237

Анонимен

преди 5 години

Ейййй,не ни вкарвай в конфликти,бе ей!Никой не ти иска тъпата ядрена бомба и да превръщаш Черноморието в мишена!

236

Анонимен

преди 5 години

Този съвсем е изперкал. Годинките не прощават и на безсмъртните

235

Анонимен

преди 5 години

Утре е задушница. Носят се варени яйца. Бъдете по-смирени.

234

муспи

преди 5 години

Българи (все още има такива), света се владее от *** - вижте снимката. Това не може да остане тайна за бялата раса, затова сме и подложени на геноцид. С какво да ги огорчим? - че ние тук сме временно, а те постоянно. Този свят е кръг на ада и за тях излизане няма.

233

облъчен

преди 5 години

балканите имат нужда да те приберат в някоя лудница и да не видиш бял свят откачалник такъв

232

ТHE Патриот

преди 5 години

Ако не беше червената армия не само ти ,а и много евреи а и българи ако трябва да бъдем честни нямаше да съществуват даже !

231

odpo

преди 5 години

Моля ви бе хора!!! Не давайте поле за публична изява на трима в България (излагат се и ни излагат) 1 - Соломон Пастира (да си кара трабанта и говедата и да се маха)2 - Росен Плевнята (да си класи Деската на кучешката и да се маха)3 - Борислав Перуката (да си кърка, Батето не се удави у алкохол ама тая лакомия ще се одави... и да се маха)МОЛЯ ВИ!

230

пехотинец

преди 5 години

Прав е Паси! България трябва да впрегне целия си научен потенциал и да произведе ядрени ракети от последно поколение! Те могат да бъдат разположени на Шабла и прицелени точно в Кремъл! Може също да се разработят мини дрон-подводници с по една ядрена ракета прецизно насочена към Кремъл! Не го ли направим, Рассията винаги ще дебне да чопне нещо от нашата земя! На крадеца ръцете трябва да се секат превантивно!

229

Некъф

преди 5 години

А ти какво долно си, не е истина!

228

Анонимен

преди 5 години

ако разрешим на Русия да разположи военни бази и да има достъп от Крим до Сърбия и Бондстийл през нашата територия, Русия ще бъде готова на големи отстъпки-Преди да разрешиш на Просия достъп до наша територия, тук ще има гражданска война и такива като тебе ще ги изкормкм за отрицателно време. Пий си апчетата и си налягай парцалите.

227

Анонимен

преди 5 години

"От какво имат нужда Балканите? Според Паси ядрено оръжие!"И такива ни управляват..

226

Анонимен

преди 5 години

Украйна първа наруши договора с Русия да не разполага бази на трета страна,насочени срещу РФ на територията си.-Кога е станало това? Не е вярно. В украйна и сега, пет години след окупацията на Крим, няма чужди бази.

225

Анонимен

преди 5 години

Времето показа, че идеите на др. Тодор Живков за външната и вътрешната политика на България са изключително прагматични и полезни. "Балканите - безядрена зона." е прекрасен лозунг, изключително подходящ за това красиво място. Евентуален ядрен конфликт, където и да е, ще нанесе нечувани вреди на цялата Земя. Някой се опитва да ни върне във времето на Хирошима и Нагасаки. С каква цел? Много ми е интересно, когато идеята идва от ев.ре.ин.

224

българин

преди 5 години

До 263..Помня тази негова псувня! Това е точно псувня за мен лично към българите и не само! Ейййй имало българи които помнят! -:) Е как да го "обичам" това ***? Наричащо се само "демократ" ? Е няма начин! Мразя го даже! И се радвам че не е във властта!

223

бай Иван

преди 5 години

*** пак блянуват за Русия,но обичат и еврото от фондовете на ЕС.Лоша работа е раздвоението на личността!

222

Анонимен

преди 5 години

Разберете, ЕС е роб на САЩ, следователно на НАТО. Нима трябва много акъл за да асимилирате това?!

221

българин

преди 5 години

До 258..Това важи и за България! На времето.Нито тоя.Нито бившето вече СДС. умрял кон.Който една шепа файтонджии иска да "възроди.Не ни попита.Към кого аджеба искаме да бъдем.А ни хвърли курбан на Американците.И тяхното НАТО! Българина помни и не забравя! И сега.Ако има реален референдум.Към кого искаме да бъдем.Съм убеден.Че 30 % за Америка.А 70 за Русия! -:) И ако съм на местото на тоя индивид. Ще се сниша по ниско от тревата.И няма и да чуят гласът ми! Но не.Наглостта му няма край уви!

220

Анонимен

преди 5 години

Ако сега има независими избори,без никаква чужда намеса, към кого да се присъедини Украйна - ЕС,Русия или САЩ,украинците веданага ще изберат Русия!Факт!И не само това,но ще празнуват със сълзи на очи и много радост,че са отново с Русия,това е истината,колкото и да не им харесва на някои.

219

Анонимен

преди 5 години

И като излезеш от ЕС къде ще отидеш?Никъде няма да ходим. Ще сключим военни и икономически договори с Русия. Това моментално ще ни гарантира националната сигуреност, най-вече при конфликт с Турция. А ако разрешим на Русия да разположи военни бази и да има достъп от Крим до Сърбия и Бондстийл през нашата територия, Русия ще бъде готова на големи отстъпки за суровините които сега купуваме скъпо. А отвори ли пазарите си за нас безработицата ще падне драстично и заплатите ще се вдигнат.

218

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е рускиАбе за какъв Крим говориш,като самите украинци са руснаци по произход?Това са едни и същи хора,украинците са руснаци по кръв,Киев е първата руска столица,след обединението!Украйна винаги е била част от Русия и Русия я направиха отделна република и я наричат У-крайна(в края,у края),защото е накрая на Русия.Не търсете под вола теле и не провокирайте!Не виждате ли,че са наредили източните държави като мишена и с голям кеф ще гледат как се изпепеляват едни европейци с други!