39

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябват глоби, а да направят улицата като хората. Какво значение има глобата, след като изглежда все едно танкове са минавали отттам.

38

бай х

преди 5 години

сутринта минах по графа ... пълна трагедия на ремонта новите плочки са без никаква нивелация , на места вече отлепени или счупени работниците се помайват с кафета и цигари ...добре че са махнали надгробните плочи , но трябва да сложат ограничител между тротоара за пешиходци и трамвая

37

Ясен

преди 5 години

Дали е вярно, че едно от големите строителни фирми си е купила имоти на Карибите?!?

36

Чоко

преди 5 години

Всичките ви ремонти са едно голямо нищо. Разкопахте Цар Борис при Красно село преди 3 години и 7 месеца.За толкова време хората правят тунел под Ла Манш. Вие за това време не направихте нищо и пречите на всички хора живеещи в югозападната част на града.Сега се чува за ремонт и на трамвай 5. Ами вземете спрете и последната връзка на тази част от София с Центъра. Пълни *** са в тази Община.

35

Анонимен

преди 5 години

вие добре ще ги глобите, ама то след глобата, няма да стане по-качествено изпълнен проекта ....

34

Анонимен

преди 5 години

Е те тези пари отдавна са планирани за пред медиите... Отдавна всичко е разпределено..

33

Иван

преди 5 години

Пристигнаха провинциалните управници в София и направиха от центъра мегдан. #фейспалм

32

Анонимен

преди 5 години

Дайте възможност на БСП поне един тротоар да направи.

31

Бръм

преди 5 години

Отделно искам да попитам г-жа Фандъкова, дали се е возила на новите електрически рейсове по линия 309 и защо сутрин при минус 5 градуса шофьорите не смеят да пуснат топлото. В уравнението се пита когато стане плюс 35 ще смеят ли да пуснат климатика... Или пестим тока, за да може да покрием норматива заложен в поръчката като километри, че се изложихме... отново хаххаха

30

Анонимен

преди 5 години

дрън дрън предизборен ! - наказвала тя ,кога ?- та тея фирми са си техни ,през тях Източват милиарди от хазната !Защо големите проекти не ги строи държавата директно , а всичко през Фирми ? - за да може да се крадне яко.

29

Стамат

преди 5 години

A! Кметицата в празен автобус. Дали го е чакала 20 минути (интервалът на 184 до летището), дали я е валял дъжд, пекло слънце, духал вятър на (некадърно измислените) спирки? Дали е имала билет? И, най-важното, дали я е чакала служебната кола, не искаме да си изкаля обувчиците, завалийката...

28

Анонимен

преди 5 години

Кметичката, дали ще е съгласна, да и направя един некачествен ремонт на апартамента за 10000 лв и после да и върна 500 лв. за лошото качество. Аз съм навит.

27

Анонимен

преди 5 години

Алооо Герб, оставете малко и БСП да построи нещо, нали щели да идват на власт.

26

Ало! аз съм!

преди 5 години

Накрая някой ще се обади да променят докумнтите да е преди да започнат ремонта и готово! Тоя филм сме гледали

25

Бръм

преди 5 години

От написани глоби до събрани глоби разликата е като фиш от КАТ и платен фиш на КАТ...Ако тия изпълнители по проектите в София бяха глобявани и ако въобще глобите им се бяха отразили по някакъв начин на финансовото положение досега да са фалирали... ама картинката е друга... г-жо КМЕТ.Глобите отдавна са в цената на проекта по един или друг начин.....Говорите колтото да не заспите... ама лъжете народа повече от Бай Тошо, когато се откриваха заводи за полупроводници.. а догодина за цели ха-ха-ха

24

шепот

преди 5 години

Дането бе инкасирано служебно.Рикотиваха с90%готов продукт ,за да се усвои вота,независимо от бюлетини.

23

Ужас

преди 5 години

1 200000 е под 5% от сумата за ремонта????То само за забавянето трябва да ги глобят с 10%, а за некачествено изпълнение както е по договор и гаранционна поддръжка.Г-жо Фандъкова, а какво става с изграждането на канализация и подмяната на водопровода в някои 70 годишни квартали на София?????

22

Чичо Тони

преди 5 години

За да се утвърди всеки един проект се полагат много подписи. Та чий е подписа от страна на Инвеститора (общината) утвърдил "лошия проект"?

21

Таке е

преди 5 години

Като си изибрате провинциалната учительница по русскому языку Йорданка Фандъкова да бъде кмет на европейска столица. И да ви светна, каквото се случва в София касае не само живеещите в София, но и цяла България!

20

Вл

преди 5 години

Това е 5% от цената на проекта, вещицата говори в милиони, ама е нищо сравнение с 22 милиона стойност. Как звучи иначе - ако е качествено плащаме 22 , ако не е 21 милиона! Никога не го казват това, но винаги по поръчките гаранцията е 5%, за да могат да си крадат спокойно.