20

Анонимен

преди 3 години

Според закона всеки фиш направен от снимка на нематкиран полицейски автомобил е незаконен така че просто трябва да обжалвате и това е.

19

Стамат

преди 5 години

А нормални пътища кога ще има ?Достойно заплащане на труда кога ?Кога ще спрете убийствата по селата за 20-30 лева ?

18

Дядо от село

преди 5 години

Спрете битовата престъпност в селата! Там загиват много повече хора през годината , но не е важно,нали? ! Няма как да се съберат пари от нас , старите хора ...

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17 - цент по цент, евро става, колега, този сайт, като гледам колко са грамотни "списвачите", трябва да е нечия издръжка...

16

до англичанина

преди 5 години

ако всичко останало също беше като в Англия ако искат и от сателити да ни снимат няма проблем...

15

BG

преди 5 години

До 17 - ами защото -... софийско такова, само 6 % ! от колите в страната са нови ! Бай *** масово кара коли на по 20 и кусур години купени за по 2-3 хил левчета, ремонтирани от бай Рангел в кварталния сервиз с части 3-4 употреба !И като караш подобна .... със 110 км/ч после могат да те събират с пинсети по пътя. Пример - нали видяхме на магистралата в Сандански колко е спирачния път на колите !Плюс факта че Бай *** с едната ръка кара - с другата държи GSM-а и блее по пътя

14

NFSMW

преди 5 години

Да де, ама нали ако кара със същата скорост като нарушителя и сините ламби не са включени, също е в нарушение, така че и да снима, все тая.

13

Роб на влаЗта

преди 5 години

Все празни думи.....Нови камери които ще снемат 100авт.на час ...та нали този служите трябва да обработи глобите а е стар пенсионер късоглед и е играл с тухла на пясъка преди век та....същият служител не може да обработи повече от 20глоби...и защо след като заплатата и пенсията която получава вече около 2300лв.сумарно е една и съща.

12

ДртПрч

преди 5 години

А защо просто не вдигнат разрешената скорост извън града на 110, примерно, и не спрат с това дебнене? Ограниченията на скоростта са въведени преди 60-70 г, когато спирачният път е бил 100 м. Сега е 40 м, имаме колани, възд. възглавници и т. н. Колите са в пъти по-сигурни и при по-високи скорости. На времето 80 км/ч е била максималната скорост за някои автомобили, с реална опасност при 100 км/ч да излетят от пътя. В 21-ви век сме все пак.

11

Анонимен

преди 5 години

Да оправят пътищата , 80% от градските улици са лунен пейзаш по които се кара на 1-2 скорост, стъпя на единствения булевард без дупка , реша да видя дали колата ми има трета скорост и ме снимат , аз лично за това се изнервям и може да направя нарушение.

10

Дедовия

преди 5 години

Крайно време беше. Браво!

9

Анонимен

преди 5 години

Перфектна работа.В Англия както си караш и в един момент пред теб изкача кола или одзаде цивилна пуска сините лампи и те прилапват за нула време.За това всички внимават от камери от легнали полицаи на всяка крачка от цивилни коли полицаи.Просто неможеш дасе правиш на водач от формула 1.

8

Ala_Bala

преди 5 години

От десетилетия си стоят по хранилките. Лятно време на сянка, зимно време са на припек. Никога не съ ги видял на опасни места, освен когато вече е станала катастрофа. Дебели, мазни и алчни!

7

Р С

преди 5 години

Някалко пъти питам и никой не може да ми отговори на статисстиче ските данни Защо в 1990те при много по-малко коли и по слаб трафик е имало 1000-1500 смъртни случая годишно а сега при толкова джигити, по-бързи коли 500 Защо магистрала Тракия -нашата гордост.... е като дунавски вълни, а на 46 километър в посока Пловдив скоростта от Май 2017 е намалена на 90 километра и нищо не се ремонтира по платната или моста, а отскоро има ново ограничение 70 при допустими минимални 50

6

крАСАВци

преди 5 години

А в моменти когато ти потрябват за да ти помогнат за нещо ,а в моменти когато си бил свидетел на нещо и ги търсиш ,как ще ги познаеш? Истината е ,че такива моменти няма в БГ ,защото никога не са ти помогнали когато си имал нужда ,но това не означава ,че това не трябва да се промени ,а не да мързелуват още повече когато са инкогнито. Защото тяхните заплати са нашите данъци и те трябва да ни помагат с каквото могат и да са ни в услуга и полза както по бялата земя.

5

Гост

преди 5 години

Бюджета е празен! Магистралата в дупки, решението е ограничаване на скоростта и камери, евала. Заслужавате човек да ви съди в Страсбург. Мисля че е време да направим един колективен иск.

4

До Стоянов

преди 5 години

Абсолютно си прав. Моето мнение е, че в София има задръствания не толкова заради огромния брой коли и мързеливите и некадърни ушеви, а защото половината шофьори са ретарди като този, който ти цитираш.

3

Наблюдател

преди 5 години

Премахване на служебните коли на общината и чиновниците да ползват грАДСКИЯ транспорт!!!Слагане на камери и микрофони на депутатските коли както и в кабинетите им да можем да ги гледаме какво правят докато са избрани да бъдат на работа ?Съгласни ли сте ?

2

Стоянов

преди 5 години

Ей заради такива дето ми слагат минуси сме на тоя хал. Закопчали се с колана, лапнали волана, карат с 30 км/ч правят тапи и задръстания и като видят полицай се насира.Т.Ахмаците нама свършат.

1

дедо ви

преди 5 години

Страха че ще бръкнат в джоба на ***,е най-съзидателното и страшното нещо за него. Само така!