Анонимен

преди 5 години

да умира кой я кара да работи токова много

12

ДртПрч

преди 5 години

Жените са си по принцип с увредена психика. От хормоните е. Не са виновни.

11

До има ли избор?

преди 5 години

Джендърке, в статията е посочено, че мъжете полагат повече извънреден труд от жените!

10

Анонимен

преди 5 години

Много любоФ

9

Моркоф

преди 5 години

А, кое не им уврежда психичното здраве на жените? - само питам

8

Анонимен

преди 5 години

Всеки беняк тръгнал да се размножава! Сакън да не си затрие безценните гени. Това да не ви е едно време, сега отглеждането на деца е скъпо удоволствие. Разбира се, можете да го отгледате и в гората с гъби и жълъди и да си стане един съвсем читав човек, като за 15ти век...

7

V

преди 5 години

Това не е регулирано от мафията герб . В нормалните страни не е така . Нереално ниската работна заплата (без да се уточнява за колко часа седмично ) удря предимно жените ;) Мафията герб е изключително безскрупулна ,защото знае че нейните хора никога няма да работят . Това са душмани а не партия . Ако в Хърватска МРЗ е два пъти по голямо отколкото в България то как България ще настигне старите страни членки ??? герб удрят жените което влияе и на възпроизводството ни като нация.Трябва си закон

6

Пид.рунгел

преди 5 години

Казах ли ви аз?Казах ли, че ще разоблича феминистките?Личинки ще снасят, а?

5

до 3

преди 5 години

Баща ми не е почивал от 2004-та насам. За последните 3 години съм си взел 1 седмица отпуск, вечер работя вкъщи, включително и през уикендите, както и в момента, в който ти пиша. Не ми развивай феминистките си теории, защото такива като тебе, дето ми се правят на много работни ме дразните много.

4

Анонимен

преди 5 години

Не е задължително да снасяте личинки! И да ви съжаляваме, че трябва да работите на пет места за да ги храните.И без това после пък няма да имате време и капацитет да ги възпитате.

3

Има ли избор?

преди 5 години

Ако се налага да работи на две места, за да храни децата си, има ли избор?Дори и да работи само на едномясто с нормиран работен ден, след като се прибере у дома слага домакинската престилка и продължава да се труди поне още 4-5 часа, ако има семейство. В това време мъжът й вегетира пред телевизора или пише в мрежата есета срещу феминизма. С други думи, и той се труди човекът.Така че, и в двата случая й се налага да бъде работохолик.

2

Анонимен

преди 5 години

Изобщо, и от много учене и стрес се уврежда психичното здраве.

1

Анонимен

преди 5 години

А няколко статии по-нагоре феминистките организации реват за уеднаквяване на заплащането.