59

Анонимен

преди 5 години

Жалко как хора уж представляващи интереса на хората и се грижат за тях постоянно ни прецакват и хвърлят прах в очите на народа с няколко купени медии или поредните извинения за липса на кадри които те самите са поставили за отговорни. Няма ли най-накрая да има истински народ в тая държава и да вземе да умете тия *** в парламента, хора които ни тъпчат от поколения наред?

58

666

преди 5 години

На никой не му трябва лупа, за да се "наслаждава" на полюцията, която извършихте на Графа. За престъпната обезобразяване на една от най-красивите и романтични улици на София не са достатъчни глоби и доживотен затвор, а нещо, което за жалост не е предвидено в закона.

57

Анонимен

преди 5 години

Ама те глобите са си ги включили в цената,която са ви предложили,бе Данче.Не се прави на ударена.

56

Анонимен

преди 5 години

Графа изглеждаше много по-добре преди ремонта, отколкото след.Същото се отнася и за градинката на Седмочисленици. И след цялото това безобразие от нечовешка величина - глоба 1,2 млн. лв. ?!?!?Ми не - по-скоро нов ремонт, но този път както трябва, ако това въобще е възможно тук. Да се живее в България е обидно, хора. Само г-аври и подигравки от всички страни. Защото този "ремонт" е точно това - подигравка.

55

ДИСКРИМИНАЦИЯ

преди 5 години

ДИСКРИМИНАЦИЯТА НА ФАНДЪКОВА И ЛИПСА НА ЕДНОПОЧНОСТ НА УЛИЦА МИЛИН КАМЪК СОФИЯ В ЗЕЛЕНА ЗОНА ВСИЧКИ МАЛКИ УЛИЦИ СА ЕДНОПОСОЧНИ

54

Анонимен

преди 5 години

Казват им, че ще ги глобят 1.2 милиона и им дават нов проект за 14 милиона.Еваларка...

53

Анонимен

преди 5 години

Аз лично познавам трима , които и се отчитат всяка седкица. Госпожа Комисионна , ще дойде и вашето време, малко остана

52

Анонимен

преди 5 години

Да пази Господ, но Белград след бомбардировките е по-добре поддържан от София! Не правете повече ремонти, моля! След ремонта положението става в пъти по-зле.

51

Анонимен

преди 5 години

"Сумите са големи и респектират изпълнителите."-ако са респектирани нямаше да има хиляди пъти ремонти на ремонтите за всяко строителство на мутрите.Извинението,че няма добри работници омръзна на всички.Съсипахте средния и дребния бизнес,превърнахте управлението в тотален грабеж,цинизмът достигна връхната си точка...Дано българите имат памет и на изборите тази да бъде пометена.Преди години наричаха Софиянски "усмихнатото лице на мафията", тази е същата.

50

стр.инж.

преди 5 години

СРАМ МЕ Е , ЧЕ 40 ГОД. СЪМ БИЛ ВОДЕЩ ПРОЕКТАНТ, И НЕ СЪМ СЪТВОРИЛ ТАКИВА " ЧУДЕСА" . ТОВА Е СРАМ ЗА ПРОФЕСИЯТА. КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКЯКВА СИ ГЛОБА !!!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Трябва това недомислие на строителната инжинерна мисъл да се изрине и да се направи нещо читаво и грамотно.Срам ме е за некадърното проектиране и импровизираното изпълнение.

48

ХоХо

преди 5 години

Фандъкова, какво разбираш от инвестиционни проекти. Боли ме к...ра за глобата. Ти си един натрапники пришелец в града ни. Питам: могат ли въобще да се оправят безобразията, които направихте с 'Графа".

47

Пешо

преди 5 години

И какво от това че ще бъдат глобени?Глобите компенсират ли лошото качество, грозния дизайн, забавения ремонт?По никакъв начин!Какво като изпълнителя бъде глобен?Единствената релевантна компенсация е ако не се плати на настоящият изпълнител за да може с тези пари да се плати на следващият който да довърши работата.Стига парадиране с глупави обяснения за глобяване!

46

Roslio

преди 5 години

Не защо ми истрихте коментара, но от кого ще се вземат глобите ако фирмата изпълнител обяви фалит или бъде прехвърлена за 1 лев на човек социално слаб? Или пак нещо не се изказах културно админи.

45

Анонимен

преди 5 години

Къде е шопаресата Нинова?

44

ИТОНГ МИТОНГ

преди 5 години

Полойението е ZERO пише си го зад даскалката :)

43

Анонимен

преди 5 години

Тоя "Граф" ще го правиме за енти път май... надушвам схема тук!

42

100%

преди 5 години

ВЪН тези некадърници от София!!! Съд!Затвор! И забрана да влизат в града ни!!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Предвидени санкции - бъдеще, несигурно събитие! А и нас това какво ни грее, като направиха едно нищо за десетки милиони, което след 2 години, ще се нуждае от хиляди поправки и ремонти за още десетки милиони. Някак не излиза сметката, г-жо кмет ама нали е на наш гръб...!

40

S

преди 5 години

Всички райони на зелени и сини зони могат да се конкурират с дълбоки пакистански села.А левчетата(милиони) трябваше да отиват ремонт и поддръжка.