197

Анонимен

преди 5 години

Ти имаш нужда да си прегледаш еврейската кратуна при психиатър.

196

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е, че не само Балканите, но и целият свят, може да живее без паси.Слагач, също като една карикатура, която говореше преди малко заучени фрази по така наречената нацоанална телевизия.

195

Yankee go home!

преди 5 години

Кога е протестът?Прекалиха!!!!!Оставка и съд за предателите на БГ от 2004 досега?19 милиарда подарени на САЩ, а БГ няма пари за здравеопазване, енергия, парно, пенсионери, болни деца, водна инфраструктура, мед. сестри, лекари, учители, болници, училища, полицаи, миньори, шофьори.Yankee go home!

194

ДИВАК

преди 5 години

Честито Баба МАРТА ! Аз съм за НАТО и ЕС но съм против ядрено оръжие а що се отнася до Пасиката ми е безразличен , да си заминава за Телавив !

193

Анонимен

преди 5 години

!!! Българи, дупе да Ви е яко !!!

192

Оставка

преди 5 години

Оставка, съд, затвор за всички вкарали БГ в една престъпна военна групировка без референдум и допитване до народът на БГ за 5 САЩ бази.Конфикусване на имуществото на Паси и всички подкрепяли САЩ и НАТО - 15 години връщане на всички вноски един милиард и половина лв. годишно 15 години около над 18 милиарда лева вноски за САЩ - НАТО от бюджета на БГ и 2 милиарда за ф16.12 милиарда изграждане на чисто нова водна инфраструктура-нямат?5 милиарда нова педиатрия за децата на БГ - нямат?Съд и Затво

191

Анонимен

преди 5 години

"От какво имат нужда Балканите? Според Паси ядрено оръжие!"Тази сутрин май е объркал разтворимите витамини с таблетките за миялната АХАХХАХАхахахХАХАХах

190

Анонимен

преди 5 години

До лошо/то/Референдум: всички руски *** и предатели на България - ВЪН!!

189

Анонимен

преди 5 години

Сюлейман Паси ще превърне България в Северна Корея.

188

Анонимен

преди 5 години

Чрез протежетата си американците започват да ни подготвят за това, което смятат да направят. Няма да ни питат ако решат да разположат атомни бомби в България, но ще направят да изглежда така сякаш българите горещо искат тези бомби. Разбира се, няма да правят референдум какво искат българите - просто от името на българите ще говорят Соломон Паси, Росен Плевнелиев и Цветан Цветанов.

187

цар Давид

преди 5 години

Абе Соломоне, ядрено оръжие не съществува, нито някога го е имало.Дейвид Копърфилд не е първия фокусник, а ние не сме папагали.

186

Анонимен

преди 5 години

Ядреното оръжие на Балканите гарантира единствено, че при ядрена война ядрените удари няма да ни пропуснат.

185

Лошо

преди 5 години

Референдум изход на БГ от НАТО и премахване на САЩ бази в БГ.Референдум САЩ да не се бъркат в енергийната политика на БГ.Четете "Изповедта на икономическият убие$ц" Джон ПъркинсИ "Новата изповед на икономическият убие" - същият автор.Паси трябва да бъде съден за подкрепата му към най-големият военно престъпник САЩ - НАТО, за геноцид над човечеството и военни престъпления.Само в Ирак загинаха един милион мирно цивилно население.САЩ нападна Сирия, норвежка компания откри огромни залежи нефт

184

степан

преди 5 години

Кога най после този ще разбере че ни закопа живи и сега иска да затрие и останалото от нас или му се е опразнила банковата сметка та се прави на ментор на българският народ та белким му я запълнят пак от САЩ Той не разбрали че го не искат в селото та е тръгнал да пита за къщата на попа

183

Анонимен

преди 5 години

Шаломоне, пак ли си шмъркал амфети? За това ли си харчиш месечните подаяния от американските фондации?

182

Анонимен

преди 5 години

Това ... ни набута в НАТО.

181

джо

преди 5 години

До днес се възмущавах от изказванията и изхвърлянето на въпросния субект. Но каква "реклама" прави на НАТО просто крещи за озаптяване. Ние вместо да търсим баланс във всяка ситуация едва ли не отново да излезем с едни гърди пред другите.Това е ИСТИНСКИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР , такива бяха напористи и все гледаха да се сложат. За *** дето драскат без да мислят, препоръчвам да гледат малко стари БГ филми и като излезе Пасито на екрана да се смеят от все сърце.Аман от НАТЕГАЧИ.

180

Анонимен

преди 5 години

Очаквано вашингтонския лакей изпълзя по телевизиите само по теми, засягащи САЩ (НАТО,Русия, Тръмп, Северна Корея). Мекотелото дори не се крие, че му е през оная работа за интересите на ЕС.

179

Анонимен

преди 5 години

Тоя винаги е бил неадекватен, обаче явно вече съвсем е изпращял.

178

Свобода на слово

преди 5 години

Защо не пишете за протестите на медицинските сестри или Пеевски не ви дава?