23

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите виждам жалко затъпяване на хората, вече малко хора различават гей от ***.А това само налива вода в НПО-та да *** повече.Всеки интелигентен човек би направил очеваданата разлика между Миро и Евгени Минчев.

22

Анонимен

преди 5 години

А някакъв си Ваня Джаферович започна досадно да изскача от всяка "новина".

21

Mersi

преди 5 години

Абе като го гледам с тая брада не ша да е бил в казармата с нея по това време!!

20

фен

преди 5 години

Фак е, че много от великите вокали на съвременната поп музика са хомосексуалисти. Елтън Джон, Джордж Майкъл...Роб Халфорд. И като си пускам диск на Куин и се наслаждавам на невероятната им музика не значи, че си пипам дупето гледайки Фреди Меркюри. А иначе от Васил Найденов, Георги Христов, Любо Киров, Миро са страхотни музиканти и певци.

19

случаен минувач

преди 5 години

Миро не беше ли на другия бряг на реката?

18

до Питър

преди 5 години

Да сравняваш лиг.льо като Миро с Роби Уилямс, че и да го наричаш мъжкар, показва единствено че си негов фен от левия бряг.

17

Анонимен

преди 5 години

бабинтон

16

лорд Минчев

преди 5 години

Пасивния хомосексуализъм по Тошово време беше позорен, но парадоксално активния беше престижен. Както се казваше - който не е "таковал" мъж не е мъж !

15

Асен

преди 5 години

Абе тези дето говорят, че искат казарма, си личи, че нямат идея за какво говорят. Едно време всеки искаше да се отърве от казармата, който имаше връзки и можеше да се отърве го правеше. Даваха се рушвети на лекари, на полковници, само и само да може да се отървеш или да попаднеш на възможно най-нормалното място. Какво е възпитателното, старите войници да се гаврят с новите, защото с тях са се гаврили, като са били нови.

14

кашик

преди 5 години

С казарма- затвор се наказваха всички пълнолетни български граждани от мъжки пол. Възраста между 18 - 20 години е тази в която мъжа е най-сексуално активен. Коч-компанията довеждаше в масовия случай до патологичен онанизъм, а дори минималните хомосексуални наклонности имаха богата среда за развитие. Мъж в казармата със сигурност не се ставаше, но гей да.

13

Анонимен

преди 5 години

До 11Що толкова държите да говорите пълни глупости? Казармата беше пълна глупост. Всички влизаха всестранно развити и излизаха еднакво т*ъпи.

12

К-атаджията

преди 5 години

В софия взимам няколко К на заплата, и не ме интересува личният живот на останлите. Ако ви харесва музиката му, я слушайте, ако не ли не, не преказвайте тъпотии.

11

Анонимен

преди 5 години

Едно време пeдeрaстията се лекуваше в казармата....при това успешно. Сега тая проказа плъзна и по детските градини.

10

Анонимен

преди 5 години

Oбрaтнитe едно време в казармата ги вкарваха в правия път. Сега същите болници си правят *** - паради. Плюя на тая демокрация.

9

Мирчев

преди 5 години

По едно време май се е*беше с Криско Даже има песен за това

8

Питър

преди 5 години

Миро е изключително талантлив изпълнител, който, ако не живееше в България щеше да е по-голям от примерно Роби Уилямс. Мъжкар, непукист и малко ръб. Това, че е голям патриот (до степен шовинизъм, както сам е казвал) и държи на България може само да радва. А с кого и как си ляга може да интересува само онези, които си лягат една вечер с едната си ръка, а друга - с другата.

7

Сър Елтън Джон

преди 5 години

Симпатяга! Дали в казармата ......... НЕ Е намерил ........... "любовта на живота си" ........ ?!?! ................

6

Пича

преди 5 години

Нагледен пример че със или без задължирелна казарма е пълно с нсдупени ***.

5

Анонимен

преди 5 години

Липсва му любовта, с която са го обграждали големите български мъже възпитани от партията.

4

Анонимен

преди 5 години

Това никого не интересува.