105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Научи първо в кои случаи се ползува определението Емигрант и в кои -Имигрант.Щото разликата е като при знак "плюс" и знак "минус " в математиката,тоест-обратни.

104

ДА

преди 5 години

Категорично съм против,българи ,живеещи в чужбина да ми определят кой кой ще е на власт и ще управлява!Като дойдат да живеят в тая ***,тогава да избират?!Категорично трябва да се премахне и двойното гражданство-или си българи или не!Не,когато както ти изнася!

103

HELL

преди 5 години

ХАХАХАХАХАХАХ"НОВИ" българи от чужбина. ХАХАХАХАХНАЛИ СИМЕОН ДЯНКОВ Е В АНГЛИЯ И УЧИ "НАШИТЕ НОВИ" бълХари!

102

Анонимен

преди 5 години

Българинът кусури на всичко и на всеки намира. Много сте си добре там и няма много желаещи да се връщат. Не знам кой ги пуска тия мухи за хиляди завръщащи се. Не им лесно на много от заминалите, но никой не иска да си чупи главата отново, щом веднъж е забегнал. Манталитета ви е същия като от социализма и затова все си намирате правилните "церители".Хайде със здраве!

101

Тъпанар

преди 5 години

Ами аз не искам обслужващия персонал на Западна Европа да ме оправя. Имаме достатъчно физкултурници, бивши шофьорчета и барманчета, които ни "оправят" в момента и които трябва да изселим от държавата, за да мисля за благополучието на всички строителни работници и миячи на чинии, не успели да се реализират на запад...

100

АНТИ

преди 5 години

Те, българските пророци казват, че ще дойде (от чужбина) честен човек да управлява,с чисти ръце и добро сърце, но добавят - "и на него ще му намерят начина" !

99

Анонимен

преди 5 години

Айде на оправянетооо. Така и така сте наведени, не се изправяте моля.

98

A

преди 5 години

До Комедия! 83Ами и тия от чужбина да не мислиш, че ще дойдат да работят - и те се борят за депутатско място или подобно - като тези дето дойдоха с царя

97

маиорски

преди 5 години

Комунистите са виновнииииии ..и така 30 години демокрация !

96

акуд

преди 5 години

някой пак си прави селски сметки. че това са два милона гласа. ей тва комунистите са голема напаст

95

Анонимен

преди 5 години

vsiako sledvasto chakane na brexita ste nosi na bruxelles ogromni pari i pechalbi za prestoi i chakane kato na taksitata i samoletite, ama dosta po-visoki sa tarifite v eu ep burata...

94

ineD

преди 5 години

Тези млади българи да се върнат в България да се опитат да оцелеят тук 1, 2 години след това мисля, че ще имат адекватна оценка на нещата кое как трябва да се оправи. Иначе и ние можем от тук да оправяме бедстващите в Етиопия.

93

Анонимен

преди 5 години

И те искат от чистачи - депутати.

92

Жоро

преди 5 години

И аз скоро заминавам за чужбина, но нямам намерение да оправям България.

91

Анонимен 69,

преди 5 години

Ти хубаво сочиш по държави детските надбавки,но си забравил нещо много съществено- в нашата т. нар. държава те не се предоставят на работещите здрави и прави българи,а само на тия, които за да стигнат прага за семейни помощи за деца, нищо не работят и лежат на гърба на трудовия човек. Те това е вече чиста държавна мародерска пиночетщина! Да грабиш от тия, дето постоянно допринасят за обществото, за да даваш на дембелите лежачи,щото гласували за теб! Срам и позор! Тази гавра изгони хората от тук!

90

Анонимен

преди 5 години

То нали вече едни млади българи от чужбина ни оправиха. Всичко е ала-бала.Няма ли контрол / както е в момента/,който и да е ще краде и няма да му пука за народа. Трябва като румънците да сме на улицата щом усетим и най-малкото съмнение към управляващите. Ама ние си седим по къщята и си псуваме тихо държавата. а държавата сме ние,тези дето ни управляват са от нас. Ние си ги избираме и после си ги търпим.

89

бай х

преди 5 години

тези които са извън България изобщо не се интересуват какво става тук на предишните избори от над 2 000 000 в чужбина бяха гласували около 100 - 200 000 от цял свят ... да не говорим че познавам и такива които си бият децата си да не говорят български , и във къщи родителите си говорят на английски / и двамата са българи /

88

Анонимен

преди 5 години

Значи чакаме нова вълна Миленвелчевци да ни "оправят".

87

До 85

преди 5 години

Къде са тези руски фирми бе о. л. игофрен с розови прашки и меки китки. Аз ти изброих част от вашите фирни които ни убиват. Да не ти изброявам повече тук за Била, Мила, Карфур, Кауфланд, Дънди прешън всички ЕС и САЩ убийци. Хайде кажи ми ти една руска която го прави. Преди да кажел някоя глупост като Лукоил, виж първо на кой е тя, тъпунгерче.

86

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е в това коя партия ще дойде на власт, нито какви кадри ще работят в тази партия. Проблемът е в една система, която разчита политици да решават проблеми. Политиците не могат да решават проблеми, те могат само да ги задълбочават. Проблемите се решават от хора със знания и умения - инженери, физици, химици и т.н. Пазарното стопанство и демокрацията са системи неравенството. Докато печалбарството е издигнато в култ хората няма как да са щастливи !