4

ДИВАК

преди 5 години

свинското го ям само печено на скара с див кимион , малко сол с черен пипери , обляно с лимон - задължително с бъчва червено вино (каберне )

3

Партиен секретар

преди 5 години

Вероятно са искали да кажат 350г на човек. Иначе си абсолютно прав. Аз го слагам за по 7-8 часа в крок-пота. А, и да забравите за трите лъжици захар. Сосът за барбекю е достатъчно захаросан.

2

Бай Ганьо

преди 5 години

Мамини златни поне си четете глупостите дето превеждате...350-400 грама плешка 9 часа печена в 1 чаша сухи подправки.Рецептата за Pulled pork иска поне 1.5-2кг, а по-добре 2-3кг. 8-9 часа може в пушилня на 120 градуса, но във фурна не повече от 2 до 4 часа. Фирата е огромна и на финала ще излезе под 50%.

1

x

преди 5 години

веганите са шокирани